نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: تعمیر و ارتقای لپ تاپ

1. عضو ثابت Sina.Deuxshiri آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question تعمیر و ارتقای لپ تاپ

سلام. بنده قصد دارم لپ تاپم را کمی تعمیر و ارتقا دهم. لطفا من و راهنمایی کنید.

مشخصات لپ تاپ:

Acer Aspire V3571G
    Intel Core i5-3210M
    NVIDIA Geforce GT 630M
    RAM: 4GIG

برای تعمیرات لپ تاپ قصد دارم یک خمیر سیلیکون* جدید خریداری کنم. یکی از کاربران بنده رو راهنمایی کردن و z5 دیپ کول و پیشنهاد دادند. سوال من این است که از کجا این خمیر و تهیه کنم و اینکه جدا از هزینه‌ی خود خمیر سیلیکون، در مورد هزینه‌ی تعمیراتش (اینکه خمیر سیلیکون و بزنن روی CPU) اطلاع دارین؟

درضمن بنده قصد دارم رم لپ تاپم را 2 گیگ افزایش دهم. لطفا بفرمایید باز هم رم را از کجا خریداری کنم و چه مارکی خریداری کنم و در آخر اینکه آیا نصب رم آسان است یا اون و هم باید بدم تا برایم نصب کنند؟
    درضمن بنده رو راهنمایی کردن که برای سرویس لپ تاپ، برم کامپیوترافق:بزرگترین وکاملترین واردکننده قطعات نوت بوک وتبلت. آیا در این زمینه اطلاعاعی دارید و تاییدش می‌کنید؟
    ممنون میشم اگر پاسخ بدین.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    از کامپیوتر فروشی ها!
    مگه به پردازنده ی لپتاپ هم میشه تعمیرکارهای عادی خمیر بزنن؟!!
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت MASAF آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SinaJEE
    سلام. بنده قصد دارم لپ تاپم را کمی تعمیر و ارتقا دهم. لطفا من و راهنمایی کنید.

مشخصات لپ تاپ:

Acer Aspire V3571G
    Intel Core i5-3210M
    NVIDIA Geforce GT 630M
    RAM: 4GIG

برای تعمیرات لپ تاپ قصد دارم یک خمیر سیلیکون* جدید خریداری کنم. یکی از کاربران بنده رو راهنمایی کردن و z5 دیپ کول و پیشنهاد دادند. سوال من این است که از کجا این خمیر و تهیه کنم و اینکه جدا از هزینه‌ی خود خمیر سیلیکون، در مورد هزینه‌ی تعمیراتش (اینکه خمیر سیلیکون و بزنن روی CPU) اطلاع دارین؟

درضمن بنده قصد دارم رم لپ تاپم را 2 گیگ افزایش دهم. لطفا بفرمایید باز هم رم را از کجا خریداری کنم و چه مارکی خریداری کنم و در آخر اینکه آیا نصب رم آسان است یا اون و هم باید بدم تا برایم نصب کنند؟
    درضمن بنده رو راهنمایی کردن که برای سرویس لپ تاپ، برم کامپیوترافق:بزرگترین وکاملترین واردکننده قطعات نوت بوک وتبلت. آیا در این زمینه اطلاعاعی دارید و تاییدش می‌کنید؟
    ممنون میشم اگر پاسخ بدین.
    سلام
    در مورد پردازنده که اصلا دستش نزن اگه بلد نیستی
    اگه بدی بیرون واست درست کنن حدود 20 تا 30 میگیرن فقط واسه بازو بستش حدود 25 تا 35 خرجت میشه
    رم هم مارک g-skill خیلی خوب البت همینطوری نیست که برید یکی بخرید بندازنین روی لپ تاپ باید فرکانساش بخوره بهم
    واسه خریدش هم از بازار و دیجی کالا خوبن
    یاعلی

6. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •