صفحه 3 از 80 اولین 123451353 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 798

موضوع: مباحث Avast

1. shadmehr88

پیش فرض RE: تمامی مباحث،مشکلات،و اموزش های محصولات Avast

gprsm عزیز یعنی شما کرک های ارایه شده سافت گذر را توصیه نمی کنید ؟
    من تازه و شاید برای اولین بار این برنامه را دانلود کرده ام . امید داشتم به این زودی ها به مشکل کرک برنخورم .
    شما اینجوری ته دل من را خالی کردید ...

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط gprsm' pid='5446' dateline='1305834125
    سلام
    چه عجب دیدیم که سافتگذر آوست رو گذاشته
    من مدت هاست دارم ازش استفاده می کنم
    منتها پیدا کردن لایسنس معتبرش مصیبته. تقریبا با ارائه هر ورژن جدید لایسنس ها بلاک می شن حالا بشینین تا یک لایسنس جدید پیدا کنین
    فایروالش خیلی خوبه ولی هنوز جای کار داره البته از سر کاربران خانگی زیاده
    توی شبکه های کامپیوتری امکانات خیلی زیادی نداره ( برایclient) ولی در کامپیوتر های standalone خیلی خوبه
    پیشنهاد می کنم از کرکش استفاده نکنین واز key استفاده کنین هر وقت بلاک شد، حداقل ،کار آنتی ویروس مختل نمیشه و شرکت اجازه استفاده رو بهت میدن منتها دیگه نمی زارن آپدیت کنی؛ بنابراین شما چند روز وقت داری تا دنبال لایسنس جدید بگردی( البته گفتم مصیبته- یکبار کی شما که بلاک شد اونوقت خودتون می فهمید-)
    تا الان هیچ فروم ایرانی به طور تخصصی روی لایسنس های اوست کار نکرده خدا کنه این کار در سافت گذر تداوم داشته باشه
    اگر آوست توی ایران یک نمایندگی فعال بیاره احتمال اینکه لایسنس معتبرش رو بخرم زیاده( برا اولین بار توی عمرم) قیمتشم خیلی خوبه یک لایسنس 2 ساله 3 کاربره 70 تومنه
    می گم سافت گذر نمایندگیشو بگیره اونوقت برا کاربران به قیمت ارزون بده ( یک پیشنهاد جالب!)
    سلام
    دوست عزیز حرفهات در مورد لاینس و کرک اوست درست هست و واقعا درد سر داره اگه کرک برنامه از بین بره ولی میشه جلوشو گرفت که از بین نره ...

اوست از دونوع آپدیت استفاده میکنه یکی دیتابیس ویکی هم خود برنامه پس میشه دیتابیس رو آپدیت کرد و برنامه رو روی نور Never گذاشت ...

به نظر من عوض کردن ورژن های زود به زود اوست اینه که میخواد لاینسها رو باطل کنه چون در ظاهر هیچ چیز عوض نمیشه و امکانات هم همینطور و شایدم سازندش چیزهای دیگه ای در نظر داشته باشه ولی درکل برای سیستمهای سبک عالی هست و چند نوع حالت اسکن داره و فایروالش این تنظیم رو داره که سوال و جواب بکنه و خصوصیاتی دیگر ...

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

باز هم سلام
    شما می تونین از کرک استفاده کنین حالا اگه خواستین کرکی که سافت گذر ارائه داده رو استفاده کنین مشکل نداره ( البته این کرکو با سرچ توی سایت های خارجی هم میتونین گیر بیارین) فعال سازی آوست دو جور ممکنه یکی با استفاده از ashBase.dll که کارش اینکه که لایسنس demo رو بی نهایت میکنه منتها برا هر ورژن باقبلیش فرق میکنه
    اگه نمی خواین program رو آپدیت کنین وفقط به آپدیت engine definitions اکتفا کنین خوب می تونین خیلی راحت از آنتی ویروس استفاده کنین
    بدون اینکه مشکل لایسنس پیدا کنین منتها مسئله سر اکتیو از طریق key با پسوند .avastic هست که key های اون کم اند ( البته منظور نسخه internet security هستش key های آنتی ویروس به راحتی پیدا می شن ) منتها به نظر من هر چیزی قیمتی داره زمانی که من دارم از یک چیز چند ده دلاری رایگان استفاده می کنم باید پای لرزشم بشینم
    اما ارائه نسخه جدید با امکانات و خصوصیاتی جدید همراهه؛ بی خود نیست ؛دلیل اقبال بالای این آنتی ویروس هم همین بوده، تقریبا یک سالیه که خیلی سروصدا کرده و چند پله بالاتر از آنچرا که قبلا بوده رفته

یک نکته اساسی بگم، همه البته استادید و می دونین این مسئله رو:
    هر آنتی ویروس نقاط ضعف و قوتی داره ممکنه در یک برهه خیلی قوی عمل کنه اما در یک دوره ای نه! الان دوره طلایی اوسته تا چند سال پیش نود خیلی سروصدا کرده بود وبعد هم آویرا سرو کله اش پیدا شد و یک سالی هم همه رو انگشت به دهن کرد در همین میون کاسپر هم خیلی گرد و خاک کرد الان هم که سرو کله Quick_Heal پیدا شده که باز هم حداقل توی ایران بویژه توی سازمان ها سرو صدا کرده.
    اما باید دونست شما از هر چیزی که استفاده می کنین کاربرد صحیحش رو هم یاد بگیرین مثلا بدونین چطور با فایروالش کار کنین ویا ...
    امید وارم جدیدترین کی ها رو بچه ها اینجا بذارن تا همه استفاده کنن
    نمایش امضاء

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Smile RE: تمامی مباحث،مشکلات،و اموزش های محصولات Avast

سلام به همه مخصوصا" طرفداران آواست این آمار شرکت AV هستش حتما" مقایسه کنید

http://www.4shared.com/document/MvP-V8-c/avc_od_feb2011.html

5. نمایش اطلاعات

فایروالش این تنظیم رو داره که سوال و جواب بکنه - چه جوري - تو چه قسمتي بايد بروم.

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مباحث Avast

سلام

لطفا بفرمایید انتخاب یا عدم انتخاب گزینه ی "Participate in the avast! community" در ابتدای نصب "آوست اینترنت سکیوریتی" ، چه تاثیری بر روی امنیت و کارکرد آنتی ویروس می گذارد؟
    و همچنین بفرمایید کارکرد این گزینه چیست؟
    با تشکر فراوان

7. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rezaqwe' pid='5981' dateline='1306748968
    سلام

لطفا بفرمایید انتخاب یا عدم انتخاب گزینه ی "Participate in the avast! community" در ابتدای نصب "آوست اینترنت سکیوریتی" ، چه تاثیری بر روی امنیت و کارکرد آنتی ویروس می گذارد؟
    و همچنین بفرمایید کارکرد این گزینه چیست؟
    با تشکر فراوان
    دوست من این گزینه که فرمودین به نحوه عملکرد و امنیت آنتی ویروس هیچ ارتباطی نداره و صرفا از شما می خواد که در انجمن آواست عضو شوید.
    چیز دیگری جز این نباید باشه
    نمایش امضاء

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با کسب رخصت از مدیر انجمن جناب سروش
    به نظر من این شرکتها با این کارشون میخاین که کاربران مشکلات نرم افزارها رو با عضویت در سایتشون به آنها اعلام کنند و آنها نقاط ضعف و قدرت خود را بررسی کنند ...
    همانند مایکروسافت که با وجود این همه کارشناسان و افراد خبره در هنگام ارائه دادن نسخه جدید ویندوز هیچ وقت به طور مستقیم آخرین نسخه را ارائه نمیدهند و اول آن را در میان کاربران پخش میکنند و پس از جمع آورس اطلاعات در مورد نقاط ضعف و قدرت سعی در بررسی مشکل خود میکنند .چون اگر چه 5000( مهندس در نوع خود خبره وجود دارد ولی این ویندوز قرار است که به دست ا میلیارد نفر برسد .

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

آقا کسی key جدید avast رو برا is پیدا کرد بذاره دعاش می کنم
    نمایش امضاء

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    آخر سر خودم لایسنس جدیدو پیدا کردم:P
    اگه با کرک avast مثل من مشکل دارید فعالا از این استفاده کنین :D
    جان نوه هاتون تشکر یادتون نره:idea:
    التماس دعا
    فایل های پیوست شده
    نمایش امضاء

صفحه 3 از 80 اولین 123451353 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)