صفحه 1 از 225 1231151101151201 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 2247

موضوع: مباحث IDM (اینترنت دانلود منیجر)

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث IDM (اینترنت دانلود منیجر)

با سلام به دوستان عزیز

من این نرم افزار عالی رو دانلود کردم. اما کرک آن Trojan دارد که آنتی ویروس کامپیوترم که eset هست به عنوان ویروس شناسایی و اون رو پاک می کنه. می خواستم بدونم آیا کسی کرک بهتری براش داره که با آنتی ویروس سازگار باشه؟

با تشکر
    پیروز باشید :)

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

پیش فرض IDM Crack

من از همین سافت گذر دانلود کردم.اتفاقا Nod32 هم دارم اما راحت Patch شد و من دارم استفاده میکنم. حتی ارور Fake Serial هم نمیده.
    اینک لینک صفحه دانلودش داخل سایت

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: Internet Download Manager Crack

خوب برای این کار اول آنتی ویروستو غیر فعال کن بعد کرکش رو نصب کن
    این هم کرکش

[CENTER]

تصویر لینک دانلود قرار داده شد.

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    من از اعضای VIPسایت هستم ومشکلی که دارم اینه که وقتی نرم افزارها رو با IDMدانلود می کنم بعدا که میخوام ادامشو دانلود کنم خطا میده ومینوسه:
    Cannot Resume The Downloading Fileبعدش باید دوباره بیام با مرورگر توی سایت وروی لینک کلیک کنم تا بتونه ادامشو دانلود کنم
    آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره؟

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

باید وقتی داری دانلود میکنی ببینی جلوی Resume
    Yes نوشته باشه اگه نوشته باشه یعنی میتونی الان کنسل کنی و بعدا از ادامش دوباره دانلود کنی ولی اگه NO داشته باشه نمیتونی اینکارو بکنی

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

کرک مشکل نداره norton هم تروجان می شناسه انتی ویروس برای چند دقیقه disable کن و نصب کن هیچ مشکلی نداره .....

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت feelgood آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط bazras2008
    سلام
    من از اعضای VIPسایت هستم ومشکلی که دارم اینه که وقتی نرم افزارها رو با IDMدانلود می کنم بعدا که میخوام ادامشو دانلود کنم خطا میده ومینوسه:
    Cannot Resume The Downloading Fileبعدش باید دوباره بیام با مرورگر توی سایت وروی لینک کلیک کنم تا بتونه ادامشو دانلود کنم
    آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
    من هم از اعضای vip هستم ولی تا حالا همچین چیزی برام پیش نیومده ..در ضمن تمامی برنامه های سایت قابلیت دانلود بعد از توقف رو دارن حتی برای اعضای عادی سایت.شاید دانلود منیجر رو درست نصب نکردی

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

وقتی که دانلود می کنم قابلیت resumeهم داره در ضمن نرم افزارو کامل نصب کردم وبا سایت های دیگه مشکل ندارم
    مشکل من اینه وقتی یک نرم افزارو دانلود می کنم از سایت بعدش توقف می زنم وبعد از چند ثانیه ادامه میدم مشکلی نداره ولی اگر مثلا 2ساعت بعد بخوام ادامه بدم همون خطا رخ میده حالا باید چیکار کنم؟

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

در مورد کرک: کرک از هر نظر تميزه و تروجان نيست. پس با خيال راحت مي‌تونيد آنتي ويروس رو غير فعال کنيد و کرک رو نصب کنيد
    در مورد ريسيوم دانلودها: قبلا يه مشکلي شبيه به اين با بعضي از سرويس‌هاي ارائه دهنده اينترنت وجود داشت. احتمالا اگه آخر لينک فايلي که داريد دانلود ميکنيد يه علامت سوال توي دانلود منيجر اضافه کنيد مشکل حل ميشه

18. نمایش تشکر

19. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض کمک در مورد IDM

با سلام
    من چند روزی به ارور fake serial مواجه شدم یعنی می خوام دانلود کنم این رور رو می ده بعد می پره و نمی زاره دانلود کنم یه بار دیگه با patch کرک می کنم ولی بازم اون ارور میاد پاک و نصب کردم ولی بازم اون ارور اومد خلاصه دیگه نمی دونم چیکار کنم راهنماییم کنید !!
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 225 1231151101151201 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •