صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 از مجموع 12

موضوع: صدای زیاد هارد اینترنال Western

1. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

والا نمیدونم
    این مسئله هم تو همون انجمن با تست همین هارد با نرم افزار hd tune و مطرح کردی ، اونجا هم بزار ببین چی میگن (استاد امید جواب داد)
    صدای هارد م یکنواخت نیست و وقتی در استفاده ی بیشتری هست (لود ویندوز و اجرای نرم افزار و ...) ، صدای بیشتری تولید میکنه
    البته بستگی به قرار گرفتن کیس هم داره که صدا بیشتر بپیچه یا کمتر (بیشتر حس بشه یا کمتر)
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hahaie
    دوستان سلام
    بنده یه هارد اینترنال 1T مدتی هست که خریدم که الان داخل کیسمه !
    فک کنم Blue بود همون که سرعتش نسبت به بقیه بیشتره.
    ولی متاسفانه صداش رو اعصابمه آخه قبلا یه هارد قدیمی maxtor داشتم اصلا صدا نداشت ولی این هارد جدیده گاهی خِرخِر میکنه و بدجور رو اعصابمه .اینکه میگم بدجور رو اعصابمه شدید نیست ولی من خیلی نسبت به صدای هارد حساسم.
    بردم از کسی که خریدم نشونش دادم(آشنا نبود!)گفت نه صدا نمیکنه عادیه این!خواستی میبریمش گارانتی که منم چون خیلی به هارد حساسم گفتم نه.
    حالا انصافا بدشانسی اونجا که بردم صداش این طور زیاد نبود ولی الان داخل کیسم که هست گاهی خرخر میکنه.
    گاهی هم همون موقع که خرخر میکنه سرعت سیستم هم پایین میاد.
    نمیدونم چیکار کنم...
    نمیدونم عادیه این و من خیلی وسواس دارم یا نه واقعا مشکل داره
    سلام خسته نباشید:هارد شما به احتمال زیاد به مشکل خورده است هارد نباید صدایی ناجور یا هنگ کند می خواهید مطمئن شوید ببرید یک مرکزی که متخصص هارد هستد هارد رو 10دقیقه تست میکنند همان لحظه ایراد هارد مشخص میشود اگر هارد مشکل داشته باشد ممکنه برای همیشه اطلاعات هارد را از دست بدهید و دیگر نتوانید ازهارد استفاده کنید عموما تست اولیه هارد رایگان میباشد جایی که متخصص هستند اطلاعات شما بدردشون نمیخورد چون کارشان تعمیروبازیابی اطلاعات است وهرروز برایشان مشتری بازیابی اطلاعات مراجعه میکنند اطلاعات را تحویل مشتری میدهند هیچ وقت هارد را به یک مرکز کامپیوتری یا نرم افزاری نشان ندهید چون آنها متخصص کامپیوتر هستند نه هارد امیدوارم مشکلتون حل شود

4. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)