اغلب کاربران از همان فن استوک پردازنده برای خنک کردن آن استفاده میکنند و حتی زمانیکه نیاز به تعویض فن پیدا میکنند سعی میکنند همان فن استوک فابریک را تهیه و استفاده کنند.اما اغلب کیس کامپیوتر در موقعیت مناسبی از جهت تهویه قرار ندارد و یا فن های کافی روی منافذ کیس جهت تهویه هوای داخل کیس وجود ندارد و انجام امور پردازشی سنگین و اغلب بازی کرن باعث افزایش دمای پردازنده و پایین آمدن عمر پردازنده میشود.تمام این موارد در حالی است که اکثرا نسبت به تعویض به موقع خمیر پردازنده اقدام نمیکنند و اغلب نیز از خمیرهای نامرغوب بهره میبرند و تمام این موارد کارائی و عمر پردازنده را کاهش میدهند.
هدف از ایجاد این تایپیک آشنائی کاربران با انواع کولرهای پردازنده و موارد مصرف آن و تا اندازه ای قیمت آن میباشد.برای شروع از آنجاییکه سوکت پردازنده بنده اینتل 775 میباشد و با توجه به ابعاد مادربرد و فضای کیس به دنبال یک خنک کننده خوب هستم تا هم بتوانم به راحتی اورکلاک کنم و هم به راحتی روی مادربرد نصب گردد و فضای زیادی از کیس اشغال نکند تا درب کیس به راحتی بسته شود.
بدین جهت از دوستان و کاربران تقاضا دارم اطلاعات خود را در این زمینه حتی المقدور با تصاویر مربوطه در این تایپیک قرار دهند.
بوک مارک ها