gprsm عزیز یعنی شما کرک های ارایه شده سافت گذر را توصیه نمی کنید ؟
من تازه و شاید برای اولین بار این برنامه را دانلود کرده ام . امید داشتم به این زودی ها به مشکل کرک برنخورم .
شما اینجوری ته دل من را خالی کردید ...
gprsm عزیز یعنی شما کرک های ارایه شده سافت گذر را توصیه نمی کنید ؟
من تازه و شاید برای اولین بار این برنامه را دانلود کرده ام . امید داشتم به این زودی ها به مشکل کرک برنخورم .
شما اینجوری ته دل من را خالی کردید ...
سلامنوشته اصلی توسط gprsm' pid='5446' dateline='1305834125
دوست عزیز حرفهات در مورد لاینس و کرک اوست درست هست و واقعا درد سر داره اگه کرک برنامه از بین بره ولی میشه جلوشو گرفت که از بین نره ...
اوست از دونوع آپدیت استفاده میکنه یکی دیتابیس ویکی هم خود برنامه پس میشه دیتابیس رو آپدیت کرد و برنامه رو روی نور Never گذاشت ...
به نظر من عوض کردن ورژن های زود به زود اوست اینه که میخواد لاینسها رو باطل کنه چون در ظاهر هیچ چیز عوض نمیشه و امکانات هم همینطور و شایدم سازندش چیزهای دیگه ای در نظر داشته باشه ولی درکل برای سیستمهای سبک عالی هست و چند نوع حالت اسکن داره و فایروالش این تنظیم رو داره که سوال و جواب بکنه و خصوصیاتی دیگر ...
باز هم سلام
شما می تونین از کرک استفاده کنین حالا اگه خواستین کرکی که سافت گذر ارائه داده رو استفاده کنین مشکل نداره ( البته این کرکو با سرچ توی سایت های خارجی هم میتونین گیر بیارین) فعال سازی آوست دو جور ممکنه یکی با استفاده از ashBase.dll که کارش اینکه که لایسنس demo رو بی نهایت میکنه منتها برا هر ورژن باقبلیش فرق میکنه
اگه نمی خواین program رو آپدیت کنین وفقط به آپدیت engine definitions اکتفا کنین خوب می تونین خیلی راحت از آنتی ویروس استفاده کنین
بدون اینکه مشکل لایسنس پیدا کنین منتها مسئله سر اکتیو از طریق key با پسوند .avastic هست که key های اون کم اند ( البته منظور نسخه internet security هستش key های آنتی ویروس به راحتی پیدا می شن ) منتها به نظر من هر چیزی قیمتی داره زمانی که من دارم از یک چیز چند ده دلاری رایگان استفاده می کنم باید پای لرزشم بشینم
اما ارائه نسخه جدید با امکانات و خصوصیاتی جدید همراهه؛ بی خود نیست ؛دلیل اقبال بالای این آنتی ویروس هم همین بوده، تقریبا یک سالیه که خیلی سروصدا کرده و چند پله بالاتر از آنچرا که قبلا بوده رفته
یک نکته اساسی بگم، همه البته استادید و می دونین این مسئله رو:
هر آنتی ویروس نقاط ضعف و قوتی داره ممکنه در یک برهه خیلی قوی عمل کنه اما در یک دوره ای نه! الان دوره طلایی اوسته تا چند سال پیش نود خیلی سروصدا کرده بود وبعد هم آویرا سرو کله اش پیدا شد و یک سالی هم همه رو انگشت به دهن کرد در همین میون کاسپر هم خیلی گرد و خاک کرد الان هم که سرو کله Quick_Heal پیدا شده که باز هم حداقل توی ایران بویژه توی سازمان ها سرو صدا کرده.
اما باید دونست شما از هر چیزی که استفاده می کنین کاربرد صحیحش رو هم یاد بگیرین مثلا بدونین چطور با فایروالش کار کنین ویا ...
امید وارم جدیدترین کی ها رو بچه ها اینجا بذارن تا همه استفاده کنن
نمایش امضاءهیچ تهیدستی سخت تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست اصول کافی، ج1، ص30
سلام به همه مخصوصا" طرفداران آواست این آمار شرکت AV هستش حتما" مقایسه کنید
http://www.4shared.com/document/MvP-V8-c/avc_od_feb2011.html
فایروالش این تنظیم رو داره که سوال و جواب بکنه - چه جوري - تو چه قسمتي بايد بروم.
سلام
لطفا بفرمایید انتخاب یا عدم انتخاب گزینه ی "Participate in the avast! community" در ابتدای نصب "آوست اینترنت سکیوریتی" ، چه تاثیری بر روی امنیت و کارکرد آنتی ویروس می گذارد؟
و همچنین بفرمایید کارکرد این گزینه چیست؟
با تشکر فراوان
دوست من این گزینه که فرمودین به نحوه عملکرد و امنیت آنتی ویروس هیچ ارتباطی نداره و صرفا از شما می خواد که در انجمن آواست عضو شوید.نوشته اصلی توسط rezaqwe' pid='5981' dateline='1306748968
چیز دیگری جز این نباید باشه
با کسب رخصت از مدیر انجمن جناب سروش
به نظر من این شرکتها با این کارشون میخاین که کاربران مشکلات نرم افزارها رو با عضویت در سایتشون به آنها اعلام کنند و آنها نقاط ضعف و قدرت خود را بررسی کنند ...
همانند مایکروسافت که با وجود این همه کارشناسان و افراد خبره در هنگام ارائه دادن نسخه جدید ویندوز هیچ وقت به طور مستقیم آخرین نسخه را ارائه نمیدهند و اول آن را در میان کاربران پخش میکنند و پس از جمع آورس اطلاعات در مورد نقاط ضعف و قدرت سعی در بررسی مشکل خود میکنند .چون اگر چه 5000( مهندس در نوع خود خبره وجود دارد ولی این ویندوز قرار است که به دست ا میلیارد نفر برسد .
آقا کسی key جدید avast رو برا is پیدا کرد بذاره دعاش می کنم
نمایش امضاءهیچ تهیدستی سخت تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست اصول کافی، ج1، ص30
سلام دوستان
آخر سر خودم لایسنس جدیدو پیدا کردم:P
اگه با کرک avast مثل من مشکل دارید فعالا از این استفاده کنین :D
جان نوه هاتون تشکر یادتون نره:idea:
التماس دعا
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها