نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9

موضوع: سرعت بالا اومدن ویندوز 8.1

1. عضو ثابت hasan ch آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض سرعت بالا اومدن ویندوز 8.1

سلام
    من یه سیستم نو خریدم با هارد 1 بلو cpu cori3-ram8gمین asush81mc
    اوایل که ویندوز 8.1 نصب کردم اصلا صفحه لود اول ویندوز 8.1 نمیدیدم خیلی سریع میومد بالا ولی الان چند وقته ویندوز دیر میاد بالا حتی بخاطر همین موضوع ویندوز عوض کردم بازم دیر میاد بالا نه اینکه خیلی خیلی دیر بیاد بالا
    مثل روز اولش نیست فکر کنم 30 الی 40 ثانیه دیرتر میاد بالا
    بعضی وقتا موقع ورود به صفحه دسکتاپ یه صفحه سیاه میاد بعد چند ثانیه ویندوز کامل لود میشه
    دلیلش چیه نکنه هاردم داره خراب میشه؟
    نمایش امضاء

2. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hasan ch
    سلام
    اوایل که ویندوز 8.1 نصب کردم اصلا صفحه لود اول ویندوز 8.1 نمیدیدم خیلی سریع میومد بالا ولی الان چند وقته ویندوز دیر میاد بالا حتی بخاطر همین موضوع ویندوز عوض کردم بازم دیر میاد بالا نه اینکه خیلی خیلی دیر بیاد بالا
    بعضی وقتا موقع ورود به صفحه دسکتاپ یه صفحه سیاه میاد بعد چند ثانیه ویندوز کامل لود میشه
    سلام
    برای من هم اون صفحه سیاهه که می گویید گاهی میاد ولی مهم نیست.بنده زیاد از سخت افزار سر در نمیارم ولی می دونم که سخت افزارم خیلی ضعیف تر از مال شماست و با وجود این ویندوزم همان20 یا 30ثانیه رو طول میده تا بالا بیاد.البته بعد از خوندن هارد دیسک؛-)
    این زیاد شدن فرایند لود ویندوز از لحاظ نرم افزاری اگه بخوایم بش نگاه کنیم می تونه وابسته به میزان برنامه هایی باشه که نصب کردید و توی استارت آپ ویندوزتون هستند.مثلا خودم به بیشتر برنامه ها اجازه نمیدم وارد استارت آپ بشند اونهایی هم که خودشون وارد استارت اپ می شوند رو غیر فعال میکنم.
    شما می تونید یکی این کار انجام بدید.
    یکی اینکه اگر اولویت بوت روی دی وی دی درایو هست اون رو به هارد دیسک تغییر بدید.
    برای اینکه بفهمید چه برنامه هایی(غیر از سرویس های ضروری ویندوز) موقع لود شدن سیستم اجرا میشند می تونید از ترفند رجیستری پست 2 از این تاپیک اقدام کنید.
    برنامه های بهینه ساز هم در این مورد وجود دارند که البته بنده ازشون استفاده نکردم .
    ویرایش:
    اینجا بعد از خوندن زمان واقعی برای لود شدن ویندوز 3تا راه برای افزایش زمان بوت گفته که عبارتند از:
    1-فعال کردن fast start up(که طبق گفته ی سایت ممکنه برای بعضی ها مشکل هایی توی ری استارت یا خاموش شدن ویندوز به وجود بیاره. مثل اینجا. که اگر اینطور مشکل هایی پیش اومد باید غیر فعال بشه)
    2-غیر فعال کردن برنامه هایی غیر ضروری استارت آپ
    3-غیر فعال کردن سرویس های غیر ضروری (که دقت و دانش بالا تو این زمینه می خواد بنده توصیه نمی کنم مگر اینکه بدونید دارید چیکار می کنید.)
    ویرایش توسط صهبا : 05-03-2015 در ساعت 16:11 دلیل: +>
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hasan ch
    سلام
    دوست عزیز

مطمئن بشید مشکل از آنتی ویروس نیست.

در ضمن یک بار دیفرگ هارد هم توصیه می شود.

سعی کنید جدید ترین داریور ها رو نصب کنید.

موفق باشید.

5. نمایش تشکر

6. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hasan ch
    سلام
    سلام
    از برنامه های بهینه ساز استفاده کن مثل tune up utilities من خودم همیشه اینو نصب دارم امکانات زیادی برای بهینه سازی داره مثل تعمیر و پاک سازی رجیستری , دفرگ هارد , غیر فعال کردن برنامه های کم استفاده و برنامه های استارت اپ

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت hasan ch آواتار ها
    نمایش اطلاعات

مرسی بچه ها من همه این کارها انجام دادم ولی درست نشد
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hasan ch
    من همه این کارها انجام دادم ولی درست نشد
    سلام
    شما اگرزمان دقیق بوت ویندوزتون رو از Event viewer در بیارید و بگید خوبه. چون ممکنه حساسیت به خرج داده باشید .مثلاً برای بنده کل زمان بوت رو 1 دقیقه برآورد کرده!!
    می تونید دوست عزیز یک بوت تمیز انجام بدید تا به قول دوست عزیز جناب Opera مطمئن بشید مشکل از آنتی ویروس یا درایور ها نیست. اگر توی بوت تمیز همچنان مشکل باشه یا نسخه ی ویندوز مشکل داره(!!!) یا از لحاظ سخت افزار مشکل دارید.
    نحوه انجام تصویری بوت تمیز (Clean Boot) برای رفع ایراد و یا عیب یابی
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت hasan ch آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    سلام
    شما اگرزمان دقیق بوت ویندوزتون رو از Event viewer در بیارید و بگید خوبه. چون ممکنه حساسیت به خرج داده باشید .مثلاً برای بنده کل زمان بوت رو 1 دقیقه برآورد کرده!!
    می تونید دوست عزیز یک بوت تمیز انجام بدید تا به قول دوست عزیز جناب Opera مطمئن بشید مشکل از آنتی ویروس یا درایور ها نیست. اگر توی بوت تمیز همچنان مشکل باشه یا نسخه ی ویندوز مشکل داره(!!!) یا از لحاظ سخت افزار مشکل دارید.
    نحوه انجام تصویری بوت تمیز (Clean Boot) برای رفع ایراد و یا عیب یابی
    اقا دمت گرم چند روز بود حالم گرفته بود همش فکر میکردم نکنه هاردم خراب شده ولی این تست زدم امید وار شدم
    با بوت تمیز 30 ثانیه (از زمانی که دکمه پاور زدم تا موقع لود کامل)خوب بود نه؟
    با بوت کثیف90ثانیه
    دست همتون درد نکنه منو راهنمایی کردین ممنون
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ممتاز navid1377 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hasan ch
    اقا دمت گرم چند روز بود حالم گرفته بود همش فکر میکردم نکنه هاردم خراب شده ولی این تست زدم امید وار شدم
    با بوت تمیز 30 ثانیه (از زمانی که دکمه پاور زدم تا موقع لود کامل)خوب بود نه؟
    با بوت کثیف90ثانیه
    دست همتون درد نکنه منو راهنمایی کردین ممنون
    خیلی هم طبیعیه
    بون کثیف ش هم بد نیس

15. نمایش تشکر

16. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

hasan ch@
    سلام
    همینطور که دوست عزیز گفتند 30ثانیه خوبه ولی این تفاوت60 ثانیه ای هم زیاده.برای من تفاوت زمانی بین دو تا بوت معمولی و تمیز در حدکمتر از10 ثانیه است. این یعنی برنامه های استارت آپ شما علیه تون جبهه گرفتند
    خدارو شکر مطمئن شدید مشکل سخت افزاری ندارید.ولی اگر روزی خواستید برنامه یا برنامه های مزاحم استارت آپ رو پیدا کنید می تونید از همین بوت تمیز یا حذف تک تک برنامه ها(آنتی ویروس و درایور ها و ...)و تست زمان بوت استفاده کنید.
    موفق باشید
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •