نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: مشکل با shmesenger

1. عضو ثابت king of soft آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Angry مشکل با shmesenger

سلام
    من نرم افزار shmasanger رو نصب کردم ويک اکانت هم برا خودم ساختم ولي نمي دونم چرا وارد آي دي ياهوم نمي شه و مي گه که يوزر پس اشتباه هست؟
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط king of soft
    سلام
    من نرم افزار shmasanger رو نصب کردم ويک اکانت هم برا خودم ساختم ولي نمي دونم چرا وارد آي دي ياهوم نمي شه و مي گه که يوزر پس اشتباه هست؟
    دوست عزیزم شما چون با گوشی پسورد وارد میکنید باید دقت کنید که به جتی حروف شماره نزنید و به جای شماره حروف پس در وارد کردن پسورد دقت کنید درست میشه
    موفق باشید

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت king of soft آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیزم شما چون با گوشی پسورد وارد میکنید باید دقت کنید که به جتی حروف شماره نزنید و به جای شماره حروف پس در وارد کردن پسورد دقت کنید درست میشه
    موفق باشید
    دوست عزيز پسورد رو درست مي زنم ولي نمي دونم چرا خطا مي ده؟!!
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز مشکل تو نیستش فقط! من چندسال این مشکلو دارم! آیدی یاهو اصلیم که قدیمیه رو نمیاره و ارور یوزر پسوورد میده! ولی جیمایل رو براحتی میاره!
    این مشکل احتمالا از یاهو هستش چون نیمبوز هم همین مشکلو با آیدیهای قدیمی یاهو داشت! که اخیرا برطرف شد ولی باز بعضیها با آیدیهای یاهو که جدید ساختن نمیتونن تو نیمبوز یا اس اچ مسنجر وارد شن!

8. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •