سلام تو Speed Test
تو IDM
از 70 پایین تر نمیاد گاهی هم تا 250 بالا میره ( کم پیش میاد )
سرعت اینترنتم 256 هست مخابرات.
سلام تو Speed Test
تو IDM
از 70 پایین تر نمیاد گاهی هم تا 250 بالا میره ( کم پیش میاد )
سرعت اینترنتم 256 هست مخابرات.
ویرایش توسط Data King : 17-08-2012 در ساعت 11:29
احتمال زیاد دوست عزیز شما از فیل استفاده می کنید؟چون من 2 سال پیش وقتی با فیل ... دانلود میکردم آخرش به قول شما 99.99 بعدش یا Eror میداد یا خیلی سرعت پایینی دانلود می شد شما بگیر سرعتش می شد 3 بایت!
نمایش امضاءThe Best or nothing
میخواستم بدونم هزینه اینرنت مخابرات چقدره و سرعت واقعیش چنده ؟ اصلا میرزه مخابرات بگیرم چون شنیدم خیلیی ارزونه.
ویرایش توسط Architect : 17-08-2012 در ساعت 12:13
نمایش امضاءThe Best or nothing
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
سلام
hsp شما چه شركتي اينترنت ميگيري ؟ سرعتت فوق العاده است !
من با idm حداكثر 280 و در ساعات شبانه رايگان40 - 50 و در ساعات معمولي 180 ميگيرم
speedtest هم 1 - 1.5 mbps
قرار داد 512 پارس انلاين دارم
البته يه چيز درباره idm اضافه كنم سرعتي كه idm به ما ميده بستگي به سرور دانلود هم داره ، مثلا بعضي از سايت هاي اشتارك گذاري فايل باري غير اعضا سرعت را كاهش مي دهند و گذشته از اين به تعداد افرادي كه الان به سرور وصل شده اند هم بستگي دارد
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
بوک مارک ها