صفحه 11 از 11 اولین ... 91011
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 از مجموع 110

موضوع: .:. دانلود ویندوز8 و جدید ترین سرویس پک ها .:.

1. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نظر من اینه بزار دوسه ماه دیگه تا تکلیف مایکروسافت باخودش مشخص شه فعلا منم توصیه نمی کنم مگر برای تست.فعلا بهترین در ایران(فقط ایران)ویندوز اکس پی و سون هستش.من اینتر پرایز8 رو دارم و تقریبا راضی هستم ولی اگه خواستم 8.1 رو نصب کنم تا 2یا3ماه دیگه اقدام می کنم./باتشکر
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط opera
    دوست عزیز

بله ویندوز 8 به راحتی بر روی سیستم شما نصب می شود اما در کل سیستم شما سیستم ایده آلی برای ویندوز 8 نیست.

توصیه می شود حدالمقدور نسخه 32 بیتی ویندوز 8 رو نصب نمایید. (احتمالا نسخه 64 بیتی برای سیستم شما مشکلاتی ایجاد کند)
    منم 64 بیتی رو پیشنهاد نمی کنم
    دوست عزیز بدونن ویندوز8 کیپ کامپیوترشون هست دقیقا مشخصات مورد نیاز ویندوز 8 هستش .فقط اینتر پرایزو بریزید تا مشکل پیش نیاد.من اینتر پرایز دارم فقط استورش تحریمه بقیش خوبه بجز...
    باتشکر
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من خودم نسخه نهایی ویندوز 8 رو ورژن Pro رو دانلود کردم هم 32 بیت هم 64 بیت

64 بیت رو لپ تاپ ریختم فقط با سریال نامبری که منتشر شده کار میکنه یعنی ویندوز اکتیو نیس باید صبر کرد کرک کاملی منتشر بشه از ایراد های بزرگ این نسخه بازم میشه به نصب نبودن خودکار نت فریم 3.5 اشاره کرد که به طور دستی باید اقدام به نصب ان کنی

از مزایای این ویندوز میشه به اینترنت اکسپلور نسخه 11 اشاره کرد واقعا تغییر بزرگی کرده سرعتش نسبت به قبل خیلی بهتر شده و نصب بودن خودکار SKYPE در ویندوز و نمایان شدن دکمه استارت تو نوار ابزار و ........

به نظرم با این که این نسخه لیک شدس ولی تا مهر صبر میکنیم ببینیم کابرای دیگه نظرشون چیه

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط milad-lp
    من خودم نسخه نهایی ویندوز 8 رو ورژن Pro رو دانلود کردم هم 32 بیت هم 64 بیت

64 بیت رو لپ تاپ ریختم فقط با سریال نامبری که منتشر شده کار میکنه یعنی ویندوز اکتیو نیس باید صبر کرد کرک کاملی منتشر بشه از ایراد های بزرگ این نسخه بازم میشه به نصب نبودن خودکار نت فریم 3.5 اشاره کرد که به طور دستی باید اقدام به نصب ان کنی

از مزایای این ویندوز میشه به اینترنت اکسپلور نسخه 11 اشاره کرد واقعا تغییر بزرگی کرده سرعتش نسبت به قبل خیلی بهتر شده و نصب بودن خودکار SKYPE در ویندوز و نمایان شدن دکمه استارت تو نوار ابزار و ........

به نظرم با این که این نسخه لیک شدس ولی تا مهر صبر میکنیم ببینیم کابرای دیگه نظرشون چیه
    درود.

دوست عزیز الان بهترین روش برای فعال کردین ویندوز 8 و حتی 7 اسکایپه ، چرا بازم دنبال کرک برای فعال سازی میگردین؟
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط n!ma
    درود.

دوست عزیز الان بهترین روش برای فعال کردین ویندوز 8 و حتی 7 اسکایپه ، چرا بازم دنبال کرک برای فعال سازی میگردین؟
    یعنی الان ویندوز 8.1 rtm کرک (اکتیو) میشه ؟

اگه میشه روش نصب با اسکایپ رو میگی :)

10. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط milad-lp
    یعنی الان ویندوز 8.1 rtm کرک (اکتیو) میشه ؟

اگه میشه روش نصب با اسکایپ رو میگی :)
    ویندوز 8.1 اگه نسخه Retail باشه سریالش تو اینترنت پیدا میشه و میتونید با اسکایپ فعال کنید. (البته نسخه پرو PRO )
    نسخه RTM فک نکنم سریالش موجود باشه.

روش نصب نیست روش فعال سازیه که تو امضام هست
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    رو سیستم من ویندوز8نصبه که قابیلت اپدیتش غیر فعاله می خواستم بدونم اگه اونو اپدیتش کنم مشکلی برام پیش نمیاد.
    نمایش امضاء

13. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط یاسین
    سلام
    رو سیستم من ویندوز8نصبه که قابیلت اپدیتش غیر فعاله می خواستم بدونم اگه اونو اپدیتش کنم مشکلی برام پیش نمیاد.
    سلام. نخیر مشکل خاصی پیش نمیاد. ;-)

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

14. نمایش تشکر

15. نمایش اطلاعات

اینا چین الان؟

16. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط taaars
    اینا چین الان؟
    کدوما چین ؟
    اگه منظورتون چند پست اخیر هست , که باید جداسازی میشدند و در تاپیک مرتبط قرار داده میشدند ,
    ضمن اینکه بارها به کاربران اعلام شده که پست ها و سوالات تون را در تاپیک های مرتبط مطرح کنید , یا اینکه در صورت مشکل در این خصوص در این تاپیک مطرح کنید تا راهنمایی های لازم انجام شود .

بزودی جداسازی و منتقل میشوند .

پیوست :

پست های اخیر منتقل شدند

نمایش امضاء

صفحه 11 از 11 اولین ... 91011

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •