نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: سوال و مشورت بسیار مهم در مورد محاسبه حجم کل فایل ها در نرم افزار Internet Download M

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question سوال و مشورت بسیار مهم در مورد محاسبه حجم کل فایل ها در نرم افزار Internet Download M

با سلام و احترام خدمت همه دوستان بسیار عزیز و گرامی و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما دوست عزیز در ماه مبارک رمضان.

دوستان گرامی من چون همیشه میخواهم ترافیک بخرم و دانلود با حجم بالا دارم به یک مشکل بسیار مهم برخورد کردم که با صحبتی که با دیگر دوستان این انجمن داشتم ، دیدم ایشان هم همین مشکل را دارند !

من از نرم افزار Internet Download Manager استفاده میکنم و لیست دانلود خود را به این نرم افزار میدهم.

الان مشکلی که دارم این هست که این نرم افزار حجم کل لیست وارد شده به داخل آن را نمایش نمیدهد و من باید یکی یکی حجم هر فایل را حساب کرده و سپس جمع کنم که کاری زمان بر و طاقت فرسا می باشد.

چون من شاید یک لیست که شامل 270 فایل با حجم مختلف می باشد را وارد میکنم.

شما دوستان گرامی و عزیز ، راهکار و یا پیشنهادی برای این مشکل محاسبه حجم کل فایل ها ندارید ؟

شاد و سلامت باشید.

ممنونم.

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام و احترام.

خیلی جالبه !؟

سوال و مشکل من اینقدر پیچیده هست ؟

دوستان نظری ندارند ؟

ممنونم.

4. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Aiya
    با سلام و احترام.

خیلی جالبه !؟

سوال و مشکل من اینقدر پیچیده هست ؟

دوستان نظری ندارند ؟

ممنونم.
    دوست عزیز

متاسفانه علاوه بر این که سوال و مشکل شما پیچیده است توضیحاتی هم که داده اید پیچیده هستند.

شما چه فایل هایی رو دانلود می کنید که IDM نمی تواند حجم آن ها را نشان دهد؟

در صورت امکان یک نمونه از آن فایل ها و سایتی که از آن اقدام به دانلود می نمایید برای تست ارایه دهید.

موفق باشید.

5. عضو ثابت nabipoor آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام
    من هم به این نقص مواجه شده ام . ببینید وقتی در ویندوز چند فایل را با هم انتخواب می کنیم می شود حجم و سایز تک تک و یا حجم کلیشان را هم بفهمیم . ولی متاسفانه idm این امکان را ندارد . در این برنامه سایز تک تک فایلهایی که واردش شده اند را نشان می دهد ولی اگر کسی بخواهد حجم تمام لیتکهای وارد شده را بفهمد ، برنامه بهش گذارش نمی دهد . اینم عکس . ببخشید که اسم فایلها را پاک کردم . امیدوارم درست مفهوم را رسانده باشم . بازم سپاس .
    تصاویر پیوست شده

6. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nabipoor
    با سلام
    من هم به این نقص مواجه شده ام . ببینید وقتی در ویندوز چند فایل را با هم انتخواب می کنیم می شود حجم و سایز تک تک و یا حجم کلیشان را هم بفهمیم . ولی متاسفانه idm این امکان را ندارد . در این برنامه سایز تک تک فایلهایی که واردش شده اند را نشان می دهد ولی اگر کسی بخواهد حجم تمام لیتکهای وارد شده را بفهمد ، برنامه بهش گذارش نمی دهد . اینم عکس . ببخشید که اسم فایلها را پاک کردم . امیدوارم درست مفهوم را رسانده باشم . بازم سپاس .
    دوست عزیز

به نظر می رسد استفاده از نرم افزار های مانیتورینگ ترافیک اینترنت برای شما بهتر باشد چرا که علاوه بر این که این نرم افزار ها اطلاعات دقیق تری ارایه می دهند شما درحین دانلود مقداری هم آپلود دارید.

نرم افزار هایی مانند:

BWMeter

یا

DU Meter

می توانید به نرم افزار های موجود در آدرس زیر مراجعه کنید:

فهرست نرم افزارهای دانلود محاسبه پهنای باند سافت گذر - صفحه 1 - SoftGozar.com

7. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)