نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: ریکاوری پسورد درایو رمزگذاری شده توسط bitlocker

1. نمایش اطلاعات

Question ریکاوری پسورد درایو رمزگذاری شده توسط bitlocker

سلام خسته نباشید. من قبلا روی لپ تاپم ویندوز ۱۰ نصب کرده بودم اون موقع روی یکی از درایوهام پسورد گذاشته بودم، با bitlocker.
    بد ویندوزمو عوض کردم ۸ گذاشتم حالا هرکاری میکنم باز نمیشه، نه پسوردمو قبول میکنه نه ریکاوری میشه. فایل ریکاوری هم دارم. اکه ممکنه راهنماییم کنید.
    ممنون
    ویرایش توسط S!RUS : 03-04-2016 در ساعت 20:07 دلیل: تغییر و تصحیح عنوان موضوع

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sude.69
    سلام خسته نباشید. من قبلا روی لپ تاپم ویندوز ۱۰ نصب کرده بودم اون موقع روی یکی از درایوهام پسورد گذاشته بودم، با bitlocker.
    بد ویندوزمو عوض کردم ۸ گذاشتم حالا هرکاری میکنم باز نمیشه، نه پسوردمو قبول میکنه نه ریکاوری میشه. فایل ریکاوری هم دارم. اکه ممکنه راهنماییم کنید.
    ممنون
    سلام .
    دوست گرامی قبل از هر چیز شخصا خودم در این زمینه اطلاعات و یا تجربه ای عملی نداشته ام , اما با جستجویی که داشتم راه های متفاوتی ذکر شده از اسکریپت python windows گرفته تا ساخت دیسک نجات از یه سیستم دیگه و ریکاوری و ریپیر در سیستم خودتون و ... سایر روش های دیگه , که راحت میتونید با یه جستجوی ساده شما هم اونها را مطالعه کنید .هر چند که در این خصوص کسی اشاره به بازیابی نکرده بود . ضمنا منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .
    اما یه نکته که اشاره کنم , تا جایی که بنده اطلاعاتم یاری میده , در خصوص این مورد شما به دلیل پسوردگذاری در این حالت در یه ویندوز دیگه (10) و سپس تغییر ویندوز به 8 , یه مقدار کار را پیچیده تر و مشکل تر خواهد کرد , ضمن اینکه خود بیت لوکر از پارتیشن سیستم ریسرود نشات میگیره , که در این حالت با تغییر ویندوزها این پارتیشن هم تغییر کرده و به کل ساختارش فرق کرده ,
    حالا جدا از اینکه اصلا ایا شما چنین پارتیشنی اکنون دارید یا خیر و یا هر حالت دیگه.
    بهرحال و نهایتا در صورتیکه نتونستید راه حلی پیدا کنید که مشکل حل شود و اطلاعاتش براتون مهم بود این روش را تست کنید : میتونید با فرمت کردن داریو مورد نظر و سپس ریکاوری اطلاعات درایو فوق توسط یکی از برنامه های ریکاوری اقدام کنید . ( در زمینه ریکاوری اطلاعات یه مدت پیش درایوی که در حین نصب ویندوز به اشتباه فرمت شده بود چون تغییری داده نشده بود و یا اطلاعاتی در درایو مورد نظر کپی و ذخیره نشده بود خوشبختانه توسط برنامه Get Data Recover My Files اطلاعات کلا بازیابی شد ). البته در توضیحات یه سری از برنامه های ریکاوری قید شده که پارتیشن دلیت شده را هم بازگردانی میکند .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)