صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 از مجموع 18

موضوع: مباحث مربوط به نرم افزارِ آپدیت سازِ شرکت آویرا(Avira)

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام
    من منظور شما را از آپدیت ساز متوجه نشدم
    منظور تان اینه که نمی تونید آفلاین آپدیت گیر بیارید؟
    فکر می کنم آپدیت ساز باید در حالت قطع اینتر نت از روی نسخه دستگاه شما آپدیت درست کنه (آپدیت هر وقتی که باشه)
    وشما با این فایل که میسازه روی دستگاه دیگه اویرا را آپدیت کنید
    برای این کار من چند وقتی از backuper-Avira استفاده کردم تا اینکه نسخه جدید 2014 را نصب کردم
    که به مشکل برخوردم

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط vbnet
    با سلام
    من منظور شما را از آپدیت ساز متوجه نشدم
    منظور تان اینه که نمی تونید آفلاین آپدیت گیر بیارید؟
    فکر می کنم آپدیت ساز باید در حالت قطع اینتر نت از روی نسخه دستگاه شما آپدیت درست کنه (آپدیت هر وقتی که باشه)
    وشما با این فایل که میسازه روی دستگاه دیگه اویرا را آپدیت کنید
    برای این کار من چند وقتی از backuper-Avira استفاده کردم تا اینکه نسخه جدید 2014 را نصب کردم
    که به مشکل برخوردم
    دوست عزیز به انجمن خیلی خوش امدید , منظورتون با کدوم پست هست ؟ اما اگه منظورتون avira-fusebundle هست که این برنامه میتونه اپدیت را از اینترنت بگیره و در سیستم شما به صورت یک فایل اماده بزاره که در سیستمهای دیگه بتونید استفاده کنید و در تمام نسخه ها 12.13.14. ضمنا تصویر فوق در پستهای قبلی موجود هست . سوالی بود در خدمتیم .
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

باسلام مجدد
    اگر نوار ابزار سافت گذر رو نصب کنید فایل آپدیت آویرا را روزانه میتونید دریافت کنید
    که حدود 100 مگ هستش
    و روی هر دستگاهی بصورت آفلاین می توانید نصب کنید
    منظور من استخراج فایل آپدیت از روی دستگاهی هستش که اویرا در آن بصورت اتوماتیک از اینترنت آپدیت شده

برای اینکار نرم افزاری هست بنام backuper-Avira که اینکار رو میکنه ونیازی به اینترنت نداره ولی متاسفانه در نسخه 2014 کار نمی کنه

6. نمایش تشکر

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان . چند روز پیش وقتی میخواستم با اپدیت ساخته شده افلاین , اویرای نسخه جدید را اپدیت کنم با ارور عدم اپدیت مواجه شدم و بعد از بررسی و تحقیق در اویرا و دانلود نسخه جدید برنامه اپدیت ساز اویرا با ساختار جدید ان روبرو شدم و البته خواستم شما هم در جریان قرار بگیرید . جدیدا" در انتی ویروس نسخه های 2014 اخیر که اویرا بیرون داده و دوستداران آن استفاده میکنند , من بعد اگه بصورت افلاین خودشون توسط برنامه avira-fusebundle نسخه های قدیمی تر اقدام به ساخت اپدیت میکردند , در نسخه های جدید نمیتوان اپدیت کرد و ارور میده , همانطور که در جریان هستید در فایل اپدیت درست شده با اضافه کردن عدد 13 میتوانستیم نسخه های 2013 و 2014 تا کمی قبل تر را اپدیت کنیم اما به دلیل اضافه کردن نوع جدید XVDF در اپدیتها , باید از نسخه جدید avira-fusebundle استفاده کرد. در تصویر ذیل میتونید تفاوت ساختار نسخه های قدیمی تر و جدید را در سیستم بنده ملاحضه کنید .

همانطور که مشاهده میکنید شماره یک جدید هست و عدد 13 به ساختار شماره 2 هم اضافه شده است . و شماره 3 , که قبلا فقط این گزینه را تغییر میدادیم و عدد 13 را اضافه میکردیم و تغییر دیگه ای نمیدادیم در ( شماره 2 در نسخه قدیمی ) .
    ویرایش توسط S!RUS : 22-07-2014 در ساعت 18:03
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ S!RUS

سلام.

خدا خیرت بده اطلا دادی،

فقط دوتا سوال:

1- اگه امکانش رو دارید آپدیتی که سافت گذر میذاره رو دانلود کنید و تست کنید ببینید روی آخرین نسخه آویرا جواب میده یا نه؟ اگه جواب داد خب هیچی اما اگه جواب نمیده به سافت گذر اطلا بدیم که آپدیت جدید رو قرار بدن.

2- این آپدیت جدید آیا روی نسخه های قدیمی آویرا هم جواب میده؟یا اینکه آپدیت قدیمی برای نسخه قدیمیه؛آپدیت جدید هم برای نسخه جدید!

بازم ممنون که با خبرمون کردی.
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ya Mahdi
    @ S!RUS

سلام.

خدا خیرت بده اطلا دادی،

فقط دوتا سوال:

1- اگه امکانش رو دارید آپدیتی که سافت گذر میذاره رو دانلود کنید و تست کنید ببینید روی آخرین نسخه آویرا جواب میده یا نه؟ اگه جواب داد خب هیچی اما اگه جواب نمیده به سافت گذر اطلا بدیم که آپدیت جدید رو قرار بدن.

2- این آپدیت جدید آیا روی نسخه های قدیمی آویرا هم جواب میده؟یا اینکه آپدیت قدیمی برای نسخه قدیمیه؛آپدیت جدید هم برای نسخه جدید!

بازم ممنون که با خبرمون کردی.
    سلام و ارادتمندیم . چشم حتما در مورد سوال اول , اپدیت سایت را هم میگیرم و ساختارش را نگاه میکنم و تست خواهم کرد .و در مورد سوال دوم _ البته اگه منظورتون نسخه های تا قبل از 2013 هست که قطعا خیر , به چه دلیل ؟ 1 - همون اضافه کردن عدد 13 به دو فایل مذکور درساختار اپدیت که در تصویر مشخص کردم , 2 - اضافه شدن یه فایل دیگه در ساختارش . اما اگه منظورتون همین ورژنهای اخیر نسخه 2014 هست خوشبختانه هم فایل و ساختار اپدیت افلاین ساخته شده قدیم را دارم و هم جدید , فردا اپدیت تهیه شده قدیم و جدید را در نسخه های 14.0.5.444 فری و 14.0.5.464 اینترنت سکوریتی تست و حتما جواب میدم . البته در کل , من این مورد را روی لپ تاپی که دیشب تازه ویندوز عوض کردم متوجه شدم چند روز پیش در همین لپ تاپ در درایو E فایل اپدیت ساز نسخه جدید را نصب کردم و فایل اپدیت را درست کرده بودم و دیشب وقتی اویرا فری 14.0.5.444 را نصب کردم و با فایل تهیه شده در سیستم خودم که تهیه شده بود اپدیت کردم ارور را اورد و متن ارور حاکی از نشناختن اسکنر بود اما وقتی اپدیت ساخته شده با نسخه جدید را بهش دادم بدون ارور بود .
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان من آپدیت ها یی را که سافت گذر میذاره چک کردم همگی اوکی هستند ورژن های 2014 اویرا را براحتی آپدیت میکنه
    اشکال اینه که با توجه به حجم آپدیت ها که حدود 100 تا110 مگ هستش بصرفه نیست که هر روز دانلود کرد
    باید دنبال یه نرم افزار باشیم که از روی نسخه های دستگاه آپدیت شده توسط اینترنت بک آپ بگیره -- (اگر اویرا شما بوسیله اینترنت اتوماتیک آپدیت
    بشه معمولا زیر یک مگ روزانه مصرف میکنه وخودشو آپدیت نگه میداره)

14. نمایش تشکر

15. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

و نتیجه تستهایی که اشاره کردم و قول داده بودم . بعد از اینکه اپدیت انلاین صورت گرفته , انتی ویروس دیگه خبری از اون ارور با اپدیت ساخته شده با نرم افزار مربوطه( نسخه قدیمی ) را نمیداد . من هر دو اپدیت تولید شده در نسخه جدید و قدیم را تست کردم و بدون ارور اپدیت میکرد , ذکر یه نکته هم اینجا لازم هست , بعد از استفاده از اپدیت افلاین و دوباره اپدیت انلاین یه حجم حدود 20 مگ که قبلا انجام میداد دوباره دانلود میکرد , و نتیجه به نظر من امکان اینکه در اپدیت انلاین فایلهایی اضافه کرده باشه به دیتا بیس انتی ویروس بیشتر انتظار میره .
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •