صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

موضوع: مشکل در نصب مجدد July Player 1.60

1. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل در نصب مجدد July Player 1.60

من روی گوشی ام با سیستم عامل سیمبین 6 ورژن 5 نرم افزار پلیر July Player 1.60 رو نصب کرده بودم . بعد ان را حذف و نسخه 1.70 نصب کردم . چون جالب نبود و انگار ریال بود ان را حذف و نسخه قبلی رو نصب کردم .

ولی نسخه July Player 1.60 حالا بعد از اجرا خودبخود بسته میشه . میشه راهنمایی کنید .

اینم بگم من معمولا بعد و قبل هر install و uninstall گوشیم رو روشن و خاموش می کنم که البته نمی دونم کار درستیه .

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati
    من روی گوشی ام با سیستم عامل سیمبین 6 ورژن 5 نرم افزار پلیر July Player 1.60 رو نصب کرده بودم . بعد ان را حذف و نسخه 1.70 نصب کردم . چون جالب نبود و انگار ریال بود ان را حذف و نسخه قبلی رو نصب کردم .

ولی نسخه July Player 1.60 حالا بعد از اجرا خودبخود بسته میشه . میشه راهنمایی کنید .

اینم بگم من معمولا بعد و قبل هر install و uninstall گوشیم رو روشن و خاموش می کنم که البته نمی دونم کار درستیه .
    سلام دوست عزیز احتمالا به خاطر درست پاک نشد برنامه و موند یا سری فایل ها از نسخه 1.70 هستش که اجازه درست کار کردن برنامه رو نمیده چند راهی که به نظرم میرسه رو میگم یک سخترین راه اینه که یه برنامه uninstall نصب کنید برنامه رو دوباره نصب و با این برنامه پاک کنید یا اگه امکانش هست بعد از uninstall کردن معمولی برنامه با گوشی با وصل کردن گوشی با کامپیوتر به صورت دستی همه پوشه ها و فایل های هم اسم برنامه رو پاک کنید. یا یک بار تنظیمات کارخانه رو بزنید(فرمت) راحت

4. نمایش تشکر

5. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdinim
    سلام دوست عزیز احتمالا به خاطر درست پاک نشد برنامه و موند یا سری فایل ها از نسخه 1.70 هستش که اجازه درست کار کردن برنامه رو نمیده چند راهی که به نظرم میرسه رو میگم یک سخترین راه اینه که یه برنامه uninstall نصب کنید برنامه رو دوباره نصب و با این برنامه پاک کنید یا اگه امکانش هست بعد از uninstall کردن معمولی برنامه با گوشی با وصل کردن گوشی با کامپیوتر به صورت دستی همه پوشه ها و فایل های هم اسم برنامه رو پاک کنید. یا یک بار تنظیمات کارخانه رو بزنید(فرمت) راحت
    راه اولی رولی تو فکرم بود ولی برنامه ای واسش سراغ نداشتم .
    ولی راه حل دومی رو تست کردم . هم از طریق برنامه Xplore گوشیچک کردم فایا اضافی باشه پاک کنم و هم از طریق رایانه بررسی کردم که فکر کنم فقط یه پوشه خالی بود که اونم حذف کردم .
    کمکی نکرد .
    شما برنامه uninstall خاصی در نظر ندارید ؟

6. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati
    من روی گوشی ام با سیستم عامل سیمبین 6 ورژن 5 نرم افزار پلیر july player 1.60 رو نصب کرده بودم . بعد ان را حذف و نسخه 1.70 نصب کردم . چون جالب نبود و انگار ریال بود ان را حذف و نسخه قبلی رو نصب کردم .

ولی نسخه july player 1.60 حالا بعد از اجرا خودبخود بسته میشه . میشه راهنمایی کنید .

دوست عزیز

مارک و مدل گوشی شما چیست؟

گوشی خود را یک بار ریست کنید.

ابتدا از کد #7780#* استفاده کنید (در صورت درخواست رمز عدد 12345 رو وارد کنید)

در صورتی که با کد بالا مشکل حل نشد از کد #7370#* استفاده کنید.

توجه مهم : در روش اول اطلاعات گوشی پاک نمی شود اما در روش دوم اطلاعات گوشی به طور کامل پاک خواهد شد بنابراین قبل از این کار اقدامات مربوطه مانند بکاپ گیری از اطلاعات تان را فراموش نکنید.

7. نمایش تشکر

8. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

روش اول چه اطلاعاتی حذف نمی شود ؟
    مخاطبین ، برنامه ها و تم های نصب شده و موزیک ها و ویدئوها که حذف نمی شوند ؟

9. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati
    روش اول چه اطلاعاتی حذف نمی شود ؟
    مخاطبین ، برنامه ها و تم های نصب شده و موزیک ها و ویدئوها که حذف نمی شوند ؟
    دوست عزیز

#7780#*
    RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای. مناسب برای زمانیکه گوشی قاطی کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند (ریست گوشی بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.
    از کد #7780#* زمانی استفاده کنید که نمی خواهید اطلاعات گوشی پاک شود و فقط به ریست محتاج هستید.

#7370#*
    فرمت گوشی يا همون مستر ريست . مناسب برای زمانیکه گوشی خیلی خیلی قاطی کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.

منبع :

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati

دوست عزیز برنامه را از طریق مدیریت برنامه ها پاک کنید unistall کنید گوشی را خاموش کنید و روشن کنید
    و نسخه جدید نصب کنید نشد برنامه باید ساین شود

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124
    دوست عزیز برنامه را از طریق مدیریت برنامه ها پاک کنید unistall کنید گوشی را خاموش کنید و روشن کنید
    و نسخه جدید نصب کنید نشد برنامه باید ساین شود
    دوست عزیز منظورتون از ساین چیه برنامه ای که نصب نمیشه روکه مجوز نصب نداره رو ساین میکنن تا نصب بشه تا جای که ایجانب اطلاع دارم و امیدوارم جسارت نشده باشه ایشون که برنامه رو نصب کردن تو نصب برنامه مشکلی ندارن بعد از نصب برنامه هست که مشکل به وجود میاد اگه باز اطلاع بیشتری در این باره بدید ممنون تا کار این دوستمون راه بیفته بازم تشکر

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

دوستان نرم افزار در گوشی نصب می شده است و من تنها يبار نسخه 1.60 را حذف و نسخه 1.70 نصب کردم . حتی درون درايو C و درايو E ( مموری گوشی ) رو چک کردم . و پوشه خالی کانده را حذف کردم ولی فرقی نکرد .
    با برنامه UninstallKing هم پاکسازی کردم کمکی نکرد . با نصب برنامه های ديگه مشکل ندارم .
    برنامه هم نصب ميشه ولی به محض اجرا خودکار بسته ميشه !
    سیستم عامل گوشی هم سيمبين 6 ورژن 5 است .
    از کد ريست #7780#* هم استفاده کرده ام .

16. نمایش تشکر

17. عضو حرفه ای Mahdinim آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati
    دوستان نرم افزار در گوشی نصب می شده است و من تنها يبار نسخه 1.60 را حذف و نسخه 1.70 نصب کردم . حتی درون درايو C و درايو E ( مموری گوشی ) رو چک کردم . و پوشه خالی کانده را حذف کردم ولی فرقی نکرد .
    با برنامه UninstallKing هم پاکسازی کردم کمکی نکرد . با نصب برنامه های ديگه مشکل ندارم .
    برنامه هم نصب ميشه ولی به محض اجرا خودکار بسته ميشه !
    سیستم عامل گوشی هم سيمبين 6 ورژن 5 است .
    از کد ريست #7780#* هم استفاده کرده ام .
    دوست عزیز تنها راهی که برای شما مونده راه کاریه که دوست عزیز اپرا برای شما دادن اونم استفاده از کد فرمت کلی هست دوست عزیز اول از مخاطبین و اس ام اس بک آپ بگیرید(با برنامه پی سی سوئیت) بعد این کد بزنید بعد برنامه های مورد نیازتون رو دوباره نصب کنید

#7370#*
    فرمت گوشی يا همون مستر ريست . مناسب برای زمانیکه گوشی خیلی خیلی قاطی کرده است. درواقع این کد درایو C گوشی را فرمت میکند و البته تمامی برنامه ها و فایلهای موجود بر روی این درایو از بین خواهند رفت . بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •