صفحه 1 از 11 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 110

موضوع: .:. دانلود ویندوز8 و جدید ترین سرویس پک ها .:.

1. نمایش اطلاعات

Post .:. دانلود ویندوز8 و جدید ترین سرویس پک ها .:.

سلام دوستان اینم جدیدترین نسخه نمایشی ویندوز۸:

Windows 8 Release Preview Build 8400

32Bit:
    Informations:
    حجم:۲.۵گیگابایت
    ارایه دهنده:Microsoft-javad1993
    قابلیت ادامه:دارد

Hardware:
    Minimum:
    CPU:X1 2700 all brand support
    RaM:1GB Up To 2GB DDR2 DDR3
    Graphic:256MB UP To 512MB
    L2Cache:512KB
    Maximaize:
    CPU:X1 Up to X7 2200 TO 3000 MGHz
    Ram:1GB up to 12GB DDR5
    Graphic:512MB Up to 3000MB
    L2cache:1MB Up To 16MB

دانلود:

64Bit:
    Informations:
    حجم:۳.۳گیگابایت
    ارایه دهنده:Microsoft-javad1993
    قابلیت ادامه:دارد

Hardware:
    Minimum:
    CPU:X2 2700 all brand support
    RaM:2GB Up To 4GB DDR2 DDR3
    Graphic:512MB UP To 1024MB
    L2Cache:1000KB
    Maximaize:
    CPU:X1 Up to X7 2200 TO 3000 MGHz
    Ram:2GB up to 12GB DDR5
    Graphic:512MB Up to 3000MB
    L2cache:1MB Up To 16MB

دانلود:

از سریال زیر برای نصب استفاده کنید:
    ‌DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J
    TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPFاین سریال کاملا تست شده وکارکرده!

توجه دوستان درصورت داشتن نسخه های قبلی این ویندوز بدون آنکه نسخه های بالا را دانلود کنند میتوانند با استفاده از Upgrade Assistant آن را ارتقا دهند.
    حجم:۶مگابایت

اسکرین شات از Apps های افزوده شده:

وبرای دیدن اسکرین شات های بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید:

این مطالب ارزش یک دونه
    را داره!
    ویرایش توسط king_of_chaf : 22-08-2012 در ساعت 14:47

2. نمایش تشکر

3. fyousefi2 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام خدمت دوستان
    من این نسخه رو دانلود کردم و نصب کردم
    برای بار اول که sign in میشم خیلی خوب کار میکنه و من آنلاین هستم
    ولی یه چند ساعتی که کار میکنم یا یه بار که ریستارت میکنم، دیگه آنلاین نمیشه و از هیچ یک از برنامه های کاربردی مترو نمیتونم استفاده کنم
    لطفا منو راهنمایی کنید تا مشکلم و حل کنم
    خیلی ممنون

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوست عزیز.
    بنده هم مشکلی شبیه به مشکل شما داشتم.درایور کارت شبکه رو با compatebility بر مبنای ویندوز vista SP2 نصب کردم مشکلم رفع شد الانم دارم به راحتی استفاده میکنم و به نظرم یک سیستم عامل کامل و بی نقصه.سوالی بود در خدمتم.
    ویرایش توسط king_of_chaf : 31-07-2012 در ساعت 16:22

5. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام

یک سیستم هست همه ی مشخصه های 64Bit رو داره به جز گرافیکش که 256 هست این چطوریه؟ میشه نصبش کرد؟
    نمایش امضاء

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام
    اگه سخت افزارتو جدید خریداری کردی (منظورم حداکثر 2 یا 3 سال پیش) مطمئن باش 64 بیت رو پشتیبانی میکنه در غیر این صورتم فکر نمیکنم مشکلی بوجود بیاد چون تو حالت 64 بیتی شما در اصل از حداکثر توان سخت افزارت استفاده میکنی.
    به طور مثال زمانی که شما یک نرم افزار 32 بیتی رو روی سیستم عامل 64 بیتی نصب میکنی ایطور نیست که نرم افزار اجرا نشه بلکه تو حالت 32 بیتی اجراء میشه و محل نصبشم تو حالت پیش فرض تغییر میکنه.
    امیدوارم مفید باشه
    اگه خواستی مشخصات سخت افزارتو واسم میل کن تا بیشتر کمکت کنم
    ویرایش توسط mehran_deadly : 01-08-2012 در ساعت 12:00

7. نمایش تشکر

8. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mehran_deadly
    با سلام
    اگه سخت افزارتو جدید خریداری کردی (منظورم حداکثر 2 یا 3 سال پیش) مطمئن باش 64 بیت رو پشتیبانی میکنه در غیر این صورتم فکر نمیکنم مشکلی بوجود بیاد چون تو حالت 64 بیتی شما در اصل از حداکثر توان سخت افزارت استفاده میکنی.
    به طور مثال زمانی که شما یک نرم افزار 32 بیتی رو روی سیستم عامل 64 بیتی نصب میکنی ایطور نیست که نرم افزار اجرا نشه بلکه تو حالت 32 بیتی اجراء میشه و محل نصبشم تو حالت پیش فرض تغییر میکنه.
    امیدوارم مفید باشه
    اگه خواستی مشخصات سخت افزارتو واسم میل کن تا بیشتر کمکت کنم
    hepta_pc@ymail.com
    خیلی ممنون از راهنماییتون ولی راستش رو بخواهید من 2 تا سیستم دارم که یکیش گرافیک پایینی داره و گرنه بقیه قطعاتش تکمیله یعنی مشکلی نداره حالا می خواستم روش ویندوز8 نصب کنم.

مشخصاتش اینه:(سیستم قدیمیم)
    CPU:Intel Q8400 2.66GHz
    RAM: 4 GB Patriot Blue 1333
    Graphic:256 MB Radeon 9250
    Power:550W Antec
    HDD:WD 500

چطوری هستش؟
    نمایش امضاء

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

مشخصات سیستم شما از حداقل سخت افزار با توانایی پشتیبانی از ویندوز 8 خیلی قویتره بنابراین با خیال راحت نصب کن و ازش لذت ببر و اگه نظر منو بخایین البته قبلش از تموم اساتید معذرت میخوام و با کسب اجازه ازشون بهتون توصیه میکنم حتما از ورژن 64 بیتی رو نصب کنید تا از حداکثر توان سخت افزارتون استفاده کنید.بعد از نصب هم اگه احیانا تو نصب درایورهات مشکل داشتی اونا رو با compatibility بر مبنای سایر نسخه های ویندوز نصب کن.واسه کارت گرافیکت هم حتما DirectX 9 رو نصب کن تا بتونی از قابلیت های areo استفاده کنی.
    موفق باشی
    ویرایش توسط mehran_deadly : 31-07-2012 در ساعت 10:29

10. نمایش اطلاعات

مشخصاتش اینه:(سیستم قدیمیم)
    CPU:Intel Q8400 2.66GHz
    RAM: 4 GB Patriot Blue 1333
    Graphic:256 MB Radeon 9250
    Power:550W Antec
    HDD:WD 500
    دوستان ویندوز 8 بیشتر به رم نیاز دارد تا دیگر سخت افزارها به خاطر تکنولوژی Windows 8 ARM & RTM Process

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

در جواب شما دوست عزیز باید بگم اولا مقدار رم مصرفی در ویندوز 8 از 7 خیلی کمتره و به همین خواطر این سیستم عامل از سرعت بیشتری نسبت به ویندوز 7 برخورداره تا جایی که آزمایش نشون داده سرعت بوت با این سیستم عامل برای یک سیستم با مشخصات متعادل البته با هارد از نوع SSD به رقم بی نظیر 7 ثانیه رسیده و در ثانی این سیستم عامل برای نصب در حالت 32 بیتی حداقل به 1GB و در حالت 64 بیتی به حداقل 2GB رم نیاز داره
    این مشخصات حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب ویندوز 8 هست که از سوی مایکروسافت ارائه شده
    System Requirements

Windows 8 Release Preview works great on the same hardware that powers Windows 7:

• Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster
    • RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)
    • Hard disk space: 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)
    • Graphics card: Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM driver

Additional requirements to use certain features:

• To use touch, you need a tablet or a monitor that supports multitouch.
    • To access the Windows Store and to download and run apps, you need an active Internet connection and a screen resolution of at least 1024 x 768.
    • To snap apps, you need a screen resolution of at least 1366 x 768.
    • Internet access (ISP fees might apply)

12. نمایش تشکر

13. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Windows 8 RTM Enterprise N x64 VOLUME non-original by W.Z.T English

Windows 8 RTM Enterprise N x64 VOLUME non-original by W.Z.T English

This distribution was compiled from the original files coming loose. All files are courtesy of uncle-TSYA, for which he thanks a lot. I just was assembled image.

Description:

Based on anecdotal evidence, based on a leaked to the Internet in 2010, the presentation of Windows 8, in this operating system scheduled to be given to the system of voice recognition and voice control. Among other possible innovations suggested the presence of advanced virtualization to virtualize entire operating system, integration with the mobile version of the operating system, support for gesture recognition. Claimed to support an interface USB 3.0, connection Bluetooth 3.0, as well as wireless and stereoscopic displays.
    One innovation will be the face recognition system users via webcam. This system will be able to translate their own PC in the different modes of energy consumption depending on whether the user is in front of a webcam or not. In one form of such a concept is implemented in the game controller Kinect for Xbox 360. The presentation was a lot of attention paid to its competitors - Apple and Google, as well as their products and services, Google Chrome OS, Android, WebOS. For example, Microsoft is going to start the Windows Store, repeating many of the functions of Mac App Store for OS X. This service will be integrated into Windows 8. In Windows 8 will present new tools for security, which will simplify diagnostics and troubleshooting. Referred to the function "system reset", which will reinstall Windows 8, while keeping all user files. Also, Windows 8 will support the accelerometers, disk encryption, support for GPS on a netbook and notebook, using WWAN-ins. In Windows 8 will be widely applied concept Ribbon Interface, which will take a modular tape, not only in individual programs of the system (such as WordPad, Paint, etc.), but in Explorer Windows. In Windows, there is no softkey 8 "Start" and the classic menu. Instead, it uses a special screen «Start» in the style of Metro (Metro UI), access to which is "Active Angle" button and Windows key on your keyboard. There was also redesigned the task manager.

System requirements:

Windows 8 is ideal for computers that support Windows 7.
    • Processor: 1 gigahertz (GHz) or higher.
    • RAM: 1 gigabyte (GB) 32-bit or 2 GB for 64-bit version.
    • Free space on hard drive: 16 gigabytes (GB) 32-bit or 20 GB for 64-bit version.
    • Graphics: graphics device Microsoft DirectX 9 with the driver WDDM.
    • To use the touch capabilities want a tablet or a monitor that supports multi-touch technology.
    • To access the Shop Windows to boot and run applications that require an active Internet connection and a screen resolution of 1024 x 768 pixels.
    • To bind the application requires a screen resolution of at least 1366 x 768 pixels.
    • Internet access (fees may apply your Internet service provider)

Checksums:

File: 9200.16384.120725-1247_x64fre_enterprisen_en-us_VL_EnterpriseN_WIN8RTMCNExVOL_EN_DVD.iso
    MD5: 1e7b90d80214c5f1283efb23feca6303

Program Title: Microsoft Windows 8 RTM Enterprise N x64 VOLUME (non-original by WZT)
    Software version: 9200.16384
    Language: English
    Treatment: but there is no need
    Size: 3,24 GB

دانلود Windows 8 RTM Enterprise N x64 VOLUME non-original by W.Z.T English با لینک غیر مستقیم از سایت های اشتراک گذاری :

or

or

or

or

اطلاعات اين نسخه يراي كاربران حرفه اي
    sha-1: 06e84c99bb14949443018dc4e6447a7501bd25e4
    md5: b70fe9cde8b3c5e7e360660f64f8ff58
    ویرایش توسط Mahdinim : 22-05-2013 در ساعت 22:03

صفحه 1 از 11 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •