نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: مشکل عجیب با آواست

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل عجیب با آواست

سلام.من یه مشکل عجیب با آواست دارم و اونم اینه که خیلی هنگ میکنه و به صورت غیر عادی.یعنی مثلا وقتی شما برنامه رو میبندی و بعد اینتفیس رو باز میکنی دو ساعت طول میکشه برنامه خودشو پیدا کنه و باز هم اگه ببندیم برنامه رو و pc روشن باشه و همین کارارو بکنم بازم اینطوری میشه
    ممکنه با ورژن ویندوز من که ۱۰۵۸۶ هست مشکل داشته باشه؟
    در ضمن چند بار هم حذف و نصبش کردم ولی مشکل پا برجاست

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط secureanywhere
    سلام.من یه مشکل عجیب با آواست دارم و اونم اینه که خیلی هنگ میکنه و به صورت غیر عادی.یعنی مثلا وقتی شما برنامه رو میبندی و بعد اینتفیس رو باز میکنی دو ساعت طول میکشه برنامه خودشو پیدا کنه و باز هم اگه ببندیم برنامه رو و pc روشن باشه و همین کارارو بکنم بازم اینطوری میشه
    ممکنه با ورژن ویندوز من که ۱۰۵۸۶ هست مشکل داشته باشه؟
    در ضمن چند بار هم حذف و نصبش کردم ولی مشکل پا برجاست
    سلام .
    نسخه ی ویندوز 10 شما ( که میشه بیلد 1511 ) قدیمی هست , با بعضی از نسخه ها و ورژن های انتی ویروس ها هماهنگی ندارند . اوائل هم که اومد انتی ویروس ها و ورژن های قابل نصب در ویندوز 10 اعلام شده بود . خیلی مطمئن نیستم اما احتمالا بهمین دلیل مرتبط باشه .
    هر چند سیستم مورد نیاز و سخت افزار مورد نیاز هر برنامه ای بخصوص انتی ویروس ها حائز اهمیت هست .
    البته مواردی هم هست مثل اسکن آنی سیستم بعد از نصب انتی ویروس , که احتمال داره در اون موقع سرعت سیستم رو بگیره و باعث هنگی بشه .
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت HAMEDSAN آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام خدمت دوست عزیزم.
    باید بگم این آنتی ویروس خیلی کارایی داره ولی درکنارش خیلی مشکل هم داره و این مشکلاتی که نوشتین عادیه یا باید تحمل کنید یا از آنتی ویروس دیگه ای استفاده کنید. قسمت UI آنتی ویروس من الان یا باز نمیشه یا بعضی وقت ها باز هم میشه بعضی منو هاش باز نمیشه . نسخه ای هم که من استفاده میکنم نسخه فری هست و آخرین ورژن تا به امروز هست. و همیشه خودش رو آپدیت میکنه که به نظرم مشکلاتش به همین خاطره این عکسم ببینید تا متوجه بشید چی میگم
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •