سلام من حدود 2 هفته ای میشه ویندوزم حالت لیمیتید شده و این ارور اومده واسش unidentified network limited اومده و وقتی خاموشش می کنم 10 دقیقه طول مب کشه تا خاموش بشه ویندوزم 8 هست کسی می دونه علتش چیه؟
سلام من حدود 2 هفته ای میشه ویندوزم حالت لیمیتید شده و این ارور اومده واسش unidentified network limited اومده و وقتی خاموشش می کنم 10 دقیقه طول مب کشه تا خاموش بشه ویندوزم 8 هست کسی می دونه علتش چیه؟
سلام دوست عزیز.
خیلی خوش اومدید به انجمن.
بفرمایید که از فیلترشکن استفاده می کنید؟
سلام .
ببنید دوست عزیز معمولا این نوع مشکلات بیشتر به نصب کارت شبکه و اپدیت درایور مربوطه وهمینطور IP ادرس و مواردی هم مثل غیر فعال بودن DHCP میشه , تا دوستان دیگه هم راهنمایی میکنند , این لینک از مایکروسافت را مطالعه کنید .
برای بنده یکی دوبار هم پیش امد و بنده با اینستال کردن مجدد TCP IP V4 و تروبل شوت کانکشن ,مشکلم حل شد.
البته در صورتیکه مشکلی با کانفیگ مجدد مودم ندارید , اقدام کنید . ضمنا یه بار کامل انتی ویروس تون را هم غیر فعال کنید و سپس تست کنید .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
دوستان عزیز این ارور هم موقع روشن شدن سیستم میاد .http://up.ghalebgraph.ir/up/galebgra...ntitled000.png
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها