صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 11

موضوع: block کردن برنامه برای جلوگیری از اتصال به اینترنت توسط avira internet security 2014

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض block کردن برنامه برای جلوگیری از اتصال به اینترنت توسط avira internet security 2014

سلام دوستان
    من قبلا از avira internet security 2013 استفاده می کردم. فایروال avira طوری بود که قبل از اتصال به اینترنت هر برنامه ای از من اجازه می گرفت، من هم برنامه هایی رو که نمی خواستم رو block می کردم تا به اینترنت وصل نشن. توی نسخه 2014 همچین تنظیمی رو ندیدم که برای اتصال هر برنامه ای از ما یک بار سوال کنه؟! و بنابراین برنامه هایی که نصب کردم به اینترنت وصل میشن و کرکهاشون باطل میشه. اگه میشه کمک کنید این مشکل رو حل کنم.
    در ضمن من comodo firewall رو هم نصب کردم تا همین کار avira رو برام انجام بده، اما سیستم رو کلا خراب کرد و مجبور شدم پاکش کنم. اگر فایروال دیگه ای که همچین امکانی رو داره که "برای اتصال به اینترنت هر برنامه ای اول از ما سوال کنه و بعد اجازه اتصال رو بده" می شناسید معرفی کنید تا از اون استفاده کنم. من از avira به خاطر کاربرپسند بودنش و امنیت بالایی که داره استفاده می کنم و تعصب خاصی ندارم.
    ممنون.

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza789
    سلام دوستان
    من قبلا از avira internet security 2013 استفاده می کردم. فایروال avira طوری بود که قبل از اتصال به اینترنت هر برنامه ای از من اجازه می گرفت، من هم برنامه هایی رو که نمی خواستم رو block می کردم تا به اینترنت وصل نشن. توی نسخه 2014 همچین تنظیمی رو ندیدم که برای اتصال هر برنامه ای از ما یک بار سوال کنه؟! و بنابراین برنامه هایی که نصب کردم به اینترنت وصل میشن و کرکهاشون باطل میشه. اگه میشه کمک کنید این مشکل رو حل کنم.
    در ضمن من comodo firewall رو هم نصب کردم تا همین کار avira رو برام انجام بده، اما سیستم رو کلا خراب کرد و مجبور شدم پاکش کنم. اگر فایروال دیگه ای که همچین امکانی رو داره که "برای اتصال به اینترنت هر برنامه ای اول از ما سوال کنه و بعد اجازه اتصال رو بده" می شناسید معرفی کنید تا از اون استفاده کنم. من از avira به خاطر کاربرپسند بودنش و امنیت بالایی که داره استفاده می کنم و تعصب خاصی ندارم.
    ممنون.
    سلام دوست عزیز ،
    برای اینکار شما براحتی میتونین از فایروال خود ویندوز استفاده کنین ، فقط کافیه که فایروال ویندوز را فعال کنین و در قسمت
    Exceptions نام برنامه هایی را که دوست دارین به اینترنت وصل بشن و یا وصل نشن را اضافه و یا حذف کنین.
    با این فایر وال حتی میتونین خود ویندوز و برنامه هایی که با اون ارائه میشن رو هم کنترل کنین تا به سایت مایکروسافت وصل نشن.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

ممنون، اما اگه برنامه ای باشه که به صورت خودکار این کار رو انجام بده بهتره(انسان راحت طلبه). در حال حاضر دارم از فایروال ویندوز استفاده می کنم. گرچه نمی دونم چرا اگه یه برنامه رو اشتباهی جزو لیست exception اضافه کنم، حتی اگه پاکش هم بکنم، باز نمی تونه به اینترنت وصل بشه.

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@reza789 . با عرض خوشامد گویی به انجمن , در کل انتی ویروسهایی که دارای فایر وال هستند اگه بخواهید فایروال جداگانه ای در کنار ان نصب کنید اجازه نمیدهند و دچار اختلال میشوند که نمونه اش را تجربه کرده اید , اگه تصمیم به نصب فایروال جداگانه ای دارید حتما از نسخه های رایگان بدون فایروال استفاده کنید مثلا اویرا رایگان با همون کومودو اگه دوست دارید . در مورد نحوه عملکرد فایروال اویرا رایگان در نسخه های جدید , همانطور که میدانید به فایروال ویندوز متصل و یکپارچه میشه که نحوه عملکرد استفاده از فایروال ویندوز در انجمن هست و اشاره شده است .
    ویرایش توسط S!RUS : 18-05-2014 در ساعت 17:07 دلیل: تصحیح کلمه اویرا رایگان بجای اویرا اینترنت سکوریتی
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    @reza789 . با عرض خوشامد گویی به انجمن , در کل انتی ویروسهایی که دارای فایر وال هستند اگه بخواهید فایروال جداگانه ای در کنار ان نصب کنید اجازه نمیدهند و دچار اختلال میشوند که نمونه اش را تجربه کرده اید , اگه تصمیم به نصب فایروال جداگانه ای دارید حتما از نسخه های رایگان بدون فایروال استفاده کنید مثلا اویرا رایگان با همون کومودو اگه دوست دارید . در مورد نحوه عملکرد فایروال اویرا اینترنت سکوریتی در نسخه های جدید , همانطور که میدانید به فایروال ویندوز متصل و یکپارچه میشه که نحوه عملکرد استفاده از فایروال ویندوز در انجمن هست و اشاره شده است .
    ممنون، اما من ترجیح میدم از فایروال ویندوز استفاده نکنم و دنبال یه فایوال دیگه میگردم.

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza789
    ممنون، اما من ترجیح میدم از فایروال ویندوز استفاده نکنم و دنبال یه فایوال دیگه میگردم.
    خوب دوست عزیز نسخه اویرا اینترنت سکوریتی که الان در سایت هم نسخه جدید انرا گذاشته دانلود کنید و طبق تصاویر ذیل برای بلاک کردن برنامه دلخواه پیش برید . مثلا من برنامه پوت پلیر را انتخاب و بلاک کرده ام . فقط در مرحله شماره 7 روی برنامه مورد نظر کلیک کنید و گزینه Deny را برای بلاک کردن و گزینه Allow را برای اجازه ارتباط و گزینه Ask را برای هر بار اتصال یا نحوه عملکرد اجازه بگیرد را انتخاب کنید و در مرحله 4 فایل EXE برنامه را معرفی و کلیک کنید . ضمنا برای حذف برنامه ای که انتخاب کرده اید میتونید از گزینه Remove Rule استفاده کنید . و در برخورد با برنامه های جدید هم بعد از نصب همین نسخه اخر اویرا اینترنت سکوریتی , فورا بمحض استفاده از برنامه مورد نظر فایروال انتی ویروس خودش پیام میده که کدوم گزینه را انتخاب کنید ( دسترسی یا عدم دسترسی ) .سوالی بود در خدمتیم

fire.1.jpgfire.2.jpg
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

ببخشید من یه مدت نتونستم سر بزنم.
    بابت راهنمایی ممنون دوست عزیز.
    یه مشکل! نسخه ی avira internet security suite با نسخه ی avira internet security تفاوت داره؟
    عجیبه! ولی تنها تفاوتی که نسخه یی که من نصب کردم با نسخه ای که شما داخل عکس توضیح دادین داره همین کلمه ی suite هست، اما در عمل، من داخل قسمت firewall فقط windows firewall رو دارم. من تیک نصب web protection رو موقع نصب avira برداشتم تا نصب نشه(یک ماه قیل که نصب کردم)، احتمال دادم که ممکنه مشکل از این قسمت باشه و دوباره فایل نصبی برنامه رو اجرا کردم تا web protection رو هم نصب کنم، البته باز هم بعد از اینکه نصب شد و یه مرتبه هم ریستارت شد، گزینه ای به firewall اضاف نشد و در ضمن همون web protection هم غیرفعال هست(گزینش رو داره، اما غیر فعاله)
    1.jpg

احتمالا به همین دلیل این نسخه ای که دارم مثل ورژن 2013 به صورت خودکار برنامه ها رو block نمی کنه!
    حالا نمی دونم مشکل از کجاست، ممنون میشم راهنمایی کنید.

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط reza789
    ببخشید من یه مدت نتونستم سر بزنم.
    بابت راهنمایی ممنون دوست عزیز.
    یه مشکل! نسخه ی avira internet security suite با نسخه ی avira internet security تفاوت داره؟
    عجیبه! ولی تنها تفاوتی که نسخه یی که من نصب کردم با نسخه ای که شما داخل عکس توضیح دادین داره همین کلمه ی suite هست، اما در عمل، من داخل قسمت firewall فقط windows firewall رو دارم. من تیک نصب web protection رو موقع نصب avira برداشتم تا نصب نشه(یک ماه قیل که نصب کردم)، احتمال دادم که ممکنه مشکل از این قسمت باشه و دوباره فایل نصبی برنامه رو اجرا کردم تا web protection رو هم نصب کنم، البته باز هم بعد از اینکه نصب شد و یه مرتبه هم ریستارت شد، گزینه ای به firewall اضاف نشد و در ضمن همون web protection هم غیرفعال هست(گزینش رو داره، اما غیر فعاله)
    1.jpg

احتمالا به همین دلیل این نسخه ای که دارم مثل ورژن 2013 به صورت خودکار برنامه ها رو block نمی کنه!
    حالا نمی دونم مشکل از کجاست، ممنون میشم راهنمایی کنید.
    درود . قبل از هر چیز خواهش میکنم وظیفه است , و در مورد فایر وال نسخه انتی ویروس شما باید عرض کنم که بله چند نسخه ی قبلی فایروالش با فایروال ویندوز یکپارچه شده بود اما در این نسخه جدید که سایت گذاشته دوباره مثل قبل فایروال جداگانه دارد و میتونید طبق تصاویر عمل کنید و از نظر غیرفعال شدن وب پروتکشن و سایر گزینه ها این بار از قسمت Uninstall or change a program اقدام , و انتخاب گزینه Change و سپس انتخاب گزینه Modify مجدد کنید و تیک قسمتهای مربوطه را بزنید , البته اگه انلاین هم باشید بهتر هست ( ریستارت فراموش نشه ). نکته : به نظر من این نسخه جدید در سایت سافت گذر را دانلود و نصب کنید . و از نظر تفاوت دو نسخه فوق که اشاره کرده اید بنده نتونستم از لحاظ کارایی و عملکرد نرم افزار تفاوتی را مشاهده کنم البته من این نسخه Suit را نصب نکرده ام . اگه سوالی هم بود در خدمتیم .
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

باز هم ممنون. حتما نسخه جدید رو دانلود و نصب می کنم.

16. نمایش تشکر

17. عضو ممتاز m.m آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام در قسمت ویندوز 8.1برای جلوگیری مصرف ترافیک یه راهکاری داده بود و گفته بود اتصال سرویس BITS به نت را با فایر وال قطع کنید میخواستم راهنمایی کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •