صفحه 1 از 10 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 97

موضوع: مباحث فن و کولر پردازنده

1. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث فن و کولر پردازنده

اغلب کاربران از همان فن استوک پردازنده برای خنک کردن آن استفاده میکنند و حتی زمانیکه نیاز به تعویض فن پیدا میکنند سعی میکنند همان فن استوک فابریک را تهیه و استفاده کنند.اما اغلب کیس کامپیوتر در موقعیت مناسبی از جهت تهویه قرار ندارد و یا فن های کافی روی منافذ کیس جهت تهویه هوای داخل کیس وجود ندارد و انجام امور پردازشی سنگین و اغلب بازی کرن باعث افزایش دمای پردازنده و پایین آمدن عمر پردازنده میشود.تمام این موارد در حالی است که اکثرا نسبت به تعویض به موقع خمیر پردازنده اقدام نمیکنند و اغلب نیز از خمیرهای نامرغوب بهره میبرند و تمام این موارد کارائی و عمر پردازنده را کاهش میدهند.
    هدف از ایجاد این تایپیک آشنائی کاربران با انواع کولرهای پردازنده و موارد مصرف آن و تا اندازه ای قیمت آن میباشد.برای شروع از آنجاییکه سوکت پردازنده بنده اینتل 775 میباشد و با توجه به ابعاد مادربرد و فضای کیس به دنبال یک خنک کننده خوب هستم تا هم بتوانم به راحتی اورکلاک کنم و هم به راحتی روی مادربرد نصب گردد و فضای زیادی از کیس اشغال نکند تا درب کیس به راحتی بسته شود.
    بدین جهت از دوستان و کاربران تقاضا دارم اطلاعات خود را در این زمینه حتی المقدور با تصاویر مربوطه در این تایپیک قرار دهند.

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت amirstark آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من هم از فن استفاده میکنم
    یکی گذاشتم انتهای کیس زیر پاور و یکی هم درب کناری برای اینکه هوا رو از کسی بدن بیرون

دوتا فن هم گذاشتم جلوی هارد که هوا رو از بیرون میکشن توی کیس

پاور فن ها هم از پاور اصلی خود سیستم جدا کردم برای احتیاط
    خوب جواب داده و دمای عادی 35 به پایین هست همیشه

به نظرتون کارم درسته یا اشتباه ؟

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

شما وضعیت استقرار فن ها را درست انجام دادید.بهترین روش استقرار فن ها با توجه به فضایی که کیس در اختیار قرار میدهد اینست که تعدادی از فن ها هوا را به داخل کیس هدایت کنند و تعدادی دیگر هوای داخل کیس را به خارج هدایت کنند.با توجه باینکه هوای گرم در بالا قرار میگیرد و هوای خنکتر در پایین قرار دارد.بهتر است فن ها طوری قرار گیرند که هوای خنک را به داخل هدایت کنند و هوای گرم در بالای کیس توسط تعداد دیگری از فن ها به بیرون هدایت شود.در ضمن بهتر است با توجه به امکانات کیس و محل قرارگیری کارت گرافیک و پردازنده فن هایی که هوا را به داخل هدایت میکنند جلوی کات گرافیک و پردازنده قرار داسته باشند.
    همچنین فیلترهایی وجود دارد که قیمت ارزانی هم دارند.این فیلترها بین کیس و فن قرار میگیرند تا مانع ورود گرد و غبار به داخل کیس شوند.

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    یک فن که فکر کنم روی خود کیس بوده کار نمیکنه
    فن هم مطمئنم سالم هست
    کابل برقش هم وصل هست
    تنظیمات خاصی برای فن وجود داره؟

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص !!!۩♣JOHN♣۩!!! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام.....خسته نباشید دوستان...
    کیس بنده یک فن روی سی پی یو و یک فن بزرگ تر روی پاور و یک فن هم روی گرافیک داره...روی کیس یه صفحه نمایش هست که دمایی رو نشون میده.این دما بیشتر 32 یا 334 نمیره.. مگر اینکه هوای اتاق مثل کوره اجر پزی باشه

خوب دوتا فن هم روی در کیس داره که خاموشه و یک فن هم بالای کیس داره....
    خوب سوال من:اون دوتا فن روی در کیس که میشه سمت چپ از رو به رو هوا رو میدن بیرون و فن بالایی هم هوا رو میکشه بالا و به بیرون میده...
    1.خوب طبق چیزی که میگید فن هایی برای ورود هوا به کیس باید باشه پس این کیس من هوا چطوری میره داخلش؟؟؟(البته سوراخ های زیادی روی کیس هست)
    2.به نظرتون روشن نبود دوتا فن بغل کیس مشکل ساز میشه؟؟(تا حالا که مشکلی نداشتم حتی وقتی توی بازی هستم دما زیاد بالا نمیره)

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام - یه سیستم که فنش در ابتدای روشن شدن عمل نمیکنه چه علتی میتونه داشته باشه ؟؟ بعد از چندین بار ریستارت به حالت معمول در میاد و بدون مشکا تا on شدن بعدی عمل میکنه !!! با تشکر

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mapmap
    سلام - یه سیستم که فنش در ابتدای روشن شدن عمل نمیکنه چه علتی میتونه داشته باشه ؟؟ بعد از چندین بار ریستارت به حالت معمول در میاد و بدون مشکا تا on شدن بعدی عمل میکنه !!! با تشکر
    درود.

دوست عزیز شما با دست فن رو بچرخونین ببینین فن نرم میچرخه یا نه سریع می ایسته
    اون موقع هم که کار میکنه دقت کنید ببینید روون کار میکنه ، غیر طبیعی میچرخه!
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوست عزیز بله این صیحیح است که فن بد وبالا رفتن دما عمر پردازنده را پایین میاورد اما باید توجه داشت که هنگام خرید حداکثر دمای پردازنده تا چه میزان است برای مثال من خودم پردازنده amd8150 را دارم خوب این پردازنده بخاطر قدرت زیاد دمای 60و65را دارد و طبیعی است اما برای یک دوهسته ای مثل e6600اینتل دمای بالای 50 درجه خوب نیست و دمای زیر 50مانند 40و35 مناسب است. در نتیجه هنگام خرید باید به نوع و قدرت پردازنده و نوع شرکت توجه داشت زیرا دمای پردازنده های شرکت های مختلف با هم فرق دارد .

سوال بسیار خوب و کار آمدی بود باتشکر

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط n!ma
    درود.

دوست عزیز شما با دست فن رو بچرخونین ببینین فن نرم میچرخه یا نه سریع می ایسته
    اون موقع هم که کار میکنه دقت کنید ببینید روون کار میکنه ، غیر طبیعی میچرخه!
    با تشکر
    خوشحالم از اینکه دلیلش ریستارت شدن چندین باره ی سیستمی رو فهمیدم و خوشحالترم به خاطر اینکه شاید یه نکته کوچیک به معلوماتتون اضافه میکنم!!
    مشکل اصلی همون فن لعنتی cpu بود !!
    با زدن کلید پاور کیس ( برای بار اول ) بعد از بالا رفتن دمای cpu شروع به چرخش میکرد و تا خاموشی کامل سیستم بدون کوچکترین ایرادی کار میکرد!!
    خیلی عجیب و نشدنیه اما فن نو ، نوه و با کوچکترین اشاره ای میچرخه اما تو استارت سیستم وقتی دمای cpu هنوز بالا نرفته کار نمیکنه!
    به هر حال ممنون از اینکه امیدی برای حل مشکلات مایین!!
    بدرود

18. نمایش تشکر

19. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

سلام
    دوستان سئوالی برایم پیش آمده که هنوز جوابی برایش پیدا نکردم.خوشحال میشم نظرات شما را بدانم.
    مادربرد من ایسوس مدل p5p43td هست که همانطور که میدانید سوکت 775 میباشد.پردازنده ای که تا امروز روی آن بود core2quad q9400 بود که با فن استوک خنک میشد و مشکلی هم نداشت.به طوریکه در کارکرد سنگین دور فن از طریق بایوس به صورت اتوماتیک بالا میرفت و آنرا خنک میکرد.
    چند روزی است که پردازنده جدیدی از همان سری اما قویتر گرفتم و نصب کردم.این پردازنده core2quad q9550 میباشد.از آنجاییکه پردازنده قویتر و دارای کش بیشتری میباشد دیگر از فن استوک استفاده نکردم و به جای آن از یک کولر با مارک zalman و مدل 9300 برای خنک کردن استفاده میکنم.سوکت کولر هم 4 پین میباشد و قاعدتا میبایست دور فن از طریق بایوس کنترل شود و در هنگام کار سنگین دور فن بالا برود.
    اما علیرغم اینکه ماکزیمم دور فن این کولر 2500 rpm میباشد فقط هنگام روشن کردن سیستم فن چند ثانیه به حداکثر دور میرسد و بلافاصله روی 100 تا 1580 قرار میگیرد و حتی در پردازش سنگین هم تغییری نمیکند.بایوس را چک کردم و مورد خاصی دیده نشد.البته ناگفته نماند که در لود کامل پردازنده مشکل دما وجود ندارد و حرارت پردازنده و تک تک هسته های اون زیر 60 درجه سانتیگراد میباشد.
    مواردی که برایم جای سئوال شده یکی همین عدم تغییر دور فن میباشد که نسبت به فن استوک تغییر سرعتی مشاهده نمیشود و دیگری میزان نشان دادن حرارت پردازنده است که این میزان با نرم افزار اورجینال ایسوس که در سی دی درایور میباشد حدود 10 درجه با نرم افزارهای دیگری مثل core temp یا AIDA64 تفاوت دما دارد و کمتر نشان داده میشود.
    لازم به ذکر است که بایوس مادربرد هم آپدیت میباشد.ویندوز هم 7 نسخه 64 بیت میباشد.

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 10 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •