نحوه استفاده از این کرک برای فعال سازی IDM :
مرحله اول : فایل زیپ مربوط به کرک را از فایل فشرده استخراج ( extract ) کنید .
مرحله دوم : از محتویات داخل پوشه کرک ، فایل IDMAN را کپی و در محل نصب Internet Download manager جایگزین کنید.
مرحله سوم : درنهایت فایل رجیستری موجود در پوشه کرک را ( با نام Registration یا Activition ) اجرا و در پنجره های باز شده به ترتیب بر روی Yes و Ok کلیک کنید. (نیازی به کپی کردن فایل رجیستری در محل نصب برنامه نیست )
*بعد از انجام تمامی این مراحل IDM کاملا فعال شده و تا آخرین آپدیت فعال باقی خواهند ماند.
برای مطمئن شدن از فعال بود IDM به ترتیب به مسیر زیر برید :
Help > About IDM
درپنجره مقابل میبایست با عبارت زیر موجه شوید ( مانند تصویر ):
[The king [Forum.softgozar.com
![]()
باسلام.
با کمی تاخیر کرک نسخه 6.15 (Build 8 ) رو آماده کردم . این کرک هم تست شده و بدون هیچ مشکلی کار میکنه ، از دوستان تقاضا میشود درصورت عدم کارکرد در همین تاپیک اطلاع دهدند .
*این کرک کاملا سالم بوده و فاقد هر گونه کد مخرب است *
درکرک نسخه قبلی همان طور که درنتیجه تست ویروس توتال مشخص بود ، آنتی ویروس Comodo آن را به عنوان ویروس تشخیص میداد ولی در این نسخه هیچ یک از آنتی ویروس ها این کرک برو به عنوان مخرب شناسایی نمیکنند.
نتیجه تست Virus total ( برای این نسخه ):
:Link Button:
رمز فایل زیپ : forum.softgozar.com
هرگون استفاده از این کرک بدون درج نام " انجمن سافتگذر " ممنوع میباشد.
کرک حذف شد
ویرایش توسط The king : 22-10-2016 در ساعت 02:08
نمایش امضاء.
ممنون از دوست خوبمون The King بابت زحمت هاشون
چند تا سوال از دوستان دارم:
1-برای کرک idm یه روشی تو نت هست که قطعا شما هم دیدید .اون روشی که یک سری ادرسها و کد را تو hosts کپی میکینم
ایا هنوز جواب میده.راستش من روی یکی از ویندوزام این روش پیاده کردم و فعلا که جواب داده فقط از کجا میتونم بفهمم که با
این روش idm کرک شده یا به طور تریال نصب شده؟فعلا 10 روز idm با این روش نصب کردم.
2-این کرک دوست خوبمون جناب the king وقتی اجرا میکنم Hips کمودو هی پیام میده این کرک در حال دسترسی مسقیم به
هارد و صفحه کلید میباشد. ایا باید کرکش به هارد و صفحه کلید دسترسی داشته باشه؟
ممنون از همه عزیزان
نمایش امضاءکاش گل هاتو می سوزوندم
کاش می رفتم نمی موندم
اما موندم ...
کاش یکم بارون بگیره
کاش فراموشت کنم من
اما دیره ...
بهترین پچ ساخته شده برای internet download manager ver 6.x
نمایش امضاء
📌 دوستان گرامی لطفا سوالات خودتان را در انجمن مطرح کنید.
تاپیک جامع ارائه ودریافت جدیدترین اپدیتهای رسمی ویندوز 10
.................................................. .....................آموزش روشهای کنترل حجم مصرفی اینترنت در ویندوز 10
سلام
سوال اول: در قسمت help گزینه about IDM رو انتخاب کنید در این قسمت باید طبق عکس اگر IDM فعال باشه باید نوشته باشه Full
البته با یه تست دیگه هم میشه مثلا چند تا فایل دانلود کنید و در منو گزینه "حذف تکمیل ها" رو بزنید اگر حذف شدند یعنی IDM فعاله..
در مورد سوال دوم هم بنظر من کرک جناب the king مشکلی نداره.. شما می تونید کومودو رو تنظیم کنید که کاری به این کرک نداشته باشه.. معمولا آنتی ویروس ها به کرک ها گیر میدند.. موفق باشید..
نمایش امضاءجز آن ساعت که با یاد تو بگذشت.. مرا در زندگانی حاصلی نیست. **ترجمه فارسی صوتی دعای کمیل - بسیار نفیس**
ای اهل زمین
بدانید که:
روزهای تشویق به پایان می رسد!
نشانه های افتخار خاک می گیرند!
برندگان بزودی فراموش می شوند!
غم و اندوه بزودی به پایان خواهد رسید!
پس بنگرید که:
امروز برای خدا چه کردی؟؟!!
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها