صفحه 2 از 61 اولین 12341252 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 609

موضوع: مباحث Norton Antivirus

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض norton 360

وقتی نورتون رو نصب میکنم و تریال ریست رو میزنم همه چیز با موفقیت پیش میره اما وقتی به اینترنت متصل میشم بطور خودکار میخواد وصل بشه به سایتش (برای complet activation). اگه کسی میتونه کمک کنه خدا خیرش بده.ممنون

2. نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: کرش نورتون2011

نوشته اصلی توسط فردوسی
    چرا در نرم افزار سیکیوریتی2011 پس از کلیک بر روی نوشته سبز رنگ مقابل run live update در صفحه اصلی نرم افزار.....
    نرم افزار کرش کرده و تا راه اندازی مجدد سیستم ....اجرا نمیشود!؟؟؟
    این کرش بخاطر استفاده از تریال ریست است اگر با سریال فعال کنید کرش نمیکنه و این حفره امنیتی نیست و مشکل حادی رو هم به وجود نمیاره

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: norton 360

دوست عزیز شما اول نصب بکن و بعداز اینکه اکتیویشن رو چک کرد بعد اون کارها رو برای ریست یا تریال ریست انجام بده ...

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض Re: norton 360

نوشته اصلی توسط blest
    وقتی نورتون رو نصب میکنم و تریال ریست رو میزنم همه چیز با موفقیت پیش میره اما وقتی به اینترنت متصل میشم بطور خودکار میخواد وصل بشه به سایتش (برای complet activation). اگه کسی میتونه کمک کنه خدا خیرش بده.ممنون
    دوست عزیز شما هر نرم افزار ضد ویروسی رو نصب کنی به سرور خودش اتصال پیدا میکنه برای ثبت کدو مسایل دیگر پس این مورد هیچ مشکلی نداره و به وجود هم نمیاره

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث Norton Antivirus

نوشته اصلی توسط shadmehr88
    دوستان عزیز کسی درمورد روند کاری محصولات نورتون خبر دارد ؟ منظورم این است که نورتون 2012 بتا ارایه شده است . حال چقدر طول می کشد که نسخه فینال جهت استفاده عموم ارایه شود ؟ ( به غیر از مسایل کرک و ... )
    این را کسی نمیداند که چه موقع آخرین ورژن یا فاینال یک محصول امنیتی قرار است که بیاد تاریخ معینی ذکر نمیشود ...

6. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: تمامی مباحث،مشکلات،و اموزش های محصولات Norton

Symantec Crop

تصویری از کمپانی:

شعار:اطمينان خاطر در دنيايي متصل به هم - Confidence in a connected world

سيمانتك هم يكي از شركت‌هاي معروف و قديمي در علوم نرم‌افزاري به حساب مي‌آيد. بطور كلي مي‌توان گفت نام سيمانتك فقط با محصولات امنيتي ‌آن براي كاربران شناخته شده نيست، بلكه اين شركت از گذشته تا بحال فعاليت‌هاي گسترده‌اي در زمينه‌هاي گوناگون نرم‌افزاري داشته است.
    در همان سال‌هاي اوليه تاسيس ، نرم افزار Q&A (كه يك نرم‌افزار آفيسي به حساب مي‌آمد) زمينه ساز شهرت سيمانتك شد.
    روال موفقيت و شهرت سيمانتك در اواسط دهة 80 ميلادي، با خريد امتياز محصول كاربردي Norton Utility از پيتر نورتون (Peter Norton) شكل و شرايط جديدي به خود گرفت.
    سيمانتك همچنين در همان سال‌ها در زمينة ابزارهاي توسعه‌اي (Development tools) مانند THINK Pascal ، THINK C ،Symantec C++ ، Visual Cafe در پلتفورم‌هاي مكینتاش و سيستم‌هاي سازگار با IBM‌ نيز بسيار مشهور و محبوب بود.
    اين بلند پروازي‌ها با ورود سيمانتك در حوزة امنيت رايانه‌اي به نوعي تكميل‌تر شد و كاربران و مشتريان اين شركت را با طيف گسترده‌اي از محصولات مفيد و متنوع روبرو ساخت. بعضي از محصولات اين شركت عبارتند از:
    Norton Antivirus، Norton Commander‌، Norton Internet Security، Norton 360 ...وNorton Endpoint Security، Norton Ghost،Norton PartitionMa

سایت رسمی:
    www.symantec.com

دفتر مرکزی:ایالات متحده
    سال تاسیس:1982

مدیر عامل:جان دبليو تامپسون
    بنیان گذار: Gary Hendrix

اطلاعات بیشتر :
    http://www.symantec.com/about/profile/25years/index.jsp

با تشکر از اسماعیل عزیز
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Symantec Crop

تصویری از کمپانی:

شعار:اطمينان خاطر در دنيايي متصل به هم - Confidence in a connected world

سيمانتك هم يكي از شركت‌هاي معروف و قديمي در علوم نرم‌افزاري به حساب مي‌آيد. بطور كلي مي‌توان گفت نام سيمانتك فقط با محصولات امنيتي ‌آن براي كاربران شناخته شده نيست، بلكه اين شركت از گذشته تا بحال فعاليت‌هاي گسترده‌اي در زمينه‌هاي گوناگون نرم‌افزاري داشته است.
    در همان سال‌هاي اوليه تاسيس ، نرم افزار Q&A (كه يك نرم‌افزار آفيسي به حساب مي‌آمد) زمينه ساز شهرت سيمانتك شد.
    روال موفقيت و شهرت سيمانتك در اواسط دهة 80 ميلادي، با خريد امتياز محصول كاربردي Norton Utility از پيتر نورتون (Peter Norton) شكل و شرايط جديدي به خود گرفت.
    سيمانتك همچنين در همان سال‌ها در زمينة ابزارهاي توسعه‌اي (Development tools) مانند THINK Pascal ، THINK C ،Symantec C++ ، Visual Cafe در پلتفورم‌هاي مكینتاش و سيستم‌هاي سازگار با IBM‌ نيز بسيار مشهور و محبوب بود.
    اين بلند پروازي‌ها با ورود سيمانتك در حوزة امنيت رايانه‌اي به نوعي تكميل‌تر شد و كاربران و مشتريان اين شركت را با طيف گسترده‌اي از محصولات مفيد و متنوع روبرو ساخت. بعضي از محصولات اين شركت عبارتند از:
    Norton Antivirus، Norton Commander‌، Norton Internet Security، Norton 360 ...وNorton Endpoint Security، Norton Ghost،Norton PartitionMa

سایت رسمی:
    www.symantec.com

دفتر مرکزی:ایالات متحده
    سال تاسیس:1982

مدیر عامل:جان دبليو تامپسون
    بنیان گذار: Gary Hendrix

اطلاعات بیشتر :
    http://www.symantec.com/about/profile/25years/index.jsp

با تشکر از اسماعیل عزیز
    نمایش امضاء

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوستانی که از نورتون 360 یا محصولات نورتون استفاده میکنند لطفا جواب و یا اطلاع دهند ؟
    آیا فایروال نورتون همانند ایست اسمارت قادر است تا با سوال جواب کردن نرم افزاری را به اینترنت وصل کند یانه ؟
    من در تنظیمات فایروال گزینه Ask یا مثلا شبیه این را ندیدم و فقط با باز کردن نرم افزاری به لیست فایروال آن اضافه میشود و بعد به صورت اتوماتیک خودش آن را انجام میدهد که بعد من گزینه های مورد نظر را انتخاب کردم ؟

10. نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    من دنبال تریلر ریستر نورتون 360 ورژن 4.0.0.127 می گردم کسی یه کرک خوب یا تریلر ربستر خوب براش سراغ داره؟
    ممنون پیشاپیش از کمکتون
    سلام دوستان
    من دنبال تریلر ریستر نورتون 360 ورژن 4.0.0.127 می گردم کسی یه کرک خوب یا تریلر ربستر خوب براش سراغ داره؟
    ممنون پیشاپیش از کمکتون

11. shadmehr88

نوشته اصلی توسط sabtenam' pid='4825' dateline='1304453592
    سلام دوستان
    ممنون پیشاپیش از کمکتون
    سلام دوستان
    ممنون پیشاپیش از کمکتون
    دوست عزیز پیشنهاد من استفاده از نسخه 5.0.0.125 است . فرض که کرک پیدا شد به نظرت ممکن است هنوز کار کند ؟

اما به هر حال فعلا کرک زیر که ادعا شده برای همه ورژن هاست را امتحان بکن (فقط نتیجه را لطفا اعلام کنید ) :

[CENTER]http://handyshare.com/s6d8jt5sqdoa/1905-Norton-2011-Trial-Reset.html[CENTER]http://www.enterupload.com/u8aw3tfhe6l7/1905-Norton-2011-Trial-Reset.html[align=JUSTIFY]کرک زیر هم 14 بهمن بروز شده است ( نمی دانم برای ورژن شما هم عمل کند یا خیر ) :[CENTER]http://handyshare.com/cik043s1pzp3/Norton.360.5.0.Patch.1.0.rar.html[CENTER]http://www.enterupload.com/5777dq1thz53/Norton.360.5.0.Patch.1.0.rar.html[CENTER]لطفا نتیجه را اعلام نمایید

صفحه 2 از 61 اولین 12341252 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)