با سلام
دوستان گوشی من n85 هست
وقتی یه فایل sis رو میخوام نصب کنم ارور میده و مینویسه:مجوز منقضی
حالا چطوری باید این فایلو نصب کنم؟راهی داره؟
پیشاپیش از کسانی که پاسخ میدن سپاسگذارم
با سلام
دوستان گوشی من n85 هست
وقتی یه فایل sis رو میخوام نصب کنم ارور میده و مینویسه:مجوز منقضی
حالا چطوری باید این فایلو نصب کنم؟راهی داره؟
پیشاپیش از کسانی که پاسخ میدن سپاسگذارم
شما این برنامه رو از یک سایت دیگه دانلود کنید که معتبر هم باشه
ایشالا مشکلتون برطرف بشه![]()
نمایش امضاءمحتاجیم به دعا
خدایا به امید تو
خدایا تنها امیدم تویی
دوست عزیز معمولا با عقب بردن تاریخ تا حداکثر 6 ماه یا 1 سال این مشکل برطرف می شود ولی برای حل مشکل دائم باید به دنبال فایل Certificate باشید که در قدیم سایتهایی بودند این دو فایل را برای شما به مدت دو سال ارائه می کردند ولی در حال حاضر بعید میدانم چنین سایتی باشد
سایتی که دو فایل سرتیفیکیت را ارائه می کرد OPDA shoujizu - Download symbian certificate ,free apps for symbian s60 v3,symbian s60 v5,symbian 3 بود
چند سالی هست که دیگر اطلاع ندارم که آیا باز هم این دو فایل را ارائه می کند یا خیر
شما توسط این دو فایل می توانید برنامه را ساین کنید و مداوم از آن استفاده کنید
البته معمولا با روشهای هک جدید که توسط فایل قرنطینه انتی ویروس ها انجام میشود این مشکل را براحتی می توانید حل کنید و تمامی نرم افزار ها را بدون نیاز به سایت نصب کنید
سلام. سایتهایی که فایلهای سرتیفیکیت ارائه میدادن خیلی وقته که دیگه این کارو نمیکنن.
اگه مشکل شما مربوط به Certificate error باشه، خیلی ساده میتونید گوشیتونو هک کنید و درد سر خاصی هم نداره. شما میتونید روش هک گوشی های سیمبین رو در تاپیک زیر ببینید
فقط قبل از هرجیز کد *#0000# (از راست به چپ) رو تو گوشیتون وارد کنید و ببینید ورژن گوشیتون چیه تا مشخص بشه که از کدوم فایلها برای هک کردن باید استفاده کنید.
یا علی
ویرایش توسط mht429 : 21-09-2012 در ساعت 11:13
بوک مارک ها