سلام دوستان
لپ تاپ تازه ای خریدم و میخوام در کنار هارد hdd یه هارد ssd 128 بخرم و ویندوز 7 رو روی اون نصب کنم. ممنون میشم از دوستان که پاسخ بدن.
شرایط موجود:
در حال حاضر یه هارد 640 گیگی روش نصبه. یه پارتیشن c با 60 گیگ ظرفیت داره که روش ویندوز 8 نصب شده. (بقیه ظرفیت هنوز پارتیشن نشده)
حالا من میخوام هارد ssd اضافه و ویندوز 7 روش نصب کنم. طبق یه جمع بندی که از سایتهای مختلف کردم به مراحل زیر رسیدم: (خطوطی که قرمز نوشتم باهاشون مشکل دارم)
1- ssd رو در کنار هارد اصلی که روش ویندوز نصب هست قرار بدم.
2- از طریق disk management خود ویندوز (که روی هارد اصلی نصب هست) هارد ssd رو از حالت unallocted به primary تغییر بدم. و بعد به صورت NTFS فرمتش کنم.
3- کابل ساتای هارد اصلی رو جدا کنم. (یعنی باید لپ تاپ رو باز کنم):
4- از تنظیمات بایوس مادر بوردتنظیم کنترلر ساتا رو بر روی AHCI قرار بدم و حالت HOT PLUGING رو برای پورتهای ساتا ENABLE کنم.
5- dvd ویندوز رو بذارم تو دیسک خوان و ویندوز رو تو ssd نصب کنم. (گزینه دیگه ای نیست چون کابل هارد اصلی رو جدا کردم. ssd هم پارتیشن بندی نشده)
6- وقتی ویندوز بالا اومد اول کابل برق و بعد کابل ساتای هارد اصلی رو وصل کنم.
7- از داخل disk management ویندوز فعلی System Reserved هارد اصلی رو فرمت کنم. و البته درایو c فعلی رو.
8- از بایوس درایو ssd رو به عنوان اولین بوت هارد انتخاب کنم.
حالا سوال من اینه که اولا مراحل بالا درست هستن؟ دوما اینکه امکان نداره این فرآیند بدون قطع و وصل کردن هارد اصلی انجام بشه؟ (یعنی بعد از وصل کردن ssd دیگه لپ تاپ رو باز نکنم) به روش زیر میشه این کار رو انجام داد؟
به جای مرحله 3 ، dvd ویندوز رو بندازم و پارتیشن c و System Reserved هارد اصلی رو فرمت کنم. بعد باقی مراحل رو برم. مسئله ای که هست اینه که با انجام این کار موقع نصب ویندوز پارتیشن ssd ظاهر میشه تا اون رو به عنوان مقصد نصب ویندوز انتخاب کنیم؟
بوک مارک ها