صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 13

موضوع: آیا مشکلات ویندوز 8 در 8.1 Update 1 وجود دارد؟

1. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

Lightbulb آیا مشکلات ویندوز 8 در 8.1 Update 1 وجود دارد؟

سلام راستش قبلنا خیلی از ویندوز 8 بد شنیدم از مصرفت اینترنت بالا تا فعال نشدن تا ناسازگاری و هزاران هزار مشکل دیگر اما میخواستم بپرسم بعد این مدت ایا این مشکلات برطرف شده و به نظرتون منطقی هست از ویندوز 7 خودم به 8 مهاجرت کنم راستش از ویندوز 8 خیلی خوشم نمیاد مدل laptop : G510-B هست و فکر میکنم ویندوز 7 خیلی باهاش سر سازگاری نداره اما شاید سازگار هم باشه کی میدونه خواستم بدونم آیا واقعا مهاجرت به ویندوز 8لا.1 واقعا ارزشش رو داره یا نه لطفا مدل لپتاپ و پایداری ویندوز و سازگاری نرم افزار های مختلف رو حتما در نظر بگیرید همچنین سرعت بالا و پشتیبانی از بازی ها و تمامی نر افزار هایی که روی 7 نصب میشوند و مصرف باتری و ... سازگاری با سخت افزار های مختلف و گوناگون
    با تشکر و سپاس فراوان لطفا هرکس نظری داره حتما بگه ! بسیار خوشحال میشم و برام خیلی کاربردی هست
    نمایش امضاء

2. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ویندوز 8.1 بهترین ویندوزه و خیلی قابلیت های خوبی رو اضافه کرده نمونه ش Fast Startup هست که به سرعت سیستم بوت میشه. کلاً 7 رو فراموش کنید و از سافت گذر نسخه ی Windows 8.1 Enterprise رو دانلود کنید و نصب کنید و همیشه ویندوز رو آپدیت کنید تا لذت ببرید ازش. در ضمن من روی G510 هم نصبش کردم خیلی خوبه.

3. نمایش تشکر

4. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    ویندوز 8.1 بهترین ویندوزه و خیلی قابلیت های خوبی رو اضافه کرده نمونه ش Fast Startup هست که به سرعت سیستم بوت میشه. کلاً 7 رو فراموش کنید و از سافت گذر نسخه ی Windows 8.1 Enterprise رو دانلود کنید و نصب کنید و همیشه ویندوز رو آپدیت کنید تا لذت ببرید ازش. در ضمن من روی G510 هم نصبش کردم خیلی خوبه.
    مرسی ولی اگه ممکنه تک تک آیتم های بالا رو برام بررسی کنید
    نمایش امضاء

5. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اگر از ویندوز 8 بدتون میاد اجباری به نصبش نیست وقتی وین 7 دارین,

ولی من خودم از 8.1 بسیار راضیم و از 7 برام سریع تر و ماندگار تره (: , مشکل چندانی هم برای فعالسازیش نداشتم

در ضمن بازی که در 7 نصب میشه دلیلی نداره در 8 که پیشرفته تره نصب نشه منت هم داره (مگر اینکه خیلی قدیمی باشه)

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

من دوست دارم تک تک آیتم هارو برام بررسی کنید ولی از UI ویندوز بدم میاد نمیدونم بهش عادت میکنم یا نه ولی احساس میکنم باید روی سیستمم 8 نصب کنم اگر تک تک آیتم های بالا رو بگید واقعا ممنون میشم
    نمایش امضاء

8. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام

دوست عزیز بهتره کمی صبرکنید تا مایکروسافت شاهکار جدیدش رو عرضه کنه بعد باخیال راحت به ویندوز جدید با امکانات بهینه شده اپگرید کنید.
    نمایش امضاء

9. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

اونم به ویندوز 8 شباهت خواهد داشت ولی اگر میشه تک تک آیتم های مورد نظرم رو مورد بررسی قرار بدید و سپس بگید و همچنین مشکل مصرف بالای پهنای باند و ... رو در نظر بگیرید
    نمایش امضاء

10. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز ویندوز 10 وقتی بیاد پر از مشکله و باگ زیاد داره و مثه ویندوز 8.1 یک الی دو سال طول میکشه تا کاملاً ایده آل بشه. به نظرم سریعتر ویندوز 8.1 نصب کنید.

11. نمایش تشکر

12. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

من توی دیوایس منیجر که میرم اصلا یک سری از درایور های لپتاپم شناسایی نشده هست به نظرتون ایا باید حتما به 8 برای داشتن حداکثر توانایی محاجرت کرد یا حداکثر توانایی سیستم همینه
    نمایش امضاء

13. عضو ممتاز shahrabiamir آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من هم با نظر دوستان موافقم. من خودم روی لپتاپ ویندوز 8 داشتم که بخاطر ناسازگاری وایرلس مجبور به استفاده از ویندوز 7 شدم. اما وقتی بعدش از ویندوز 8.1 استفاده کردم دیدم نسبت به 8 خیلی سازگارتره و نسبت به 7 سریعتره. کلا ویندوز 8.1 زیباتر - ایمنتر - امکانات بیشتر - سریعتر و مجهز به انتی ویروس نسبت به ویندوز 7 است

14. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)