نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: ذخیره آپدیت kav

1. نمایش اطلاعات

Post ذخیره آپدیت kav

من برای ذخیره آپدیت ورژن KAV 2013 از skin 2012 استفاده میکنم چون تو ورژن 2013 گزینه ذخیره آپدیت غیر فعال شده . ولی اسکین 2012 یه مشکلی داره که صفحه اصلی آنتی ویروس را باز نمیکنه فقط از آیکن کنار ساعت میشه وارد تنظیمات شد و گزینه ذخیره آپدیت را فعال کرد. بعد دوباره از همون اسکین 2013 استفاده کرد. البته گزینه ذخیره آپدیت از دید ما پنهان میشه ولی چون ما اونو فعال کردیم آپدیت ها به صورت اتوماتیک ذخیره میشه. از کاربران عزیز یا مسئولین سایت خواهشمندم یه اسکین 2013 تو سایت قرار بدین که گزینه ذخیره آپدیت فعال باشه.

2. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mb4910
    من برای ذخیره آپدیت ورژن KAV 2013 از skin 2012 استفاده میکنم چون تو ورژن 2013 گزینه ذخیره آپدیت غیر فعال شده . ولی اسکین 2012 یه مشکلی داره که صفحه اصلی آنتی ویروس را باز نمیکنه فقط از آیکن کنار ساعت میشه وارد تنظیمات شد و گزینه ذخیره آپدیت را فعال کرد. بعد دوباره از همون اسکین 2013 استفاده کرد. البته گزینه ذخیره آپدیت از دید ما پنهان میشه ولی چون ما اونو فعال کردیم آپدیت ها به صورت اتوماتیک ذخیره میشه. از کاربران عزیز یا مسئولین سایت خواهشمندم یه اسکین 2013 تو سایت قرار بدین که گزینه ذخیره آپدیت فعال باشه.

سلام.

بهترین روش برای ذخیره آپدیت های کسپر استفاده از Kaspersky Updater یا Kaspersky Update Utility هست.

این اسکین هایی که ساخته میشه معلوم نیست چه دستکاری هایی در آنتی ویروس میبرن و احتمال این هست که به آنتی ویروس صدمه بزنن!!!
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ممتاز M A H D I آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ehy7

سلام.

بهترین روش برای ذخیره آپدیت های کسپر استفاده از Kaspersky Updater یا Kaspersky Update Utility هست.

این اسکین هایی که ساخته میشه معلوم نیست چه دستکاری هایی در آنتی ویروس میبرن و احتمال این هست که به آنتی ویروس صدمه بزنن!!!
    درود منم این راهو پیشنهاد میکنم skin به آنتی ویروس صدمه میزنه من از Kaspersky Updater استفاده میکنم خیلی راضیم ازش پیشنهاد میکنم حتما ازش استفاده کنید
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •