صفحه 7 از 7 اولین ... 567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 64 از مجموع 64

موضوع: مباحث uTorrent

1. عضو ثابت Reza-R2 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام اقا من فایل تورنت دان کردم الان هرچی میزنم کانکت میشه اما دانلود نمیکنه الان روی دانلود گیر کرده
    نمایش امضاء

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام از دوستان یه راهنمایی میخوام که بهترین و سریعترین نرم افزار دانلود از Torrent چیه ؟
    چند نرم افزار تو سایت هست ولی بهترینش نظر به تجربه عزیزان چیه چون من فیلم دانلود میکنم
    qBittorrent یا BitTorrent یا µTorrent

یا اصلا هر نرم افزاری که به تجربه سریعترین دانلود رو در Torrent داره
    با سپاس

3. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط eng.mehdi
    سلام از دوستان یه راهنمایی میخوام که بهترین و سریعترین نرم افزار دانلود از Torrent چیه ؟
    چند نرم افزار تو سایت هست ولی بهترینش نظر به تجربه عزیزان چیه چون من فیلم دانلود میکنم
    qBittorrent یا BitTorrent یا µTorrent

یا اصلا هر نرم افزاری که به تجربه سریعترین دانلود رو در Torrent داره
    با سپاس
    فکر نکنم سرعت دانلود ربطی به نرم افزارش داشته باشه . فکر کنم بیشتر مربوط به تعداد سیدرها و البته دریافت کننده های دیگه باشه که هر چه تعداد بیشتر و سرعت اپ اونا بیشتر و دریافت کننده ها کمتر شما هم بسته به سرعت اینترنتتون سرعت بالاتری داشته باشید .

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

درود
    دوستان من چند ساله با تورنت کار نکردم، و اطلاعاتم اپدیت نیست قبلا از torrentz.eu برای سرچ فیلمها استفاده میکردم
    1. در حال حاضر بهترین سایتها برای جستجوی فیلم کدامند؟ لطفا حداقل سه موتور جستجو تورنت معرفی کنید.
    2. چند تا از بهترین ریپرها برای دانلود 702p BluRay x264 و 1080p BluRay x264 معرفی کنید.
    3. بهترین ترکرهایی که میتونم به لیست ترکرها نرم افزار utorrent اضافه کنم چیست؟
    سپاسگزارم.

صفحه 7 از 7 اولین ... 567

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)