صفحه 61 از 61 اولین ... 1151596061
نمایش نتایج: از شماره 601 تا 609 از مجموع 609

موضوع: مباحث Norton Antivirus

1. عضو ممتاز Ferrari آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ProEngineer
    داداش خیلی ممنون

ولی مشکل اینجاست که این کلیدایی که واسه Norton Security 2015 گذاشتید فقط یکیشو قبول کرد (اونم نه اینکه واسه من اکتیو کنه. نوشت این کلید با اکانت دیگه ای اکتیو شده!) اون 4-5 تای دیگه هم اصلا مال این پروداکت نیست!
    خلاصه دیگه کم کم دارم نا امید میشم. وقتی فکرشو میکنم که باید برم BitDefender نصب کنم یه جوری میشم! این کجا و اون کجا...............
    حالا یه خواهش دیگه یعنی دوتا خواهش:
    اول :
    بگید من Norton Internet Security 2015 رو از کجا پیدا کنم؟ هرچی میگردم هر سایتی میرم فقط Norton Security 2015 واسه دانلود هست نه Norton Internet Security !
    داداشم روی سیستمش NIS ورژن 21 داشت. تریال ریستم واسش 180 روزش کرده بود چند هفته پیش خود نرم افزار آپگرید شده بود به 22 با همون تعداد روز بالا ( صد و خورده ای دیگه هم داره)
    ولی مشکل اینجاس که ورژن 22 فقط روی ویندوز 10 نصب میشه. وگرنه منم همین کارو میکردم
    دوم :
    اگه امکانش هست بیشتر لایسنس بدین. واسه نورتن سکوریتی یا روشی یا کرکی......

مرسی
    درود
    والا از من میشنوی کلا قید نورتون رو بزن و برو سراغ یه آنتی دیگه
    در مورد نسخه های اینترنت سکوریتی هم باید خدمتتون عرض کنم که کمپانی نورتون طی چند هفته اخیر دو محصول آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی را با عنوان 2015 ارائه داد که نسبت به نسخه های 2014 از موتور بهینه شده ای بهره می برند
    لینک دانلودشم واستون میزارم ولی با قند شکن دانلود کنید چون به صورت آنلاین اینستالر هست و لینک اصلی از خود سرورهای نورتون هست:
    Embargoed Countries

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Satanic
    سلام خدمت شما ...

عرض کنم که لایسنس برای محصولات نورتون سخت گیر میاد

و این شرکت اهله تبلیغ نیست مثل کسپر و بیت و ایست که لایسنس رایگان بده

برای بحث و انتخاب انتی ویروس مناسب بخش زیر من و دوستان در خدمتیم

مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب بسته ی امنیتی

Norton Antivirus و Norton Internet Security و Norton 360،

از سال 2015 شرکت Symantec تمامی این سه محصول را در قالب یک نرم افزار به نام Norton Security منتشر کرده است و در واقع Norton Security جایگزین سه محصول قبلی شده است؛

که نسخه 2015 همون 22 باشه و 2014 هم 21

برای فعال سازی هم تریال ریست رو پیشنهاد میکنم...صبر کن تا نظر بقیه دوستان رو ببینی

ولی در کل پیشنهاد میکنم به فکر عوض کردن این برنامه باش...بخش بالا میتونی راهنمایی بگیری

خب تریال ریست که من پیدا نکردم. شما لینک بدید. من خیلی گشتم ولی همون فایلی هست که نصب میشه ولی هیچ کاری ازش نمیاد. یه تریال ریست درست درمون که قابلیت Purge هم داشته باشه

من اصلا به عوض کردن نورتن فکر نمیکنم. قابلیت هایی که این نرم افزار داره هیچ کدوم دیگه نه دارن و نه در آینده توانایی رسیدن بهش رو دارن

یکی از دلایلی که چندین ساله دارم از نورتن استفاده میکنم استفاده ناچیز منابع سیستمه

یکی دیگه : فقط به یه محصول آمریکایی میشه به عنوان یه نرم افزار امنیتی تکیه کرد...............!!!!!!!!!!!!!!

نوشته اصلی توسط Ferrari
    درود
    والا از من میشنوی کلا قید نورتون رو بزن و برو سراغ یه آنتی دیگه
    در مورد نسخه های اینترنت سکوریتی هم باید خدمتتون عرض کنم که کمپانی نورتون طی چند هفته اخیر دو محصول آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی را با عنوان 2015 ارائه داد که نسبت به نسخه های 2014 از موتور بهینه شده ای بهره می برند
    لینک دانلودشم واستون میزارم ولی با قند شکن دانلود کنید چون به صورت آنلاین اینستالر هست و لینک اصلی از خود سرورهای نورتون هست:
    Embargoed Countries

مرسی بابت توضیحت، لینک رو الان تست میکنم ببینم چی میشه

ممنون از همه دوستان

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت mhimhdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Secure
    Norton Security Deluxe 2016

فایل پیوست 21774
    Pass:forum.softgozar.com

هیچ کدوم کار نکرد

6. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mhimhdi
    هیچ کدوم کار نکرد
    خب ممکنه توسط خود کمپانی بلاک یا توسط دیگر کاربران مورد استفاده قرار گرفته باشه. این کلیدهارو یه سایت روسی قرار داده بود و بنده هم اینجا قرار دادم.

7. نمایش تشکر

8. نمایش اطلاعات

سلام یعنی چی با تغییر آی پی و پورت آنتی ویروس؟

9. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ماری

پست شما به این تاپیک انقال یافت

با سلام. به انجمن سافت گذر خوش آمدید.
    لطفا قبل از طرح سوال در انجمن جست و جو بفرمایید. در رابطه با سوالتون هم چون این آنتی ویروس کشور ایران رو تحریم کرده، لذا برای استفاده از این آنتی ویروس باید آی پی خودتون رو تغییر بدید
    تا بتونید از آنتی ویروس استفاده کنید.

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Secure
    Norton Security Deluxe 2016

فایل پیوست 21774
    Pass:forum.softgozar.com

جسارتا اتچمنتها دانلود نمیشه میشه یه لایسنس نورتون سکیوریتی مدت بالا بفرستید؟

12. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mastermind
    جسارتا اتچمنتها دانلود نمیشه میشه یه لایسنس نورتون سکیوریتی مدت بالا بفرستید؟
    درود .
    به دلیل مشکلی که در انجمن پیش آمده بود یه سری از فایل های پیوستی قابل دانلود نیستند , امیدوارم که هرچه زودتر این مشکل رفع شود .
    یه لایسنس نورتون اینترنت سکیوریتی ( NIS ) براتون پیدا کرده ام , گویا کمیاب هم هست . هر وقت انلاین شدید با بنده تماس بگیرید , تا در پیام خصوصی براتون بفرستم .
    ضمنا در صورتیکه لایسنس NIS منظورتون نبود , حتما نام و مشخصات کامل ( نسخه و ورژن ) انتی ویروس را ذکر کنید .

------------------
    پیوست :

پ . خ , شد . / .
    ویرایش توسط S!RUS : 12-10-2016 در ساعت 21:20 دلیل: اضافه کردن پیوست
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    درود .
    به دلیل مشکلی که در انجمن پیش آمده بود یه سری از فایل های پیوستی قابل دانلود نیستند , امیدوارم که هرچه زودتر این مشکل رفع شود .
    یه لایسنس نورتون اینترنت سکیوریتی ( NIS ) براتون پیدا کرده ام , گویا کمیاب هم هست . هر وقت انلاین شدید با بنده تماس بگیرید , تا در پیام خصوصی براتون بفرستم .
    ضمنا در صورتیکه لایسنس NIS منظورتون نبود , حتما نام و مشخصات کامل ( نسخه و ورژن ) انتی ویروس را ذکر کنید .

------------------
    پیوست :

پ . خ , شد . / .
    ممنون دوست گلم 180 روزه لایسنسی که دادید فعال شد بسیار عالی بود

15. نمایش تشکر

صفحه 61 از 61 اولین ... 1151596061

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)