نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: سرعت بالای چرخش فن لپ تاپ

1. عضو ثابت Sina.Deuxshiri آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question سرعت بالای چرخش فن لپ تاپ

سلام. دوستان من یک لپ تاپ Lenovo مدل B50-80 دارم که دو سیستم عامل روش نصبه. موقع‌ای که از ویندوز 8.1 استفاده می‌کنم، خیلی بی خود و بی جهت فن لپ تاپ شروع می‌کنه به سریع چرخیدن. در صورتی که این مشکل زمانی که از اوبونتو استفاده می‌کنم نیست و اینکه این مشکل هم جدیدا به وجود اومده. درضمن تمام درایور‌ها رُ هم نصب کردم، اما نمی‌دونم مشکل از چیه. اینم بگم که لپ تاپ داغ نمی‌کنه، فقط فن سریع می‌چرخه و لپ تاپم رُ هم هنوز به یکسال نرسیده که خریدم و تقریبا نو هست. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

ویرایش: وقتی در حالت Power saver قرار می‌دم، درست میشه، اما در حالت‌های دیگه نه.
    نمایش امضاء

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SinaJEE
    سلام. دوستان من یک لپ تاپ Lenovo مدل B50-80 دارم که دو سیستم عامل روش نصبه. موقع‌ای که از ویندوز 8.1 استفاده می‌کنم، خیلی بی خود و بی جهت فن لپ تاپ شروع می‌کنه به سریع چرخیدن. در صورتی که این مشکل زمانی که از اوبونتو استفاده می‌کنم نیست و اینکه این مشکل هم جدیدا به وجود اومده. درضمن تمام درایور‌ها رُ هم نصب کردم، اما نمی‌دونم مشکل از چیه. اینم بگم که لپ تاپ داغ نمی‌کنه، فقط فن سریع می‌چرخه و لپ تاپم رُ هم هنوز به یکسال نرسیده که خریدم و تقریبا نو هست. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

ویرایش: وقتی در حالت Power saver قرار می‌دم، درست میشه، اما در حالت‌های دیگه نه.
    سلام .
    تا دوستانیکه در این خصوص تجربه دارند و راهنمایی میکنند , این تاپیک را مطالعه بفرمایید .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •