نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: مشکل در نصب ویندوز

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در نصب ویندوز

سلام دوستان عزیز من یه لپ تاپ سونی مدل SVF142C29L دارم رو این لپ تاپ ویندوز 8 نصب هستش ، بنا به نیازم باید ویندوز 7 نصب کنم رو لپ تاپم ولی هر کاری میکنم فلشی که داخلش ویندوز 7 ریختمو به حالت بوتو نمیخونه تا بتونم ویندوز نصب کنم و خیلی سریع میره داخل خود ویندوز 8 و اصلا نمیتونم کاری کنم .
    فقط رفتم داخل بوتش تنظیماتش این هستش رو چی دقیق بزارم تا فلشو بخونه ممنون میشم راهنمایی کنین تشکر بدجور گیرم .
    اینم عکس قسمت بوتش اول این پیج میاد دوستان.

بعد من قسمت استارت بایوس میزنم سمت راست بالارو این صفحه میاد که تب بوته اینارو رو چی بزارم فلشمو بخونه ، بعد ازین پیج تنظیماتو گفتین دقیق گذاشتم ریستارت شد باید باز دکمه ای بزنم که فلشو بخونه تشکر .

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    اکسترنال بوت دیوایس رو فعال کنید
    یاعلی

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوستان من الان رفتم داخل اینکه ویندوز نصب کنم ولی تو پارتیشن اجاز نکست بهم نمیده طبق عکس زیر چیکار کنم

گذینه نکست فعال نمیشه ارور میده موندم چی میگه

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

کسی نیست کمک کنه چرا نمیزاره یه درایو درست کننم تا بتونم ویندوز روش نصب کنم ارور میده . تو اون دوتا درایو دیگمم کلی اطلاعات دارم نمیتونم پاک کنم از اول پارتیشن بندی کنم .

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط baty
    دوستان من الان رفتم داخل اینکه ویندوز نصب کنم ولی تو پارتیشن اجاز نکست بهم نمیده طبق عکس زیر چیکار کنم

عزیز باید هارد روmbr کنید
    یا اینکه ویندوز به صورت uefi نصب بشه
    یاعلی

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

پیش فرض مرحله نصب ویندوز

نوشته اصلی توسط baty

سلام دوست عزیز
    شما همه پارتیشن ها تو پاک کن دوباره پارتیشن بندی کن ، مشکلت حل می شود
    یک نکنه دیگر را در نظر بگیر که درایو ویندوز با فضای کافی داشته باشید
    حداقل 30 گیگ
    موفق باشید
    خرید کیف دیوید جونز پشتیبانی سایت طراحی سایت سئو سایت دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ

12. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط yoshi
    سلام دوست عزیز
    شما همه پارتیشن ها تو پاک کن دوباره پارتیشن بندی کن ، مشکلت حل می شود
    یک نکنه دیگر را در نظر بگیر که درایو ویندوز با فضای کافی داشته باشید
    حداقل 30 گیگ
    موفق باشید
    خرید کیف دیوید جونز پشتیبانی سایت طراحی سایت سئو سایت دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ
    سلام
    عزیزم چرا راهنمایی اشتباه میکنی ؟!
    اطلاعاتشون حذف میشه با این کار و مشکلشونم حل نمشیه ربطی هم نداره به پارتیشن
    باید معماری هارد عوض بشه خیلی هم سادس

13. نمایش تشکر

14. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط baty

دوست عزیز

در درجه اول توصیه می شود همیشه از نسخه پیش فرض ویندوز موجود بر روی لپ تاپ استفاده نمایید و از مهاجرت به نسخه قدیمی یا جدید خودداری کنید علت اصلی هم پیدا نکردن یا عدم انتشار درایور برای بعضی از قطعات مانند وب کم و بلوتوث و ... می باشد.

اگر ویندوز پیش فرض نصب شده در لپ تاپ اورجینال می باشد و توسط شرکت سازنده لپ تاپ نصب شده است توصیه می شود حتما یک بکاپ از آن تهیه کنید تا با نصب ویندوز جدید ویندوز اورجینال و اصلی که احتمالا در بازار قیمت نسبتا بالایی هم داشته باشد از دست ندهید. (اگر با مفهوم یا روش بکاپ گیری آشنا نیستید از یک متخصص کمک بگیرید)

و در آخر برای حل مشکل پیام ظاهر شده ابتدا به تنظیمات بایوس مادربرد مراجعه کرده و در صورتی که Boot Mode روی UEFI قرار دارد آن را به Legacy تغییر دهید اگر باز هم موفق نشدیداز راهنمایی های ارایه شده در آدرس زیر استفاده نمایید :

آموزش نصب ویندوز در حالت UEFI و GPT در کامپیوتر و لپ تاپ

موفق باشید.

15. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •