نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: سیستم مورد نیاز Abaqubis و کتیا

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض سیستم مورد نیاز Abaqubis و کتیا

سلام دوستان
    من میخواستم سیستم تهیه کنم
    رشتم مهندسی مکانیک هست و با نرم‌افزار های abaqubis و Catia و SolidWorks همونطور که میدونید سر و کار دارم. ولی جایی سیستم مورد نیاز (حالا چه حداقل و یا چه سیستم پیشنهادی) رو نگفتند که چی خوبه و آدم رو لنگ نمیزاره. از دوستان میخوام اگر در این زمینه اطلاعاتی دارند در مورد تهیه سیستم بهمراه مشخصات سخت افزاری ویا لپ تاپی که مناسب این کار باشه به من معرفی کنند. در ضمن لطفا اگر سیستم مورد نیاز رو میدونید نسخه نرم افزار رو هم بگید که مال کدوم سال هست. با تشکر

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط James.
    سلام دوستان
    من میخواستم سیستم تهیه کنم
    رشتم مهندسی مکانیک هست و با نرم‌افزار های abaqubis و Catia و SolidWorks همونطور که میدونید سر و کار دارم. ولی جایی سیستم مورد نیاز (حالا چه حداقل و یا چه سیستم پیشنهادی) رو نگفتند که چی خوبه و آدم رو لنگ نمیزاره. از دوستان میخوام اگر در این زمینه اطلاعاتی دارند در مورد تهیه سیستم بهمراه مشخصات سخت افزاری ویا لپ تاپی که مناسب این کار باشه به من معرفی کنند. در ضمن لطفا اگر سیستم مورد نیاز رو میدونید نسخه نرم افزار رو هم بگید که مال کدوم سال هست. با تشکر
    سلام .
    در خصوص سیستم مورد نیاز و سخت افزار ها و .. بهترین منبع , سایت اصلی خود نرم افزارها هستند و راحت میتونید پیدا کنید .
    در خصوص پیشنهاد و راهنمایی برای خرید سیستم خونگی ( دسکتاپ ) یا لپ تاپ هم میتونید در تاپیک مربوطه مطرح کنید

SystemRequirements

Catia
    SolidWorks

نمایش امضاء

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •