نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: کمک فوری در مورد ریکاوری هارد دوربین مدار بسته

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض کمک فوری در مورد ریکاوری هارد دوربین مدار بسته

سلام خدمت دوستان و متخصصین عزیز
    دوستان چند وقت پیش به فروشگاه دوستم دستبرد زده شد و حدود 40 تومن از فروشگاهش به سرقت رفت. دوربین های مدار بسته فیلم رو ضبط کردن و مظنون هم دستگیر شده. اما متاسفانه دوستم حواسش نبود و هارد دوربین مدار بسته رو فرمت کرد و تمام فیلمها و مدارک پریدن. با هزار بدبختی هارد DVR رو که یک ترابایت و از نوع WD Purple هست رو به کامپیوتر وصل کردم و با نرم افزارهای زیادی از جمله ontrack و recover my files ریکاوریش کردم. بعد ریکاوری چندتا فایل با پسوند mov و swf ریکاوری میشه اما با هیچ پلیری اجرا نمیشن. به هر پلیر و کانورتوری هم که میدمشون پلیر و کانورتور هنگ میکنن.
    دوستان ریکاوری این فیلمها خیلی مهم و حیاتی هستن. دوستان اگه راه حلی برای ریکاوری و بازیابی فیلمهای ضبط شده مد نظرشون هست ممنون میشم کمک کنن.
    سپاس

2. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohammadpirz
    سلام خدمت دوستان و متخصصین عزیز
    دوستان چند وقت پیش به فروشگاه دوستم دستبرد زده شد و حدود 40 تومن از فروشگاهش به سرقت رفت. دوربین های مدار بسته فیلم رو ضبط کردن و مظنون هم دستگیر شده. اما متاسفانه دوستم حواسش نبود و هارد دوربین مدار بسته رو فرمت کرد و تمام فیلمها و مدارک پریدن. با هزار بدبختی هارد DVR رو که یک ترابایت و از نوع WD Purple هست رو به کامپیوتر وصل کردم و با نرم افزارهای زیادی از جمله ontrack و recover my files ریکاوریش کردم. بعد ریکاوری چندتا فایل با پسوند mov و swf ریکاوری میشه اما با هیچ پلیری اجرا نمیشن. به هر پلیر و کانورتوری هم که میدمشون پلیر و کانورتور هنگ میکنن.
    دوستان ریکاوری این فیلمها خیلی مهم و حیاتی هستن. دوستان اگه راه حلی برای ریکاوری و بازیابی فیلمهای ضبط شده مد نظرشون هست ممنون میشم کمک کنن.
    سپاس
    دوست عزیز

با توجه به اطلاعات بالا امکان ریکاوری فایل ها از بین رفته است اما جهت اطمینان توصیه می شود هارد رو به مراکر تخصصی بازیابی اطلاعات حذف شده بفرستید شاید تونستند کاری بکنند.

موفق باشید.

3. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •