سلام بعد دانلود فایل وقتی میخواد فایلها رو به هم بچسبونه تادانلود کامل بشه برای من یک فایل ۴گیگی رو ۵ دقیقه طول میکشه راهی نداره که سرعتشو زیاد کردممنون میشم کمک کنید
سلام بعد دانلود فایل وقتی میخواد فایلها رو به هم بچسبونه تادانلود کامل بشه برای من یک فایل ۴گیگی رو ۵ دقیقه طول میکشه راهی نداره که سرعتشو زیاد کردممنون میشم کمک کنید
سلام .
معمولا در این گونه موارد خیلی نمیشه کاری انجام داد , اما میتونید با توجه به سرعت و نوع اینترنت تون در تنظیمات IDM نوع و تعداد کانکشن هاتون را تنظیم کنید . البته در تصویر فوق هیچ تنظیمی انجام نشده .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
- - - - - - - - - - - -
سلام دوستان
برا نصب و کرک idm نسخه 6.4 روی ویندوز 10 مشکل دارم، تا میام فایل کرک patch.exe رو کپی کنم آنتی ویروس خود ویندوز 10 اونو حذف میکنه!!!؟؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز، ابزار عمده ای برای رفع این موضوع وجود نداره انگار ویندوز 10 خرید عمده قفل دیجیتالی و هوشمند انجام داده و جا به جای سیستم نصب کرده تا نشه هیچ کاری کرد! فقط یک راه به ذهنم میرسه که میگم خودتون مستقیم و بی واسطه انجامش بدید، برید قسمت network and sharing center و بعد firewall و هر سه مورد رو آف کنید و مجدد امتحان کنید.
- - - - - - - - - - - -
بوک مارک ها