نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: سوال و مشکل ریموت در مدیا فایر

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض سوال و مشکل ریموت در مدیا فایر

سلام
    راستش یه چیز عجیب تو مدیافایر دیدم...که واقعا دیگه....
    یه فایل 3گیگی کمیاب پیدا کردم که میخواستم دانلودش کنم....ریموتش کردم تو مدیافایر که چیزی حدود یک ساعت طول میکشید.
    حدود 13 درصد ریموت تکمیل شد.. چون وقت نداشتم قطع کردم....و خاموش
    ولی بعد اومدم نگاه کردم دیدم کاملا فایله با حجمش هست و حجم مدیافایر منو پر کرده.....
    حتی بازش هم کردم و لینک دانلود اومد.... ولی ریسک دانلود نکردم...چون ممکنه وسطش ادامه فایل نباشه و خراب باشه.....
    بعد اون لینکه 3 گیگی که مستقیم هم بود رو گرفتم که دانلود کنم رفتم منتها کلی مشکل دشات و وسطش هم خراب شد...مسدلش هم اینجا مباحث IDM (اینترنت دانلود منیجر) - صفحه 218
    بیان کردم.
    حالا رفتم نگاه کردم نوشته 1 بار دانلود هم شده اونم از سرور مدیافایر....!
    آقا مشکل چیه من چیکار کنم حذفش کنم ادامه بدم ...الان گیجم

2. عضو ممتاز Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MehDi79H
    سلام
    راستش یه چیز عجیب تو مدیافایر دیدم...که واقعا دیگه....
    یه فایل 3گیگی کمیاب پیدا کردم که میخواستم دانلودش کنم....ریموتش کردم تو مدیافایر که چیزی حدود یک ساعت طول میکشید.
    حدود 13 درصد ریموت تکمیل شد.. چون وقت نداشتم قطع کردم....و خاموش
    ولی بعد اومدم نگاه کردم دیدم کاملا فایله با حجمش هست و حجم مدیافایر منو پر کرده.....
    حتی بازش هم کردم و لینک دانلود اومد.... ولی ریسک دانلود نکردم...چون ممکنه وسطش ادامه فایل نباشه و خراب باشه.....
    بعد اون لینکه 3 گیگی که مستقیم هم بود رو گرفتم که دانلود کنم رفتم منتها کلی مشکل دشات و وسطش هم خراب شد...مسدلش هم اینجا مباحث IDM (اینترنت دانلود منیجر) - صفحه 218
    بیان کردم.
    حالا رفتم نگاه کردم نوشته 1 بار دانلود هم شده اونم از سرور مدیافایر....!
    آقا مشکل چیه من چیکار کنم حذفش کنم ادامه بدم ...الان گیجم

سلام . ببینید ریموت کردن از یه سرور به معنای دانلود از اون به حساب میاد و درست هست که نوشته فایل یک بار دانلود شده

دوما وقتی ریموت میکنید کافیه آپلود سنتر فایل رو بشناسه ، حجم رو بزنه و عملیات رو شروع کنه . بقیش دیگه لازم نیست منتظر باشید . تب رو ببندید خودش کارش رو میکنه

تقریبا مثل لیچرها . شما فایل رو میدید پنجره رو میبندید اونا کار خودشون رو میکنن

اکثرا هم فایل سالمه ولی اگر چند تا فایل رو با هم بزارید ریموت ممکنه به مشکل بخوره عملیات

3. نمایش تشکر

4. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ
    سلام . ببینید ریموت کردن از یه سرور به معنای دانلود از اون به حساب میاد و درست هست که نوشته فایل یک بار دانلود شده

دوما وقتی ریموت میکنید کافیه آپلود سنتر فایل رو بشناسه ، حجم رو بزنه و عملیات رو شروع کنه . بقیش دیگه لازم نیست منتظر باشید . تب رو ببندید خودش کارش رو میکنه

تقریبا مثل لیچرها . شما فایل رو میدید پنجره رو میبندید اونا کار خودشون رو میکنن

اکثرا هم فایل سالمه ولی اگر چند تا فایل رو با هم بزارید ریموت ممکنه به مشکل بخوره عملیات
    خیلی ممنون اطلاعاتخوبی بودن استفاده میکنم حتما...
    فقط چون با این حجمم دانلود این فایل مهمه میپرسم دوباره....
    یعنی لازم نیست دوباره اون فایل رو ریموت کنم....؟همینو که هست دانلود کنم؟
    مشکلی پیش نمیاد مثلا خرا باشه یا از وسطاش بگه فایل نیست و....
    ببخشید باز هم

5. عضو ممتاز Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MehDi79H
    خیلی ممنون اطلاعاتخوبی بودن استفاده میکنم حتما...
    فقط چون با این حجمم دانلود این فایل مهمه میپرسم دوباره....
    یعنی لازم نیست دوباره اون فایل رو ریموت کنم....؟همینو که هست دانلود کنم؟
    مشکلی پیش نمیاد مثلا خرا باشه یا از وسطاش بگه فایل نیست و....
    ببخشید باز هم
    خیر

معمولا اگر حجم فایل تغییر کنه بعد از ریموت و مثلا کمتر باشه یعنی ریموت ناقص انجام شده

ولی اگر حجم فایل کامل باشه یعنی فایل سالم هست

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

بعد...مدیافایر میشدکه از وسطاش با گرفتن لینک شب بعد لینک قبلی رو پر کرد و دانلود رو از ادامش رفت....؟چون میخام 3 گیگ رو تو چند شب دانلدو کنم ...مشکلی پیش نمیاد همیشه جواب میده؟

8. عضو ممتاز Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط MehDi79H
    بعد...مدیافایر میشدکه از وسطاش با گرفتن لینک شب بعد لینک قبلی رو پر کرد و دانلود رو از ادامش رفت....؟چون میخام 3 گیگ رو تو چند شب دانلدو کنم ...مشکلی پیش نمیاد همیشه جواب میده؟

اینو خبر ندارم ولی باید ساپورت کنه چک کنید

معمولا ماندگاری لینک اگر منقضی بشه دانلود منیجر وقتی شروع به دانلود میکنه میگه که لینک منقضی شده و صفحه دانلود رو باز میکنه تا لینک جدید دریافت کنه

9. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •