صفحه 3 از 61 اولین 123451353 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 609

موضوع: مباحث Norton Antivirus

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: تمامی مباحث،مشکلات،و اموزش های محصولات Norton

نوشته اصلی توسط shadmehr88' pid='4828' dateline='1304455091
    نوشته اصلی توسط sabtenam' pid='4825' dateline='1304453592
    سلام دوستان
    من دنبال تریلر ریستر نورتون 360 ورژن 4.0.0.127 می گردم کسی یه کرک خوب یا تریلر ربستر خوب براش سراغ داره؟
    ممنون پیشاپیش از کمکتون
    سلام دوستان
    من دنبال تریلر ریستر نورتون 360 ورژن 4.0.0.127 می گردم کسی یه کرک خوب یا تریلر ربستر خوب براش سراغ داره؟
    ممنون پیشاپیش از کمکتون
    دوست عزیز پیشنهاد من استفاده از نسخه 5.0.0.125 است . فرض که کرک پیدا شد به نظرت ممکن است هنوز کار کند ؟

اما به هر حال فعلا کرک زیر که ادعا شده برای همه ورژن هاست را امتحان بکن (فقط نتیجه را لطفا اعلام کنید ) :

[CENTER]http://handyshare.com/s6d8jt5sqdoa/1905-Norton-2011-Trial-Reset.html[CENTER]http://www.enterupload.com/u8aw3tfhe6l7/1905-Norton-2011-Trial-Reset.html[align=JUSTIFY]کرک زیر هم 14 بهمن بروز شده است ( نمی دانم برای ورژن شما هم عمل کند یا خیر ) :[CENTER]http://handyshare.com/cik043s1pzp3/Norton.360.5.0.Patch.1.0.rar.html[CENTER]http://www.enterupload.com/5777dq1thz53/Norton.360.5.0.Patch.1.0.rar.html[CENTER]لطفا نتیجه را اعلام نمایید
    ممنون بابت پاسخ و راهنمایی
    نمی دونستم نسخه 5 اومده ختمی نسخه 5 رو دانلود می کنم بابت کرک ها هم ممنون قبل از نصب نسخه 5 اینها رو تست می کنم و اعلام می کنم!
    بازم ممنون بابت راهنمایی
    موفق باشید

2. نمایش اطلاعات

سلام
    چرا به هیچ وجه نمیشه این آنتی‌ویروس را بروز کرد. LIveupdate به مشکل برخورد میکنه. کسی راه حلی داره؟ فکر کنم همه این مشکل را دارند. چکار کنیم؟

3. shadmehr88

نوشته اصلی توسط vsnaeini' pid='5220' dateline='1305372844
    سلام
    چرا به هیچ وجه نمیشه این آنتی‌ویروس را بروز کرد. LIveupdate به مشکل برخورد میکنه. کسی راه حلی داره؟ فکر کنم همه این مشکل را دارند. چکار کنیم؟

LIveupdate را از روی برنامه اجرا می کنید و نرم افزار خارج می شود ؟
    بهتر است از LIveupdate موجود در منوی استارت ( START / all programs) استفاده کنید .

4. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shadmehr88' pid='5223' dateline='1305378706
    نوشته اصلی توسط vsnaeini' pid='5220' dateline='1305372844
    سلام

LIveupdate را از روی برنامه اجرا می کنید و نرم افزار خارج می شود ؟
    بهتر است از LIveupdate موجود در منوی استارت ( START / all programs) استفاده کنید .
    Liveupdate را هر جوری اجراء می‌کنم به مشکل برخورد می‌کنه.

5. shadmehr88

اگر کمی مشکل را توضیح دهید ممنون می شوم

در ضمن برنامه زیر را یک امتحان بکنید :

[CENTER]ftp://77.67.22.173/public/english_us_canada/liveupdate/3.5/lusetup.exe

6. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shadmehr88' pid='5228' dateline='1305385581
    اگر کمی مشکل را توضیح دهید ممنون می شوم

در ضمن برنامه زیر را یک امتحان بکنید :

[CENTER]ftp://77.67.22.173/public/english_us_canada/liveupdate/3.5/lusetup.exe
    Liveupdate سه مرحله داره که مرحله اول با موفقیت تموم میشه ولی موقع دریافت آپدیتها یا اصلا اونها را نمیگیره یا ناقص میگیره. مرحله سوم هم کلا ناموفقه. هر کاری کردم نشد که نشد. از اینترنت پر سرعت استفاده میکنم.

7. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Norton 360 5.0 and 180 day reset crack

[CENTER]آنتی‌ویروس‌ها و مرورگرها نسبت به سایر نرم‌افزارها، توجه کاربران مختلف را بیشتر به خود جلب می‌کنند و معمولا انتخاب آن‌ها یک امر سلیقه‌ای می‌باشد، از این رو برای پاسخ دادن به سلایق مختلف سعی می‌کنیم این بخش‌ها را کامل‌تر نماییم. پس از ارائه‌ی Kaspersky PURE به عنوان کامل‌ترین محصول شرکت بزرگ Kaspersky این بار نیز بنا به درخواست‌های کاربران عزیز کامل‌ترین محصول بزرگترین شرکت تولیدکننده‌ی محصولات امنیتی یعنی Symantec - در بین محصولات Norton - را معرفی و ارئه می‌نماییم. نرم‌افزار Norton 360 کامل‌ترین مجموعه‌ی امنیتی شرکت Symantec برای رایانه‌های خانگی است. این برنامه به جز امکانات معمول مجموعه‌های امنیتی برای جلوگیریاز ورود انواع ویروس‌های رایانه‌ای و حملات اینترنتی، دارای امکانات اضافی دیگری مانند مدیریت پشتیبان‌گیری(Backup)، بهینه‌سازی رایانه و... برای برقراری امنیت 360 درجه‌ای در سیستم شما ارائه شده است. ویژگی‌های جدید نرم افزار Norton 360: - افزایش سرعت عملکرد برنامه و استفاده‌ی کم از منابع سیستم - امکان پشتیبان‌گیری(Backup) از تمامی اطلاعات، فایل‌ها و حتی ازCD و DVD و سایر درایوهای خارجی - قابلیت کنترل والدین بر فعالیت‌ها فرزندان و اعمال محدودیت‌ها برای آن‌ها به صورت آنلاین - بهینه‌سازی و تعمیر سیستم و حذف اطلاعات اضافی برای افزایش سرعت و کارایی سیستم - حفظ هویت و سابقه‌ی فرد در محیط وب جهت جلوگیری از هک شدن و فاش شدن اطلاعات شخصی - بهره‌بری از فناوری سونار(SONAR 2) برای حفاظت از فعالیت‌ها و اطلاعات مالی کاربر در محیط وب - توانایی پشتیبان‌گیری اطلاعات مهم به صورت آنلاین تا حجم 2 گیگابایت و محافظت از آن‌ها به‌وسیله‌ی رمزنگاری - دارای موتور شناسایی سایت‌های آلوده برای جلوگیری از ورود کاربران به آن‌ها و... [CENTER]

8. shadmehr88

دوست عزیز با توجه به اعلام جدید جهت لینک دانلود از دکمه زیر استفاده نمایید :

[CENTER]

9. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درست شد

10. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali68124' pid='5387' dateline='1305752072
    درست شد
    دوستان عزیز
    شما می توانید با استفاده از سایت خود سیمانتک (http://www.symantec.com/business/sec...il.jsp?gid=n95) آبدیت آفلاین هرنوع از محصولات را دانلود کرده و بروز آوری انجام دهید. ضمنا به این طریق نیازی به اجرای برنامه لیو آپدیت نمی باشد.البته حجم فایل دریافتی حدود 100مگابایت است.

صفحه 3 از 61 اولین 123451353 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)