صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 18

موضوع: مباحث Avira Emergency Disk

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث Avira Emergency Disk

با سلام
    من بالاخره تونستم باکمک شما دیسک نجات اویرا رو رو سی دی بریزم.اما وقتی کامپیوتر از اون بوت میکنه تا مرحله ویروس اسکنر میره اما تو این مرحله گیر میکنه و ارور میده تو 2 تا کامپیوتر هم چک کردم .همین مشکل بود.راه حل چیه.
    ضمنا اینکه گفته شده دیسک نجات avira میتونه خودش رو آپدیت کنه به چه صورت است اینترنت من با کانکشن وصل میشه .چطور میتونم این کانکشن رو برای دیسک نجات avira هم وصل کنم کنم ؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
    ویرایش توسط Moralist! : 25-02-2012 در ساعت 19:36 دلیل: حذف لینک سایت های رقیب

2. نمایش اطلاعات

سلام،
    چون دیسک نجات از طریق بوت، به صورت آنلاین قابل آپدیت نیست.شما باید آخرین فایل های آپدیت را در یک فلش ذخیره کنید.بعد دیسک نجات را در حالت بوت اجرا کنید،و با استفاده از فلش اقدام به آپدیت نمایید.
    در مورد مشکل اسکن هم ،چون شما رو دو تا سیستم دیگه چک کردید،پس آن را یک بار دیگر با سرعت مناسب رایت کنید.همچنین از آخرین نسخه دیسک استفاده کنید. امیدوارم مشکل حل بشه.

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط roya_s
    سلام،
    چون دیسک نجات از طریق بوت، به صورت آنلاین قابل آپدیت نیست.شما باید آخرین فایل های آپدیت را در یک فلش ذخیره کنید.بعد دیسک نجات را در حالت بوت اجرا کنید،و با استفاده از فلش اقدام به آپدیت نمایید.
    در مورد مشکل اسکن هم ،چون شما رو دو تا سیستم دیگه چک کردید،پس آن را یک بار دیگر با سرعت مناسب رایت کنید.همچنین از آخرین نسخه دیسک استفاده کنید. امیدوارم مشکل حل بشه.
    ممنون از توضیحاتتون.این فایلهای آپدیت رو از کجا بیارم و دوباره تو حالت بوت چطوری به برنامه معرفیش کنم.سرعت رایت مناسب چقدره؟

5. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abolfazl.bazrpach
    ممنون از توضیحاتتون.این فایلهای آپدیت رو از کجا بیارم و دوباره تو حالت بوت چطوری به برنامه معرفیش کنم.سرعت رایت مناسب چقدره؟

آپدیت آفلاین رو میتونی از خود سایت آویرا دانلود کنی . فکر کنم جدیدا یه فایل کمکی میده که وصل میشه به اینترنت خودش آپدیت آفلاین درست میکنه . البته خودم هنوز تست نکردممیتونید فایل کمکی رو از لینک زیر دانلود کنید

پیشنهاد میکنم دیسک نجات رو با خود آنتی ویروس آویرا درست کنید به ترتیب زیر :

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام به همه سافت گذری های عزیز و دوست داشتنی

کسی هست بدونه آیا میشه با اویرا پریمیوم هم دیسک نجات ساخت یا فقط با اینترنت سکیوریتی باید صورت بگیره؟

چون در توضیحات نسخه Avira Permium گفته شده بود که کامل ترین نسخه محصولات Avira هست ولی در مورد Emergency Disk آن چیزی ذکر نشده...

سوال بعد رو کسانی که با اویرا کار کردن بگن:

چه مقدار حجم دانلود برای ساخت این دیسک بوتیبل باید نرم افزار اویرا دانلود کنه تا آپ بشه؟

منظورم اینه که آیا باید هر دفعه حدود 143 مگ دانلود بشه یا خود Avira از دیسک نجات قبلیش استفاده می کنه و فقط آپدیت های جدید رو بهش اضافه می کنه؟؟؟؟ دقیقا مثلکسپراسکای هست ؟؟؟

دوستانی که اویرا رو سیستمشون نصبه بخصوص Avira Internet Security یه تست کنن ببینن اویرا با این موضوع چطور برخورد میکنه؟!!!

با تشکر قبلی

8. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

از این پس تمامی سوالات و مباحث مربوط به دیسک نجات آویرا در این تاپیک مطرح می شوند. لطفاً از ایجاد تاپیک تکراری خودداری فرمایید.

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

باسلام من امروز دیسک نجات اویرا را دانلود کردم و با نرو قسمت ایمیج ... انرا روی سی دی رایت کردم اما در موقع بوت در قسمت اپدیت روی 13 درصد توقف کرد وارورر داد خیلی ضروریه اگه کمکم کنید ممنون میشم در ضمن اپدیت انلاین هم قبول نکرد حتی داخل سیستم اپدیت دو روز پیش را که داشتم ان را هم قبول نکرد ودر نهایت اگه تنظیماتی میخواهد راهنمایی کنیدو نحوه کار با انرا درست نمیدانم . بازم ممنون
    نمایش امضاء

10. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام دیروز دیسک نجات را دانلود کرد اما در حالت بود در قسمت اپدیت ارور داد لطفا کمکم کنید
    نمایش امضاء

11. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sroosh88
    با سلام دیروز دیسک نجات را دانلود کرد اما در حالت بود در قسمت اپدیت ارور داد لطفا کمکم کنید
    منظور شما بوت هست دیگه؟

دوست عزیز!
    اگه شما ورژن جدید و آپدیت‌شده‌ی دیسک نجات رو دانلود کردید؛ دیگه نیازی به آپدیت مجدد نیست و با همین دیتابیسی که داره کارتون رو راه می‌ندازه و ویروس‌هاتون رو خواهد کشت!
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    طرز کار با دیسک نجات اویرا را کسی بلده ؟ وقتی وارد بوتش میشه یک صفحه سیاه رنگ پنگویم میاد دیگه هیچی نمی یاد برای اسکن کدام گزینه باید انتخاب کرد خواهشا طرز کار را با تصویر به ما یاد بده مثلا با نود32 خیلی راحته نرم افزار بعد از چند دقیقه ظاهر میشه ولی در دیسک بوت اویرا ادم خیلی سردر گم است صفحه سیاه میشه دیگه بالا نمی یاد

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •