صفحه 1 از 26 12311 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 253

موضوع: سرعت دانلود شما در IDM و سایت SpeedTest چقدر است؟

1. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض سرعت دانلود شما در IDM و سایت SpeedTest چقدر است؟

با سلام خدمت شما عزیزان!
    در این تایپیک می خواهیم ببینیم که سرعت دانلود شما در نرم افزار اینترنت دانلود منیجر و سایت معروف Speedtest.net چقدر است عزیزان اگر می توانند سرعتشان را در هر دو با اسکرین شات قرار دهنده و برای سایت Speedtest هم لینک گزینه Share This Result رو قرار بدن! و اینکه بگن آیا سرعتشون در شبانه روز تغییر زیادی داره یا نه و اینکه از ISP شون راضی هستن یا خیر رو در نظر سنجی و ادامه این تایپیک پست کنن!

نفر اول خودم هستم!

سرعت محدود شده در ساعت 2:05 دقیقه بامداد

تست سرعت دانلود در سایت Speedtest

تصاویر پیوست شده
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض اعلام سرعت و درخواست حل مشکل

با سلام
    من adsl با سرعت 256 مخابرات رو دارم .
    سرعت دانلود در تمام شبانه روز تقریبا 70 kb/s هستش
    توی این سایتی که گفته بودید هم رفتم و دانلود رو 0.97 و آپلود رو 0.49 ثبت کرد .
    این از گزارش سرعت اینترنتم.

ولی من مشکلی دارم
    من حدود 10 فایل 100 مگابایتی رو با IDM ساعت یک صبح میزارم برای دانلود که قبلا تا صبح حدود یک گیگ دانلود می کرد.
    ولی الان یک مدتیه که یکی از فایلهارو تا 99% میگیریه و دانلود رو تموم می کنه . یعنی مجموعا 100 مگ بیشتر نمی گیره.
    به نظر شما مشکل چیه

4. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط 253614
    با سلام
    من adsl با سرعت 256 مخابرات رو دارم .
    سرعت دانلود در تمام شبانه روز تقریبا 70 kb/s هستش
    توی این سایتی که گفته بودید هم رفتم و دانلود رو 0.97 و آپلود رو 0.49 ثبت کرد .
    این از گزارش سرعت اینترنتم.

ولی من مشکلی دارم
    من حدود 10 فایل 100 مگابایتی رو با IDM ساعت یک صبح میزارم برای دانلود که قبلا تا صبح حدود یک گیگ دانلود می کرد.
    ولی الان یک مدتیه که یکی از فایلهارو تا 99% میگیریه و دانلود رو تموم می کنه . یعنی مجموعا 100 مگ بیشتر نمی گیره.
    به نظر شما مشکل چیه
    با سلام خدمت شما دوست عزیز!
    اول ورودتون رو به انجمن سافت گذر تبریک می گم بعد این مشکلتون مربوط به IDM نیست یعنی فکر نکنم می دونید برای چی؟
    برای اینکه اگر مربوط به IDM باشه باید از جایی که براش صف دانلود درست می کنید ببینید محدودیت هم ایجاد کردید یا خیر بعد اگر از طریق تنظیمات Power Option هم یه نگاهی بندازید بد نیست شاید سیستم شما بعد از یک مدتی خاموش یا Sleep میشه باید نگاه کنید بعد برای مخابرات هم می تونه باشه چون شما نا محدود هستید !بعضی وقتها قعطی بوجود میاد مال کدوم شهر هستید؟من برای آپلود از اینترنت محابرات استفاده می کنم یک چند نکته هست که باید براتون پیام خصوصی کنم!
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض درخواست راهنمایی

با سلام
    می خواستم بدونم آیا شرکتهایی مثل شاتل و پارس آنلاین و ... شبها سرعتشون میاد پایی؟
    اگه اینطوریه ، دلیلش چیه؟
    من مخابرات دارم ولی شبها سرعتش پایین نمیاد و همون 70 میمونه. ولی فکر میکنم مشکلی که در بالا نوشتم به خاطر خطم باشه و میخام عوضش کنم.
    من بیشتر از اینترنت رایگان شبانه برای دانلود استفاده می کنم اگه میشه منو راهنمایی کنید که از چه شرکتی استفاده کنم.
    می خواستم بدونم سرعت دانلود مخابرات 1Mb چقدر هستش.
    با تشکر

7. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزيز شما به سايت زير برويد تست كنيد سرعتتان را

شما بريد تو سايت Mozilla.com يك تستي بگيريد از دانلود

8. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط 253614
    با سلام
    می خواستم بدونم آیا شرکتهایی مثل شاتل و پارس آنلاین و ... شبها سرعتشون میاد پایی؟
    اگه اینطوریه ، دلیلش چیه؟
    من مخابرات دارم ولی شبها سرعتش پایین نمیاد و همون 70 میمونه. ولی فکر میکنم مشکلی که در بالا نوشتم به خاطر خطم باشه و میخام عوضش کنم.
    من بیشتر از اینترنت رایگان شبانه برای دانلود استفاده می کنم اگه میشه منو راهنمایی کنید که از چه شرکتی استفاده کنم.
    می خواستم بدونم سرعت دانلود مخابرات 1mb چقدر هستش.
    با تشکر
    دوست عزیز سرعت بهترین اینترنت مخابرات برای شرکت ها سرعت دانلودش 400 کیلوبایت و سرعت وب گردیش هم 1 مگابایت هستش!

بعد برای شاتل و اینها هم باید بگم بله دستی میارند پایین اگر یک وقت زنگ بزنید میگویدشبکه شلوغ است سرعت پایین در صورتی که این سرعت به صورت دستی پایین آرده می شود به نظر من همین مخابرات رو داشته باشید بهتره می تونید طلایی مخابرات رو بگیرید عالی هستش من یک 2 سالی هستش برای آپلود ازش استفاده می کنم عالی هست!به نظرم اگر خواستید به دفتر امور مشترکین مخابرات منطقتون مراجعه کنیید چون برای سرعت های بالا اینترنتی ثبت نام نمی کنن!
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من 512 پارس انلاین دارم سرعتم روزا تا 230 هم میرسه شبا 40 تا 60میچرخه
    شبا زور بزنه 1 گیگ بگیره
    چون اگه سرعت رو پایین نیارن همه میان شبا دانلود میکنن و دیگه ترافیک اضافی ازشون نمیخرن و این ضرره

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

ممنون از جواب سریعتون
    من از شهر اراک هستم
    نامحدود هم نیستم
    و فقط شبها از اینترنت ایگان استفاده می کنم که این مشکل بوجود میاد.
    باید بگم مشکل اینطوریه که بعضی وقتها اگه فایل مثلا 300 مگ باشه 290 تا شو میگیره و اگه 100 مگ باشه همونطوری که گفتم 99.99 رو پر میکنه
    میشه راجع به تنظیمات idm بیشتر توضیح بدین
    لازم به ذکره که تقریبا یک مدتیه که اینطوری شده.

13. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من نت موج دارم 256 ، همیشه هم سرعتش همین قدر بود (شب ها هم تا 100 تا میرسید، البته خیلییی کم پیش اومده ولی معمولا روی 50 ،60 بود ) ، ولی بعد یک قعطی ، سرعت به 700 تا 800 کیلو بایت هم رسید تو روز !!!!!

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط 253614
    ممنون از جواب سریعتون
    من از شهر اراک هستم
    نامحدود هم نیستم
    و فقط شبها از اینترنت ایگان استفاده می کنم که این مشکل بوجود میاد.
    باید بگم مشکل اینطوریه که بعضی وقتها اگه فایل مثلا 300 مگ باشه 290 تا شو میگیره و اگه 100 مگ باشه همونطوری که گفتم 99.99 رو پر میکنه
    میشه راجع به تنظیمات idm بیشتر توضیح بدین
    لازم به ذکره که تقریبا یک مدتیه که اینطوری شده.
    شما idm رو پاک کن و نصب کن شاید درست شد

16. نمایش تشکر

صفحه 1 از 26 12311 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •