سلام.از کرک جدید که در سایت گذاشته شده استفاده کنید مشکل حل میشود.نوشته اصلی توسط red_dragon
سلام.از کرک جدید که در سایت گذاشته شده استفاده کنید مشکل حل میشود.نوشته اصلی توسط red_dragon
آقا ما يه ديوونگي كرديم اين idm رو آپديت كرديم الان ديگه هرچي پچ و كرك ميكنم فايده نداره من چيكار كنم كلي دانلود دارم
درست است کار خطرناکی است ولی خود شما میتوانید در اینترنت جستجو کنید و کرک یا پچی برای ان بیابید
فقط خیلی دقت داشته باش چون معمولا این سایت ها الوده هستند
محض احتیاط نرم افزار را پاک و دوباره نصب کن
اگر هم نشد منتظر باش تا کرک جدید ارائه شود
با سلام
میخواستم ببینم این برنامه روی لب تاب با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب میشه یانه
هر بار نصب کردم error 123 داد.
باید چیکار کنم؟
متن پیغام خطا و یا اسکرین شات انرا قرار دهید
باید نصب شود مشکلی نیست
لطفا هر کس با این نرم افزار مشکلی دارد از پاتچ و کراک گرفته تا نصب و تنظیمات آن یا اسکن ویروس یابی بعداز دانلود یا هماهنگ کردن آن با نرم افزار های مرورگر در همین تایپیک اعلام کنه و هر کسی هم که میتونه کمکی در این زمینه انجام بده لطفا از کمکش دریغ نکنه
با تشکر از همه کاربران ...
بعضی از دوستان سوال کرده بودند چه طور میشه فایلی بعد از دانلود بلا فاصله با آنتی ویروس اسکن بشه خوب یه راه هست من مینویسم ببینین برای شما هم اجرا میشه یا نه به تنظیمات IDM اینترنت دانلود منیجر برین و در قسمت دانلود اون زیزنوشته شده :
فایل اجرایی برنامه ویروس یاب _ جستجو رو میزنین و به محلی که آنتی ویروس نصب شده میرین و رو فایل اجرایی آنتی ویروس که همون EXE هست کلیک میکنین بقیه تنظیمات رو خودش انجام میده .....
به مدد اونوشته اصلی توسط omid275
دوست عزیز این error مربوط می شه به directoryname.or volume label syntax is incorrect
متن error هم که می گیری اینهراه حل ها :کد:Could not Create temp dir in unpacker the file name ,directoryname.or volume label syntax is incorrect Error ID:123
1- سعی کن اسم فایل setup رو به یه اسم ساده rename کنی که تو اسم جدید از special characters ها استفاده نشده باشه
2-تو یه دایرکتوری و فولدی دیگه نصبش کن
3- فایل رو دایاره دانلود کن ولی این سری تو یه درایو دیگه
خلاصه در کل این مشکل کاملا مربوط می شه به file name or folder name or drive name اسمشون دارای invalid characters هستند
یکی از دوستان در مورد خطای نصب 123 سوال کرده بود
به مدد اونوشته اصلی توسط omid275
دوست عزیز این error مربوط می شه به directoryname.or volume label syntax is incorrect
متن error هم که می گیری اینهراه حل ها :کد:Could not Create temp dir in unpacker the file name ,directoryname.or volume label syntax is incorrect Error ID:123
1- سعی کن اسم فایل setup رو به یه اسم ساده rename کنی که تو اسم جدید از special characters ها استفاده نشده باشه
2-تو یه دایرکتوری و فولدی دیگه نصبش کن
3- فایل رو دایاره دانلود کن ولی این سری تو یه درایو دیگه
خلاصه در کل این مشکل کاملا مربوط می شه به file name or folder name or drive name اسمشون دارای invalid characters هستند
دوست عزیز برای کرک کرد کامل اول برنامه رو از تسک منیجر یا با کنترل شیفت اسکیو بزن و از اون قسمت به تب بقلی یعنی پروسس برو واسم این برنامه رو پیدا کن و روش راست کلید و اند پروسس تری رو بزن بعد کارهای دیگشو انجام بده ...نوشته اصلی توسط red_dragon
بوک مارک ها