صفحه 3 از 14 اولین 1234513 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 131

موضوع: جدیدترین فعالسازها برای Internet Download Manager

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط matin 99
    دوست عزیزthe king

کاش یه همچین کرک سالمی واسه ورژن 6.12.10 هم درست میکردین.
    بفرمائید ، کرک برای 6.12.10 ( تست شده ).

کرک حذف شد
    ویرایش توسط The king : 22-10-2016 در ساعت 02:01
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نحوه استفاده از این کرک برای فعال سازی IDM :

مرحله اول : فایل زیپ مربوط به کرک را از فایل فشرده استخراج ( extract ) کنید .

مرحله دوم : از محتویات داخل پوشه کرک ، فایل IDMAN را کپی و در محل نصب Internet Download manager جایگزین کنید.

مرحله سوم : درنهایت فایل رجیستری موجود در پوشه کرک را ( با نام Registration یا Activition ) اجرا و در پنجره های باز شده به ترتیب بر روی Yes و Ok کلیک کنید. (نیازی به کپی کردن فایل رجیستری در محل نصب برنامه نیست )

*بعد از انجام تمامی این مراحل IDM کاملا فعال شده و تا آخرین آپدیت فعال باقی خواهند ماند.

برای مطمئن شدن از فعال بود IDM به ترتیب به مسیر زیر برید :

Help > About IDM

درپنجره مقابل میبایست با عبارت زیر موجه شوید ( مانند تصویر ):

[The king [Forum.softgozar.com

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Smile کرک برای IDM نسخه 6.15 (Build 8 )

باسلام.

با کمی تاخیر کرک نسخه 6.15 (Build 8 ) رو آماده کردم . این کرک هم تست شده و بدون هیچ مشکلی کار میکنه ، از دوستان تقاضا میشود درصورت عدم کارکرد در همین تاپیک اطلاع دهدند .

*این کرک کاملا سالم بوده و فاقد هر گونه کد مخرب است *

درکرک نسخه قبلی همان طور که درنتیجه تست ویروس توتال مشخص بود ، آنتی ویروس Comodo آن را به عنوان ویروس تشخیص میداد ولی در این نسخه هیچ یک از آنتی ویروس ها این کرک برو به عنوان مخرب شناسایی نمیکنند.

نتیجه تست Virus total ( برای این نسخه ):
    :Link Button:
    رمز
    فایل زیپ : forum.softgozar.com

هرگون استفاده از این کرک بدون درج نام " انجمن سافتگذر " ممنوع میباشد.

کرک حذف شد

ویرایش توسط The king : 22-10-2016 در ساعت 02:08
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

ممنون از دوست خوبمون The King بابت زحمت هاشون

چند تا سوال از دوستان دارم:

1-برای کرک idm یه روشی تو نت هست که قطعا شما هم دیدید .اون روشی که یک سری ادرسها و کد را تو hosts کپی میکینم

ایا هنوز جواب میده.راستش من روی یکی از ویندوزام این روش پیاده کردم و فعلا که جواب داده فقط از کجا میتونم بفهمم که با

این روش idm کرک شده یا به طور تریال نصب شده؟فعلا 10 روز idm با این روش نصب کردم.

2-این کرک دوست خوبمون جناب the king وقتی اجرا میکنم Hips کمودو هی پیام میده این کرک در حال دسترسی مسقیم به

هارد و صفحه کلید میباشد. ایا باید کرکش به هارد و صفحه کلید دسترسی داشته باشه؟

ممنون از همه عزیزان

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

سلام چرا کرک همیشگی برای همه نسخه نمی گذارید منظورم یک کرک برای همه ی نسخه ها

10. عضو حرفه ای غروب آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط امیر علی 987
    سلام چرا کرک همیشگی برای همه نسخه نمی گذارید منظورم یک کرک برای همه ی نسخه ها
    سلام
    دوست عزیز معمولا با اومدن نسخه های جدیدتر کرک های قبلی منسوخ میشن و دیگه کار نمیکنن و احتیاج به کرک های جدیدتر هستش.این امری واضحه
    گرچه اکثر مواقع idm با کرک های قدرتمند قدیمی هم فعال میشه ولی خب اکثرا کرک های جدید مشکلات قبل رو رفع میکنن

نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بهترین پچ ساخته شده برای internet download manager ver 6.x
    تصاویر پیوست شده
    فایل های پیوست شده
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط matin 99
    ممنون از دوست خوبمون The King بابت زحمت هاشون

چند تا سوال از دوستان دارم:

1-برای کرک idm یه روشی تو نت هست که قطعا شما هم دیدید .اون روشی که یک سری ادرسها و کد را تو hosts کپی میکینم

ایا هنوز جواب میده.راستش من روی یکی از ویندوزام این روش پیاده کردم و فعلا که جواب داده فقط از کجا میتونم بفهمم که با

این روش idm کرک شده یا به طور تریال نصب شده؟فعلا 10 روز idm با این روش نصب کردم.

2-این کرک دوست خوبمون جناب the king وقتی اجرا میکنم Hips کمودو هی پیام میده این کرک در حال دسترسی مسقیم به

هارد و صفحه کلید میباشد. ایا باید کرکش به هارد و صفحه کلید دسترسی داشته باشه؟

ممنون از همه عزیزان
    کسی جواب منطقی واسه سوالهای ما نداشت؟

15. نمایش تشکر

16. عضو حرفه ای 7sky آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط matin 99
    کسی جواب منطقی واسه سوالهای ما نداشت؟
    سلام
    سوال اول: در قسمت help گزینه about IDM رو انتخاب کنید در این قسمت باید طبق عکس اگر IDM فعال باشه باید نوشته باشه Full
    البته با یه تست دیگه هم میشه مثلا چند تا فایل دانلود کنید و در منو گزینه "حذف تکمیل ها" رو بزنید اگر حذف شدند یعنی IDM فعاله..

در مورد سوال دوم هم بنظر من کرک جناب the king مشکلی نداره.. شما می تونید کومودو رو تنظیم کنید که کاری به این کرک نداشته باشه.. معمولا آنتی ویروس ها به کرک ها گیر میدند.. موفق باشید..
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

18. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط KEYHAN+
    سلام
    سوال اول: در قسمت help گزینه about IDM رو انتخاب کنید در این قسمت باید طبق عکس اگر IDM فعال باشه باید نوشته باشه Full
    البته با یه تست دیگه هم میشه مثلا چند تا فایل دانلود کنید و در منو گزینه "حذف تکمیل ها" رو بزنید اگر حذف شدند یعنی IDM فعاله..

در مورد سوال دوم هم بنظر من کرک جناب the king مشکلی نداره.. شما می تونید کومودو رو تنظیم کنید که کاری به این کرک نداشته باشه.. معمولا آنتی ویروس ها به کرک ها گیر میدند.. موفق باشید..
    ممنون دوست عزیز.پس این روشی که یک سری کدها را تو hosts کپی کردم جواب نمیده.چون اونجا نوشته بود تریال.

19. نمایش تشکر

صفحه 3 از 14 اولین 1234513 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)