من برای تغییز سی دی ویندوز نرم افزاری دارم که بسیار قدرتمند است ولی برای والپیپر ان هنوز راهی پیدا نکرده امنوشته اصلی توسط rayanak
من برای تغییز سی دی ویندوز نرم افزاری دارم که بسیار قدرتمند است ولی برای والپیپر ان هنوز راهی پیدا نکرده امنوشته اصلی توسط rayanak
سلام
دوستان عزیز من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی میخوام 2 تا ویندوز همزمان رو سیستمم داشته باشم، اول باید XP رو نصب کنم بعد 7
الان من این 2 تا رو نصب دارم
متاسفانه ویندوز XP خرذاب شده و میخوام دوباره نصب کنم . اگه این کارو بکنم ویندوز سونم از کار می افته و باید 2 اونم دوباره نصب کنم
چی کار کنم که این مشکل اتفاق نیفته
یعنی من ایکس پی رو نصب کنم و بعدش دیگه نیازی نباشه سون رو نصب کنم
ممنون
بهترین راه اینه که یک سی دی ویندوز xp ساتا ساپورت پیدا کنی و ویندوز رو نصب کنی سپس ویندوز seven از دسترس خارج می شه اما با نرم افزار ویستا بوت پرو می تونی برش گردونی با اضافه کردن نام ویندوز.
بعد از اینکه ایکس پی را نصب کردید سی دی ویندوز سون را بگذارید از طریق بوت سی دی بالا بیایید و Startup Repair را بزنید
کسی نمیخواد جوابمو بده؟
دوست عزیز من سریعا جواب میدهم ولی متاسفانه پست ها خیلی دیر تایید میشوند
مدیران یک فکری بکنند
مرسی دوستان از اینکه جواب دادید
سلام من ویندوز Microsoft Windows XP Professional SP3 Integrated September 2009 Corporate - SATA Enabled را دانلود کرده ام ولی مشکل نصب دارد و بعد از حدود یک ربع load فایل ها یک پیغام خطا میدهد لطفا راهنماییم کنید
در مرحله اول (صغحه آبی ) پیغام خطا میدهد
که مربوط به پیدا نشدن هارد دیسک است؟
با سلام من تقریبا یک ماه پیش آخرین نسخه اون موقع xp یعنی
(( windows XP Professional SP3 Corporate Integrated March 201 )) رو دانلود کردم و چند روزی هست که ارور
جنیون کردن میده ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید که واسه جنیون کردن این ویندوز چه کاری انجام بدم ،
چون این ارور نمیگذاره که عکس بگ گراند رو صفحه بمونه و صفحه سیاه رو نشون میده
با تشکر و سپاس
سافت گذر = مایکروسافت ایران
س.م.س
در حال حاضر 2 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 2 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها