صفحه 1 از 14 12311 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 131

موضوع: جدیدترین فعالسازها برای Internet Download Manager

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض جدیدترین فعالسازها برای Internet Download Manager

سلام.

کرکی توسط بنده برای نرم افزار IDM درست شده که این برنامه را کاملا کرک میکند.

بر اساس تست هایی که توسط دو دوست عزیز Mahdinim و Ali68124 به عمل آماده این کرک مشکلی برای cpu ایجاد نمیکند

( مشکل 100% شدن cpu بعد استفاده از کرک ها ی دیگر در بعضی از سیستم ها ).

از دیگر دوستان نیز تقاضا میشود که این کرک رو تست کنند و نتیجه تست رو در همین تاپیک اعلام فرمایند.

نحوه تست :

ابتدا نرم افزار رو به صورت کامل از سیستم پاک کنید و مجددا اقدام به نصب اخرین ورژن کنید. در این هنگام با پیغامی مبنی بر فعال نبودن برنامه مواجه میشود و برای نحوه کرک کردن از توضیحات فایل readme موجود در پوشه حاوی کرک استفاده کنید.

این کرک بر روی آخرین نسخه این نرم افزار ( ورژن V.6.15 Build 5 ) توسط اینجانب و دو دوست عزیز Mahdinim و Ali68124 تست شده و بدون هیچ مشکلی نرم افزار فعال شده .

تمامی کرک های قرار داده شده در تاپیک حذف شدند
    ویرایش توسط The king : 22-10-2016 در ساعت 02:50
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط the king
    سلام.

کرکی توسط بنده برای نرم افزار idm درست شده که این برنامه را کاملا کرک میکند که البته روش فعال سازی آن با کرک های دیگر کمی متفاوت است.

بر اساس تست هایی که توسط دو دوست عزیز mahdinim و ali68124 به عمل آماده این کرک مشکلی برای cpu ایجاد نمیکند

از دیگر دوستان نیز تقاضا میشود که این کرک رو تست کنند و نتیجه تست رو در همین تاپیک اعلام فرمایند.

نحوه تست :

ابتدا نرم افزار رو به صورت کامل از سیستم پاک کنید و مجددا اقدام به نصب اخرین ورژن کنید. در این هنگام با پیغامی مبنی بر فعال نبودن برنامه مواجه میشود و برای نحوه کرک کردن برنامه با کرک ساخته شده توسط این جانب از توضیحات فایل readme موجود در پوشه حاوی کرک استفاده کنید.

این کرک بر روی آخرین نسخه این نرم افزار ( ورژن v.6.15 build 5 ) توسط اینجانب و دو دوست عزیز mahdinim و ali68124 تست شده و بدون هیچ مشکلی نرم افزار فعال شده .

این کرک کاملا سالم بوده و فاقد هر گونه کد مخرب است :

نتیجه تست virustotal :

:link button:

**کرک پیوست شد **
    رمز فایل زیپ : Forum.softgozar.com

هرگون استفاده از این کرک بدون درج نام " انجمن سافتگذر " ممنوع میباشد.

سلام.

بنده idm رو پاکش کردم و سیستم رو هم ریستارت کردم اما متاسفانه بعد از اینکه دوباره نصبش کردم کرکش باقی مونده بود و نتونستم از این کرک استفاده کنم و تستش کنم!
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

شما با برنامه Advanced Uninstaller PRO 11 دانلود منیجر رو حذف کنید .
    برنامه پست 654 همین تایپیک رو هم تست کنید .

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mo.Re.Za
    می‌شه در مورد هنگ کردن بیشتر توضیح بدین؟
    اینکه چه وقت و در چه حال و به چه شکل هنگ می‌کنه؟!
    وقتی 3 لینک میزاشتم همزمان دانلود کنه هنگ میکرد و دیگه اصلا نمیشد با idm کار کرد

چطوری میشه کاری کرد که این گزینه دیگه نیاد؟

bffe1214d10110a4063dcca2ba29f511.png

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    سلام.

کرکی توسط بنده برای نرم افزار IDM درست شده که این برنامه را کاملا کرک میکند که البته روش فعال سازی آن با کرک های دیگر کمی متفاوت است.

بر اساس تست هایی که توسط دو دوست عزیز Mahdinim و Ali68124 به عمل آماده این کرک مشکلی برای cpu ایجاد نمیکند

نحوه تست :

ابتدا نرم افزار رو به صورت کامل از سیستم پاک کنید و مجددا اقدام به نصب اخرین ورژن کنید. در این هنگام با پیغامی مبنی بر فعال نبودن برنامه مواجه میشود و برای نحوه کرک کردن برنامه با کرک ساخته شده توسط این جانب از توضیحات فایل readme موجود در پوشه حاوی کرک استفاده کنید.

این کرک بر روی آخرین نسخه این نرم افزار ( ورژن V.6.15 Build 5 ) توسط اینجانب و دو دوست عزیز Mahdinim و Ali68124 تست شده و بدون هیچ مشکلی نرم افزار فعال شده .

این کرک کاملا سالم بوده و فاقد هر گونه کد مخرب است :

نتیجه تست Virustotal :

:Link Button:

**کرک پیوست شد **
    رمز فایل زیپ : forum.softgozar.com

هرگون استفاده از این کرک بدون درج نام " انجمن سافتگذر " ممنوع میباشد.
    درود

من از این کرک طبق مراحلی که گفتند رفتم جلو و اخرین نسخه idm رو با همین روش کرک کزدم و مشکل هنگ کردن خیلی خیلی کم شد

ممنون از کمکتون

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Smile کرک جدید برای Internet Download Manager

با سلام.
    کرک نسخه 6.15 ( Build 7 ) رو هم آماده کردم ؛ همچنین از دوستان تقضا دارم ، درصورت عدم کارکرد ، دراین تاپیک مطرح نمایید

کرک حذف شد
    ویرایش توسط The king : 22-10-2016 در ساعت 01:56
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام به همه دوستان و کینگ عزیز کرک جدید رو من بعد از نصب آخرین نسخه کرک کرد بدون مشکل برای من خوب کار کرد یکی از مزیت های این کرک که قبلا هم ازش استفاده کردم که شناسای و بلاک نمیشه اینو الان فهمیدم مرسی کینگ و موفق باشی

14. نمایش تشکر

15. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

الان یک سوال دارم من نسخه قبلیم مشکل لود نشدن پلاگین اینترنت دانلود منیجر در کروم داشت که با نسخه جدیدم حل نشد این پلاگین چی هست چیکارش کنم الان ؟؟؟

تصاویر پیوست شده
    • 63.jpg (25.6 کیلو بایت, 314 نمایش)

16. نمایش تشکر

17. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdinim
    الان یک سوال دارم من نسخه قبلیم مشکل لود نشدن پلاگین اینترنت دانلود منیجر در کروم داشت که با نسخه جدیدم حل نشد این پلاگین چی هست چیکارش کنم الان ؟؟؟

این مشکل بعد از استفاده از این کرک پیش اومده ؟

چون من که تست کردم مشکلی نبوده ، این پلاگین در واقع همون افزونه idm هست که در منو راست کلیک لینک ها وجود داره ، فقط یک سوال ، شما موقعی که میخواهید دانلودی اینجام بدید با کروم idm باز میشه ؟ ( با idm شروع به دانلود میکنید ؟ )

18. نمایش تشکر

19. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط The king
    این مشکل بعد از استفاده از این کرک پیش اومده ؟

چون من که تست کردم مشکلی نبوده ، این پلاگین در واقع همون افزونه idm هست که در منو راست کلیک لینک ها وجود داره ، فقط یک سوال ، شمام موقعی که میخواهید دانلودی اینجام بدید با کروم idm باز میشه ؟ ( با idm شروع به دانلود میکنید ؟ )
    نه عزیزه دل برادر من کی گفتم بعد از استفاده از این کرک به وجود اومده اصلا به کرک ربط نداره تو نسخه قبلیم بود مشکله با نسخه جدیدم رفع نشده میخواستم بدون مشکلش چیه چیکارش کنم

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 14 12311 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)