نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: مشکل در sh messenger

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Unhappy مشکل در sh messenger

سلام
    آیا کسی اینجا هست بتونه مشکلمو حل کنه؟
    گوشیم نوکیاx2 هستش و حدود 2.3روز میشه وقتی میخام با اکانتم وارد sh messenger شم در حال کانکت شدن پیغام authenticating میاد و در این حالت وامیسه و دیگه هیچ کاری نمیکنه و بعد 1.2ساعت همینجوری میمونه و مجبوری با زدن قرمز از برنامه خارج شی.قبلا اصلا این مشکلو نداشتم ولی 3روز میشه اینجوری شده.هرکاری کردم اکی نشد ولی با گوشی دوستم که سامسونگه خیلی راحت کانکت میشه.گفتم شاید مشکل از این نسخه باشه رفتم تو سایته خود sh دانلود کردم ونصب کردم بازم همین مشکلو داشت و تنظیمات ایرانسلم گرفتم ولی نشد .لطفا کمکم کنین .
    متشکرم

2. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    سلام
    آیا کسی اینجا هست بتونه مشکلمو حل کنه؟
    گوشیم نوکیاx2 هستش و حدود 2.3روز میشه وقتی میخام با اکانتم وارد sh messenger شم در حال کانکت شدن پیغام authenticating میاد و در این حالت وامیسه و دیگه هیچ کاری نمیکنه و بعد 1.2ساعت همینجوری میمونه و مجبوری با زدن قرمز از برنامه خارج شی.قبلا اصلا این مشکلو نداشتم ولی 3روز میشه اینجوری شده.هرکاری کردم اکی نشد ولی با گوشی دوستم که سامسونگه خیلی راحت کانکت میشه.گفتم شاید مشکل از این نسخه باشه رفتم تو سایته خود sh دانلود کردم ونصب کردم بازم همین مشکلو داشت و تنظیمات ایرانسلم گرفتم ولی نشد .لطفا کمکم کنین .
    متشکرم

اکانت SH دوستتون رو با گوشی خودتون امتحان کنید . یا برعکس
    تنظیمات gprs رو بررسی کنید .
    با اکانت sh در سایت shmessneger وارد بشید ببینید یوزر نیم پسورد درسته .
    اکانت های یاهو رو در برنامه sh پاک کنید و بدون اکانت متفرقه فقط خود sh رو لوگین کنید ببینید میشه یا نه .
    وارد setting برنامه بشید و conetion type رو در حالت مختلف امتحان کنید .
    نکته : گاهی این برنامه در بعضی گوشی ها گاهی به چنین مشکلی برخورد میکند و به مررو زمان خودش خوب میشه .

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    اکانت SH دوستتون رو با گوشی خودتون امتحان کنید . یا برعکس
    تنظیمات gprs رو بررسی کنید .
    با اکانت sh در سایت shmessneger وارد بشید ببینید یوزر نیم پسورد درسته .
    اکانت های یاهو رو در برنامه sh پاک کنید و بدون اکانت متفرقه فقط خود sh رو لوگین کنید ببینید میشه یا نه .
    وارد setting برنامه بشید و conetion type رو در حالت مختلف امتحان کنید .
    نکته : گاهی این برنامه در بعضی گوشی ها گاهی به چنین مشکلی برخورد میکند و به مررو زمان خودش خوب میشه .
    با تشکر از جوابتون
    اینکارایی که گفتینو کردم ولی بازم تو همون نقطه stop میخره
    چرا با همین اکانتی که گوشیم هست اینججوریه ولی با همین اکانت در گوشی سامسونگ بدون مشکل انجام میشه؟ممکنه واسه گوشیم باشه؟درضمن با برنامه های دیگه که به اینترنت کانکت میشن مشکل ندارم

5. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rmwiner
    با تشکر از جوابتون
    اینکارایی که گفتینو کردم ولی بازم تو همون نقطه stop میخره
    چرا با همین اکانتی که گوشیم هست اینججوریه ولی با همین اکانت در گوشی سامسونگ بدون مشکل انجام میشه؟ممکنه واسه گوشیم باشه؟درضمن با برنامه های دیگه که به اینترنت کانکت میشن مشکل ندارم
    امروز وقتی پست شما رو دیدم مال من امتحان کردم بی مشکل انلاین شد . الان هر کاری میکنم در همون مرحله ای که شما گفتید میمونه .
    پیشنهادم اینه از نرم افزار nimbuzz استفاده کنید .
    این برنامه به صورت همزمان yahoo , gmail , windows live , facebook chat رو پشتیبانی میکنه .

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •