نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: مشکل در مورد فایل IDMGCExt.crxدر برنامه دانلود منیجر

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در مورد فایل IDMGCExt.crxدر برنامه دانلود منیجر

با سلام
    علت اینکه
    در محل نصب برنامه IDM فایلی به نام IDMGCExt.crx وجود ندارد لطفن راهنمایی کنید

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ghasemigi
    با سلام
    علت اینکه
    در محل نصب برنامه IDM فایلی به نام IDMGCExt.crx وجود ندارد لطفن راهنمایی کنید
    سلام .
    این مورد به extension integration مربوط میشه . در قسمت اکستنش مرورگرتون ببینید IDM integration رو دارید .
    از کدوم نسخه IDM و چه مرورگری استفاده میکنید ؟
    احتمالا مرورگرتون کروم باشه .
    نمایش امضاء

3. نمایش اطلاعات

باتشکر از راهنمایی شما از مرورگر اپرا مینی به دلایلی استفاده می کنم بااینکه تیک مرورگراپرا مینیدر قسمت عمومی برنامه اینترنت دانلود منیجر خورده وحتی در extentions مرور گر اپرا مینی نصب شده تیکها رو برمیدارم یا فعال میکنمCapture.PNG باز هم برای دانلودیک فایل در مرورگراپرا برنامه دانلود منیجر فعال نمیشودومطلبی خوندم که اگرفیلIDMGCExt.crxدر extentions اپرا مینی بکشید وکپی کنید فایلها از طریقمرورگر اپرا مینی دانلود میشود

4. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ghasemigi
    باتشکر از راهنمایی شما از مرورگر اپرا مینی به دلایلی استفاده می کنم بااینکه تیک مرورگراپرا مینیدر قسمت عمومی برنامه اینترنت دانلود منیجر خورده وحتی در extentions مرور گر اپرا مینی نصب شده تیکها رو برمیدارم یا فعال میکنمCapture.PNG باز هم برای دانلودیک فایل در مرورگراپرا برنامه دانلود منیجر فعال نمیشودومطلبی خوندم که اگرفیلIDMGCExt.crxدر extentions اپرا مینی بکشید وکپی کنید فایلها از طریقمرورگر اپرا مینی دانلود میشود
    خواهش میکنم .
    اکستنشن فوق ( مخصوص مرورگرتون ) را در محل نصب برنامه دانلود منیجرتون ( C:/ programfiles >>... x86 ) کپی کنید و در صورت پیام هایی ( popup ) برای نصب و اد کردن اکستنشن ... اوکی کنید .
    ببینید نتیجه میده ؟
    نمایش امضاء

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •