نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: چگونه MS-DOS 6.22 را نصب كنم؟

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض چگونه MS-DOS 6.22 را نصب كنم؟

با سلام
    من 1 سيستم قديمي با نرم افزار حسابداري تحت داس دارم كه ارزش اطلاعات آن خيلي بالاست.
    چند روزي ميشه كه پيغام خطاي Missing NTLDR ميدهد. البته در كنار داس XP هم نصب است ولي متاسفانه هيچكدوم بالا نمي آيند.
    ممنون ميشم اگه لينك دانلود و طريقه نصب داس 6.22 رو بذارين

2. shadmehr88

پیش فرض RE: چگونه MS-DOS 6.22 را نصب كنم؟

[align=JUSTIFY]من هم درخواست دوست عزیز را با شرایط زیر درخواست می کنم :[align=JUSTIFY]برنامه ای جهت ثبت نام مدارس در محیط داس اجرا می شود چگونه ان را باید نصب کرد که در حالت بوت هم ویندوز اکس پی داشته باشیم و هم داس .[align=JUSTIFY]دوستان راهنمایی کنند .

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: چگونه MS-DOS 6.22 را نصب كنم؟

سلام
    دوستان من تجربه ای که خودم دارم را در اختیار تان می گذارم امیدوارم به دردتان بخورد.
    1-برای شروع نصب داس حتما باید سیستم قدیمی داشته یاشید که بتوانید نصب را انجام دهید پارتیشن لازم برای نصب حتما باید 2 قیقابایت باشد باید فرمت پارتیشن فتFAT که میتوان از داخل دیسک بوت خود داس این کار را انجام دهید و برای داشتن دو یا چند سیستم عامل سیستم کاماندر نیز اجباری است که موقع بوت کامپیوتر امکان انتخاب سیستم عامل دلخواه را داشته باشید. البته برای فرمت پارتیشن می توانید از نرم افزار های پارتیشن مجیک نیز استفاده کنید
    دوستان یکی دو روز به من فرصت دهید تاهمه مطالب را نوشته و یک جا در اختیارتان قرار دهم
    سلام
    دوستان من تجربه ای که خودم دارم را در اختیار تان می گذارم امیدوارم به دردتان بخورد.
    1-برای شروع نصب داس حتما باید سیستم قدیمی داشته یاشید که بتوانید نصب را انجام دهید پارتیشن لازم برای نصب حتما باید 2 قیقابایت باشد باید فرمت پارتیشن فتFAT که میتوان از داخل دیسک بوت خود داس این کار را انجام دهید و برای داشتن دو یا چند سیستم عامل سیستم کاماندر نیز اجباری است که موقع بوت کامپیوتر امکان انتخاب سیستم عامل دلخواه را داشته باشید. البته برای فرمت پارتیشن می توانید از نرم افزار های پارتیشن مجیک نیز استفاده کنید
    دوستان یکی دو روز به من فرصت دهید تاهمه مطالب را نوشته و یک جا در اختیارتان قرار دهم

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •