نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: مشکلدر هنگام استفاده توام نود 32 و نرم افزار اویرا نسخه رایگان

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکلدر هنگام استفاده توام نود 32 و نرم افزار اویرا نسخه رایگان

با سلام ، بنده نرم افزار نود 32 اسمارت سکوریتی نسخه 6 رو همراه با نرم افزار اویرا نسخه رایگان همراه با هم روی سیستم خودم نصب کردم اما متاسفانه دیگه هیچ کدام از مرورگر ها هیچ صفحه اینترنتی رو باز نمی کردند و امکان استفاده از پروکسی هم نبود...می خواستم بدانم برای رفع این مشکل چه باید کرد.....ایا اصلا ضروری داره با وجود نود 32 اسمارت سیکوریتی یک آنتی ویروس رو هم نصب کنم و اگر اینطور هست چه نرم افزاری....تصور من این بود که اویرا گزینه مناسبی ایه ولی حیف که دیگه نمی شه به اینترنت وصل شد!!!!! لطفا اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان....

2. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط farrzzin
    با سلام ، بنده نرم افزار نود 32 اسمارت سکوریتی نسخه 6 رو همراه با نرم افزار اویرا نسخه رایگان همراه با هم روی سیستم خودم نصب کردم اما متاسفانه دیگه هیچ کدام از مرورگر ها هیچ صفحه اینترنتی رو باز نمی کردند و امکان استفاده از پروکسی هم نبود...می خواستم بدانم برای رفع این مشکل چه باید کرد.....ایا اصلا ضروری داره با وجود نود 32 اسمارت سیکوریتی یک آنتی ویروس رو هم نصب کنم و اگر اینطور هست چه نرم افزاری....تصور من این بود که اویرا گزینه مناسبی ایه ولی حیف که دیگه نمی شه به اینترنت وصل شد!!!!! لطفا اگر ممکن است راهنمایی بفرمایید با تشکر فراوان....
    دوست عزیز

فقط و فقط باید یک آنتی ویروس بر روی سیستم نصب شود.

یکی از آنتی ویروس ها را باید از روی سیستم حذف کنید.

3. نمایش تشکر

4. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط farrzzin
    با سلام . دوست عزیز جناب اپرا به سوال شما اشاره کردند و اما میشه دلیل استفاده از دو انتی ویروس را با هم ذکر کنید و چه انتظاری از انها داشتید . ( البته دلیل سوالم برای اینه که دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند و به نتیجه ای بهتر برسیم ) . با تشکر
    نمایش امضاء

5. نمایش تشکر

6. نمایش اطلاعات

دلیلش اینه که به نظر من نود 32 اسمارت سیکوریتی به تنهایی نمی تونه امینت سیستم رو تامین کنه و این تنها نظر من نیست می تونید به صفحه دانلود موجود در همین سایت مراجعه کنید و نظرات دیگران رو هم بخونید....من همیشه دو آنتی ویروس روی سیستم خودم دارم.....و معمولا از کاسپرسکی و نود 32 استفاده کردم و از حداکثر امینت بهره مند بودم بدون هیچ مشکلی اما خوب نسخه نود من 2.7 بود و کاسپرسکی جدید هم کمی سنگین شده و آبدیت زیادی می خواد در نتیجه خواستم این ترکیب رو بهم بزنم....بهر حال من تنها کسی نیستم که چنین روشی داره ، اما کسی در اینجا نتونست پاسخ بده که دلیل عدم دسترسی به اینترنت چیه....کدام تنظیمات رو باید اعمال کنم....آنچه که واضحه اینه که یه سری تنظیمات بهم می خوره و باید دستی وارد بشه وگرنه استفاده توام از دو آنتی ویروس سبک هیچ مشکلی نداره....

7. نمایش تشکر

8. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط farrzzin
    دلیلش اینه که به نظر من نود 32 اسمارت سیکوریتی به تنهایی نمی تونه امینت سیستم رو تامین کنه و این تنها نظر من نیست می تونید به صفحه دانلود موجود در همین سایت مراجعه کنید و نظرات دیگران رو هم بخونید....من همیشه دو آنتی ویروس روی سیستم خودم دارم.....و معمولا از کاسپرسکی و نود 32 استفاده کردم و از حداکثر امینت بهره مند بودم بدون هیچ مشکلی اما خوب نسخه نود من 2.7 بود و کاسپرسکی جدید هم کمی سنگین شده و آبدیت زیادی می خواد در نتیجه خواستم این ترکیب رو بهم بزنم....بهر حال من تنها کسی نیستم که چنین روشی داره ، اما کسی در اینجا نتونست پاسخ بده که دلیل عدم دسترسی به اینترنت چیه....کدام تنظیمات رو باید اعمال کنم....آنچه که واضحه اینه که یه سری تنظیمات بهم می خوره و باید دستی وارد بشه وگرنه استفاده توام از دو آنتی ویروس سبک هیچ مشکلی نداره....
    استفاده از دو آنتی ویروس در صورتی که گارد فعال ( Real Time ) یکی از اونا همیشه خاموش باشه مشکلی ایجاد نمیکنه
    اما برای مشکل شما وقتی مرورگر صفجه ای رو باز نمیکنه دلیلش رو بهتون نمایش میده که اگه تونستید یه عکس ازش بذارید اینجا !
    عمده ترین دلیلش میتونه به بلاک شدن مرورگر توسط فایروال باشه !
    طرز تفکر بعضی دوستان توی صفحه نظرات هر برنامه همیشه درست نیست
    ESET به اندازه کافی قدرتمند هست اما اگر شما اینطور نمیبینید به جای استفاده از دو آنتی ویروس ضعیف به سراغ یک آنتی ویروس بهتر برید !

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت feelgood آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام.......
    به نظر من هم eset به اندازه کافی قوی هست چون خودم چندین ساله از اون استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم.....

بهتره به جای استفاده همزمان از دو انتی ویروس......ازبرنامه بسیار خوب Malwarebytes Anti-Malware

در کنار انتی ویروسی که دارید استفاده کنید.........

11. نمایش تشکر

12. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط feelgood
    سلام.......
    به نظر من هم eset به اندازه کافی قوی هست چون خودم چندین ساله از اون استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم.....

بهتره به جای استفاده همزمان از دو انتی ویروس......ازبرنامه بسیار خوب Malwarebytes Anti-Malware

در کنار انتی ویروسی که دارید استفاده کنید.........
    سلام....متشکرم از راهنمایی اتون...نسخه فری اش مد نظرتون هست دیگه درسته... سازگاره کاملا با نود....مشکلی ایجاد نمی کنه
    نرم افزارهای پیشنهادی دیگه اتون چیه

13. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط farrzzin
    دوست عزیز

باید بگم به گفته کارشناسان نصب دو ویروس یاب به صورت همزمان موجب تداخل موتور های آن ها می شود و در ضمن در اکثر موارد اصلا امکان نصب آنتی ویروس دوم وجود نداشته و چنین اجازه ای به شما داده نمی شود و پیامی مبنی بر حذف آنتی ویروس قبلی ظاهر می شود.

به هر حال اینجانب در مقاله ای خوانده بودم که فقط با نصب نرم افزاری خاص امکان نصب چندین آنتی ویروس بر روی یک سیستم وجود دارد که البته آن هم سیستم را سنگین می کند.

توصیه می شود اگر می خواهید امنیت بالایی داشته باشد به همراه آنتی ویروس از نرم افزار های محافظتی مانند Autorun Virus Remover ، Malwarebytes Anti-Malware ، Loaris Trojan Remover ، Trojan Remover ، IObit Malware Fighter و غیره استفاده کنید.(البته نصب همه این موارد توصیه نمی شود بلکه حالت انتخابی دارد و هر کدام را که دوست داشتید نصب کنید)

موفق باشید

14. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •