نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: ادامه پیدا نکردن دانلود در IDM

1. عضو ثابت Sina.Deuxshiri آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question ادامه پیدا نکردن دانلود در IDM

سلام. دوستان من نرم افزار DriverPack Solution و شروع کردم به دانلود کردن و از 5 پارت دانلود، 6 پارت اون و به صورت کامل دانلود کردم و 67 درصد از آخرین پارت که حجم اون 2 گیگ هست و هم دانلود کردم. اما نکته‌ای که هست اینه که چند روزی پارت آخر دانلود، ادامه پیدا نمی‌کنه و اروری و نمایش میده. نکته‌ی مهم تری که است اینه که این نرم افزار در سایت به ورژن جدید آپدیت شده و نسخه‌ای که من در حال دانلود آن هستم در سایت موجود نیست. بنابراین یا باید این مشکل و حل کنم، و یا 12 گیگ و دوباره از ابتدا دانلود کنم. سوال من این هست که آیا راهی هست تا این مشکل برطرف بشه؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

تصویر Error
    Driver.png
    نمایش امضاء

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Sina.Deuxshiri
    سلام. دوستان من نرم افزار DriverPack Solution و شروع کردم به دانلود کردن و از 5 پارت دانلود، 6 پارت اون و به صورت کامل دانلود کردم و 67 درصد از آخرین پارت که حجم اون 2 گیگ هست و هم دانلود کردم. اما نکته‌ای که هست اینه که چند روزی پارت آخر دانلود، ادامه پیدا نمی‌کنه و اروری و نمایش میده. نکته‌ی مهم تری که است اینه که این نرم افزار در سایت به ورژن جدید آپدیت شده و نسخه‌ای که من در حال دانلود آن هستم در سایت موجود نیست. بنابراین یا باید این مشکل و حل کنم، و یا 12 گیگ و دوباره از ابتدا دانلود کنم. سوال من این هست که آیا راهی هست تا این مشکل برطرف بشه؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

تصویر Error
    Driver.png
    درود .
    دوست عزیز دقیقا همین سوال رو در سایت و از طریق فرم ارتباط با ما برای قسمت پشتیبانی نرم افزار بفرستید , ببینید چه جوابی بهتون میدن .
    ضمنا در خصوص برنامه هایی که VIP هست , با یوزرتون در سایت لاگین شوید و سپس تست کنید ,
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Sina.Deuxshiri

تصویر Error
    Driver.png
    سلام دوست عزیز مشکل از سرور سایت مورد نظر هستش.

5. نمایش تشکر

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mazikh
    سلام دوست عزیز مشکل از سرور سایت مورد نظر هستش.
    درود .
    خیر ...
    مشکل از سایت و سرور نیست ..
    در خصوص برنامه هایی که اپدیت میشوند و لینک های جدید جایگزین میشه, لینک های قبلی به شرطی که در دانلود منیجر وجود داشته باشه و تا زمانیکه فایل های فوق از سرور حذف نشده باشند کماکان میشه دانلودش کرد .
    برای همین بنده اشاره کردم در پست قبل که با سایت ارتباط داشته باشند و ازشون سوال کنند .
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت Sina.Deuxshiri آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    خیر ...
    مشکل از سایت و سرور نیست ..
    در خصوص برنامه هایی که اپدیت میشوند و لینک های جدید جایگزین میشه, لینک های قبلی به شرطی که در دانلود منیجر وجود داشته باشه و تا زمانیکه فایل های فوق از سرور حذف نشده باشند کماکان میشه دانلودش کرد .
    برای همین بنده اشاره کردم در پست قبل که با سایت ارتباط داشته باشند و ازشون سوال کنند .
    من پی‌گیری کردم و متاسفانه لینک‌های دانلود نسخه‌ی قبلی از روی سرور حذف شدن.
    نمایش امضاء

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •