صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 17

موضوع: مشکل در نصب ویندوز ۸.۱ در پارتیشن Dynamic و طریقه تبدیل آن به Basic

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در نصب ویندوز ۸.۱ در پارتیشن Dynamic و طریقه تبدیل آن به Basic

سلام. در هنگام نصب ویندوز ۸.۱ (بیلد ۱۷۰۳۱)، زمانی که به بخش انتخاب پارتیشن می‌رسم، پارتیشنی را که از قبل برای این کار اختصاص داده‌ام (با حجم ۵۰ گیگ) مناسب نصب نمی‌داند. پیغامی که می‌دهد چُـنین است:
    Windows cannot be installed to this hard disk space. The partition contains one or more dynamic volumes that are not supported for installation.

شاید بد نباشد عرض کنم آن درایو خاص را با کم کردنِ حجم دو سه پارتیشنِ دیگر ساخته‌ام؛ در My Computer به شکل یک درایو یکپارچه دیده می‌شود، ولی در نرم‌افزارهای پارتیشن‌بندی به صورت چهار تکۀ جدا از هم دیده می‌شود. گفتم شاید این نکته برای دوستان مهم باشد!
    سپاسگزارم.

2. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

دقیقا نکتش همونی هست که خودتون گفتید باید یه پارتیشن خالص برای نصب ویندوز داشته باشین.
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Khorrami
    سلام. در هنگام نصب ویندوز ۸.۱ (بیلد ۱۷۰۳۱)، زمانی که به بخش انتخاب پارتیشن می‌رسم، پارتیشنی را که از قبل برای این کار اختصاص داده‌ام (با حجم ۵۰ گیگ) مناسب نصب نمی‌داند. پیغامی که می‌دهد چُـنین است:
    Windows cannot be installed to this hard disk space. The partition contains one or more dynamic volumes that are not supported for installation.

شاید بد نباشد عرض کنم آن درایو خاص را با کم کردنِ حجم دو سه پارتیشنِ دیگر ساخته‌ام؛ در My Computer به شکل یک درایو یکپارچه دیده می‌شود، ولی در نرم‌افزارهای پارتیشن‌بندی به صورت چهار تکۀ جدا از هم دیده می‌شود. گفتم شاید این نکته برای دوستان مهم باشد!
    سپاسگزارم.
    حتما تصویری از دیسک منیجمنت را بزارید , احتمالا اون پارتیشن هنوز unallocated هست
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

عنوان تاپیک تغییر داده شد

با سلام و احترام
    البته اگه دوستان پیغام رو بادقت بخوانند نوشته شده که این پارتیشن داری یک بخش Dynamic هست. یعنی باید به basic تبدیل بشه تا بشه روش ویندوز ریخت.
    توضیحات بیشتر از این لینک.
    ویرایش توسط M-AUDIO : 27-09-2014 در ساعت 12:56
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام و احترام
    البته اگه دوستان پیغام رو بادقت بخوانند نوشته شده که این پارتیشن داری یک بخش Dynamic هست. یعنی باید به basic تبدیل بشه تا بشه روش ویندوز ریخت.
    توضیحات بیشتر از این لینک.
    دقیقا . بیشتر میخواستم تصویر دیسک منیجمنت را ببینم تا بهتر و دقیق تر بشه راهنمایی کرد .
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

همانطور که عرض کردم، آن درایوِ خاص Unallocated نیست، چون هم در My Computer مانند درایوی معمولی نشان داده می‌شود و هم در Acronis آن را اینگونه شناسایی نمی‌کند. این هم تصویر:
    Partitions.jpg

این هم دو عکس از فرایند نصب:
    Nasb.jpg Error.jpg
    ویرایش توسط Khorrami : 26-09-2014 در ساعت 16:41 دلیل: افزودن عکس هاس مربوط

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Khorrami
    همانطور که عرض کردم، آن درایوِ خاص Unallocated نیست، چون هم در My Computer مانند درایوی معمولی نشان داده می‌شود و هم در Acronis آن را اینگونه شناسایی نمی‌کند. این هم تصویر:
    Partitions.jpg

این هم دو عکس از فرایند نصب:
    Nasb.jpg Error.jpg
    همانطور که مدیر محترم اشاره کردند مشکل در دیسکهای دینامیک شما هست و باید انرا به بیسیک تبدیل کنید تا اجازه نصب ویندوز داده شود که راه حل انرا هم معرفی کرده اند . . معمولا این مشکلات زمانی بوجود میاد که شما تغییری در ساختار دیسک منیجمنت توسط خود ویندوز انجام داده باشید .

قبل از هر چیز بنده فقط نظر خودم را عرض میکنم و میتونید منتظر نظرات سایر دوستان هم باشید .

در تبدیل دیسکهای بیسیک به دینامیک معمولا نباید مشکلی برای اطلاعات و دیتاهای شما رخ بدهد و خیلی راحت میتونید بعد از لاگین شدن با اجازه مدیر سیستم روی دیسک کلیک راست کرده و گزینه Convert to dynamic را انتخاب کنید و کامل اطلاعات شما محفظ خواهد ماند . اما در مورد بلعکس ان معمولا اطلاعات حذف میشوند و باید بکاپی از اطلاعات هارد را داشته باشید و از اول پارتیشن بندی درستی انجام دهید اما زیاد نگران نباشید میتونید توسط برنامه Aomei Dynamic Disk Converter Professional Edition . هر دو حالت تبدیل را انجام دهید و کل اطلاعات شما سالم و محفوظ بماند . البته توسط برنامه ایسوس پارتیشن مستر هم میشود این تبدیل را انجام داد اما امکان حذف اطلاعات را خواهد داشت و نتیجه صدرصد را نخواهد داشت هر چند این مورد را تا کنون بنده تست نکرده ام اما روشی کاملا ساده را دارد . در پایین پنجره روی پارتیشن مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه Convert to basic را انتخاب کنید .که بعد از چک کردن پارتیشن اگه مشکلی داشته باشه به شما پیغام خواهد داد وگرنه کار تبدیل را انجام خواهد داد و اما اگه پیامی مبنی بر ارور حذف اطلاعات یا بکاپ از اطلاعات را اورد میتونید ندید بگیرید و ادامه کار را انجام دهید .( بکاپ یا عدم بکاپ اطلاعات به عهده خودتون ) .
    اما توسط برنامه معرفی شده بالا نتیجه ای مطمئن را دارد این هم منبع برنامه
    عنوان: Convert Dynamic Disk to Basic Disk in Windows 7 and Convert Back

مشاهده صفحه

نظر شخصی : بنده در اینگونه موارد که پارتیشن بندی هارد بقول معروف به دلم نشینه حتما کل پارتیشن های هارد را دلیت میکنم و از نو یه پارتیشن بندی درست و حسابی را انجام میدم . موفق باشید.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

ممنون از توضیحات شما.
    من سه تا برنامۀ مختلف نصب کردم اما در هیچکدام وقتی روی دیسک کلیک راست کردم گزینۀ Convert to Basic یا مشابهِ آن را ندیدم، یعنی نداشتند اصلاً.
    چه اشکالی وجود دارد؟ ضمناً ه سه نرم‌افزار نگارش‌های کاملاً جدید و به‌روز بود!
    ۱- EaseUS Partition Master
    ۲- Adonis Disk Director
    ۳- AOMEL Dynamic Disk Manager Pro

14. نمایش تشکر

15. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Khorrami
    ممنون از توضیحات شما.
    من سه تا برنامۀ مختلف نصب کردم اما در هیچکدام وقتی روی دیسک کلیک راست کردم گزینۀ Convert to Basic یا مشابهِ آن را ندیدم، یعنی نداشتند اصلاً.
    چه اشکالی وجود دارد؟ ضمناً ه سه نرم‌افزار نگارش‌های کاملاً جدید و به‌روز بود!
    ۱- EaseUS Partition Master
    ۲- Adonis Disk Director
    ۳- AOMEL Dynamic Disk Manager Pro

فکر کنم دلیلش را پیدا کردم این قابلیت در نسخه های رایگان وجود نداره . به تصویر توجه کنید . البته این واسه یه نسخه دیگه هست

dd.jpg

این برنامه را الان دانلود و تست کردم , براتون پیوست کردم , دانلودش کنید . واسه تبدیل پارتیشن دینامیک به بیسیک و بالعکس هست . در صورت امکان نتیجه را هم اعلام کنید .

DDM 1.jpg DDM 2.jpg
    فایل های پیوست شده
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

برنامه را نصب کردم. اما همانگونه که در نامِ فایل آمده، این نگارش فقط نمایشی (Demo) است و خودش می‌گوید کارِ تبدیل را کامل نمی‌کند. باید دنبال نسخۀ اصلی و کرک‌شده‌اش بگردم!

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)