صفحه 1 از 61 1231151 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 609

موضوع: مباحث Norton Antivirus

1. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث Norton Antivirus

درود. دوستان لطفا تمامی سوالات و مشکلات خود راجع به آنتی ویروس Norton را در این تاپیک مطرح نمایید. باتشکر/

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث Norton 360

سلام
    دوستان من از این انتی ویروس بسیار راضی هستم.
    منها مشکلات فراوانی با منو ها و تنظیمات اون دارم.
    یعنی کاربرد تنظیمات اون رو می خوام بدونم.
    من چطور می تونم یک برنامه یا فایل رو به نورتون 360 معرفی کنم تا اون رو به عنوان ویروس نشناسه؟
    با تشکرسلام
    دوستان چطور در نورتون 360 یک فایل و یا یک برنامه رو معرفی کنم تااون رو به عنوان ویروس نشناسه؟
    نحوه بک آپ گیری اون رو هم توضیح بدید.یعنی من می خوام هروقت هارد اکسترنال رو به سیستم زدم خودش برام بک آپ بگیره.از همه چیز(فایل ها اسناد فیلم موزیکو...)یعنی جدیدا ها رو از قدیمی ها تشخیص بده و فقط جدید ها رو وارد هارد اکسترنال بکنه
    با تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: مشکلات محصولات نورتون

سلام دوست عزیز.شما اگر این لینکی که میدمو دانلود کنی دیگه همه مشکلاتت راجعبه نورتون حل میشه.پسووردش اینه:www.iransetup.com

لینکه دانلود:http://iransetup.org/Files/NManual.exe

میتونی به این لینک هم سر بزنی که کاملا اوکی بشی:http://iransetup.com/Security/Norton.html

اینم ببین حال کن که چقدر قدرتمنده:http://iransetup.com/Compare.html

5. نمایش اطلاعات

اتفاقا من دیشب از همین ایران ست آپ دانلود ونصب کردم ولی باز هم همین مشکل رو داره

6. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza_i7
    سلام دوست عزیز.شما اگر این لینکی که میدمو دانلود کنی دیگه همه مشکلاتت راجعبه نورتون حل میشه.پسووردش اینه:www.iransetup.com

لینکه دانلود:http://iransetup.org/Files/NManual.exe

میتونی به این لینک هم سر بزنی که کاملا اوکی بشی:http://iransetup.com/Security/Norton.html

اینم ببین حال کن که چقدر قدرتمنده:http://iransetup.com/Compare.html
    ممنون دوست عزیز
    اگر امکانش هست در مورد امکانات دیگه نورتون به خصوص 360 و بک آپ گیری اون یک مقاله کامل تهیه کنید
    با تشکر

7. نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: کرش نورتون2011

چطور مهم نیست!!!!
    من به راحتی میتونم برنامه ای بنویسم که از همین حفره امنیتی(کرش نرم افزار) استفاده کرده و نرم افزار رو از کار بندازه!

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

اینهایی که گفتم ماله 360 نبود که.ماله اینترنت سکیریتیش بود دوسته عزیزدوست عزیز این هم اطلاعاتی راجع به Norton 360 4.0.127
    Norton 360 محصول جدید کمپانی Symantec می باشد که در زمینه نرم افزارهای امنیتی و ضد ویروس فعالیت می کند. از معروفترین محصولات این شرکت می توان به نرم افزار ضد ویروس Nor ton اشاره نمود. این نرم افزار در واقع یک پک امنیتی کامل می باشد که دارای توانمندیهای زیادی برای برقراری امنیت سیستم با کمک ابزار های مختلف و گونگون جمع آوری شده در این مجموعه می باشد.این نرم افزار با کمک ابزار های مختلف در زمینه حفاظت سیستم از ویروس ها ، مقابله در مقابل برنامه های جاسوسی ، حفاظت سیستم و هویت شما به صورت Online و حمایت از شما در مقابل دزدی هویت در اینترنت که امروزه به یکی از مهمترین مشکلات اینترنت تبدیل شده ، چک نمودن وب سایت ها برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی ، دارای دیواره آتش قدرتمند برای مقابله با نفوذ هکرها به سیستم شما ، قابلیت ذخیره سازی اطلاعات آنلاین و … را دارا می باشد.
    ویژگیهای Nor ton 360 4.0.127:
    - دفاع از سیستم در مقابل ویروس های کامپیوتری توسط ابزار Antivirus و نابودی آنها
    - پاکسازی سیستم از Spyware ها و جلوگیری از اجرای این گونه برنامه های مخرب
    - نگهداری و حفظ هویت به صورت آنلاین و جلوگیری از ربوده شدن اطلاعت مهم توسط ابزار Antiphishing
    - قابلیت تهیه فایل های پشتیبان ( Backup ) از اطلاعات و فایل های مهم به صورت خودکار و بازگردانی آن ها در صورت نیاز
    - توانایی ذخیره سازی اطلاعات مهم به صورت آنلاین تا حجم ۲ گیگابایت
    - دارای دیواره آتش ( Firewall ) قدرتمند برای جلوگیری از نفوذ هکرها به سیستم شما
    - بهینه سازی سیستم به وسیله ابزار کنترل تنظیمات موجود در برنامه

9. نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: کلیه نکات و مباحث پیرامون نورتون 360

امروز منم نورتون 360 رو نصب و آپدیتش کردم ، خیلی نرم افزار با حالیه ها، امکانات خوبی داره ، فقط بی شرف کرک خوره داره!!! هر چی زیر و روش کردم نتونستم بهش بفهمونم آقا بیخیال این چیزا شو!!! همین کرک مثلاً تمیزی که سافت گذر واسه آفیس گذاشته هم که برای این بشر(نورتون360!) یه تروجان خیلی خطرناک محسوب میشه!!!

10. عضو ثابت Kernel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض تمامی مباحث،مشکلات،و اموزش های محصولات Norton

سلام.
    من از نورتون اينترنت سكوريتي استفاده ميكنم.دفعه اول كه نصب كردم از طريق لينكي كه پايين ميزارم 90مگ آپديتشو دانلود كردم.بعدش از فرداش كه ميخواستم آپديت رو از روي خود نرم افزار انجام بدم از 3تا مرحله 2تا رو انجام ميداد ولي رو آخري ارور ميداد.از اون روز به بعد مجبورم هر روز 90مگ دانلود كنم كه خيلي سخته.لطفا راهنمايي كنيد.
    نمایش امضاء

11. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Kernel
    سلام.
    من از نورتون اينترنت سكوريتي استفاده ميكنم.دفعه اول كه نصب كردم از طريق لينكي كه پايين ميزارم 90مگ آپديتشو دانلود كردم.بعدش از فرداش كه ميخواستم آپديت رو از روي خود نرم افزار انجام بدم از 3تا مرحله 2تا رو انجام ميداد ولي رو آخري ارور ميداد.از اون روز به بعد مجبورم هر روز 90مگ دانلود كنم كه خيلي سخته.لطفا راهنمايي كنيد.
    پیغام خطایی که میدهد چیست؟

صفحه 1 از 61 1231151 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)