نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: با فعال کردن مک آدرس مودم اینترنت به کلی قطع میشود

1. عضو ثابت PRINCE آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض با فعال کردن مک آدرس مودم اینترنت به کلی قطع میشود

درود دوستان
    من وقتی مک آدرس مودممو فعال میکنم به ناگاه تمام دستگاه هایی که وصلن به مودم نتشون قطع میشه
    آی پی هارو با دقت وارد کردم و اشتباهی رخ نداده.
    میشه بگید راهکار چیه؟
    مدل مودم TD-W 890 تی پی لینک هست.

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط PRINCE
    درود دوستان
    من وقتی مک آدرس مودممو فعال میکنم به ناگاه تمام دستگاه هایی که وصلن به مودم نتشون قطع میشه
    آی پی هارو با دقت وارد کردم و اشتباهی رخ نداده.
    میشه بگید راهکار چیه؟
    مدل مودم TD-W 890 تی پی لینک هست.
    درود .
    کاربر گرامی دقیقا باید شما توضیح بدید که تصمیم چه کاری رو دارید و چه تنظیماتی رو انجام داده اید , تا بشه راهنمایی کرد .
    اما در کل از صحیح و درست دادن مک ادرس دستگاه های دیگه و همچنین انتخاب گزینه اجازه یا بلاک رو دقت بفرمایید .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت PRINCE آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    کاربر گرامی دقیقا باید شما توضیح بدید که تصمیم چه کاری رو دارید و چه تنظیماتی رو انجام داده اید , تا بشه راهنمایی کرد .
    اما در کل از صحیح و درست دادن مک ادرس دستگاه های دیگه و همچنین انتخاب گزینه اجازه یا بلاک رو دقت بفرمایید .
    قصد دارم با وارد کردن مک آدرس لپ تاپ و سه گوشی مانع این بشم که دوایس دیگه ای وصل بشه به مودم
    مطمئنم که مک آدرس ها صحیحه و گزینه ی allow رو هم انتخاب کردم
    اما عملا برعکس عمل میکنه و کلا هرگونه ارتباطی با مودم قطع میشه

5. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط PRINCE
    قصد دارم با وارد کردن مک آدرس لپ تاپ و سه گوشی مانع این بشم که دوایس دیگه ای وصل بشه به مودم
    مطمئنم که مک آدرس ها صحیحه و گزینه ی allow رو هم انتخاب کردم
    اما عملا برعکس عمل میکنه و کلا هرگونه ارتباطی با مودم قطع میشه
    درود
    فکر کنم مدل صحیح مودم تی پی لینک شما TD_W8901 N باشه .
    خوب شما بعد از اینکه وارد تنظیمات مودم شدید از قسمت interface setup گزینه wireless رو بزنید و سپس در پایین صفحه از منوی wireless MAC Address Filter , ابتدا از گزینه Active>Activated را انتخاب کنید و سپس از گزینه Ation > Allow Association را انتخاب کنید . و نهایتا در کادر مک ادرس ها , اون مک ادرس هایی که میخواهید فقط اونها اجازه متصل شدن را داشته باشند , وارد کنید و در پایان گزینه Save را بزنید .
    در تصویر ذیل هم براتون مشخص کرده ام دقیقا .

نمایش امضاء

6. عضو ثابت PRINCE آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود
    فکر کنم مدل صحیح مودم تی پی لینک شما TD_W8901 N باشه .
    خوب شما بعد از اینکه وارد تنظیمات مودم شدید از قسمت interface setup گزینه wireless رو بزنید و سپس در پایین صفحه از منوی wireless MAC Address Filter , ابتدا از گزینه Active>Activated را انتخاب کنید و سپس از گزینه Ation > Allow Association را انتخاب کنید . و نهایتا در کادر مک ادرس ها , اون مک ادرس هایی که میخواهید فقط اونها اجازه متصل شدن را داشته باشند , وارد کنید و در پایان گزینه Save را بزنید .
    در تصویر ذیل هم براتون مشخص کرده ام دقیقا .

من دقیقا مو به مو همین مراحل رو طی کردم اما باز هم به محز زدن گزینه سیو و اکتیو شدن مک آدرس فیلتر به ناگاه دسترسی به طور کامل به اینترنت قطع میشه
    من ای پی هارو هم دقیق و با وسواس وارد کردم و اشتباه نیستن مطمئنم.

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •