صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 از مجموع 18

موضوع: مباحث Avira Emergency Disk

1. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اخه در هنگام اپدیت ارور داد اما طبق تصویرهاش که در سایت گذاشته بوددرست اپدیت شده در ضمن بله اخرین ورژن از سایته که دانلود کردم و نکته بعدی بله منظورم بوت بود اشتباه تایپی بود در تایپیک قبلی موجود هست و ممنون که راهنمایی فرمودید و یه نکته دیگه میشه اپدیت افلاین یا انلاین کرد یا اینکه باید نسخه جدید را دانلود کرد ومابقی کار....
    ویرایش توسط S!RUS : 09-10-2012 در ساعت 16:53
    نمایش امضاء

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام دوستان وقتی دیسک نجات اویرا را میزارم و شروع به کار میکند بعد از صحفه سیاه و ادامه مرحله بعد و در قسمت چک کردن اپدیت خودش ارورر میدهد دقیقا همان ارورر نسخه های 2013 که اپدیت افلاین نمیشوند در ضمن پیغام را هم yes و no کردم اما نتیجه نداد لطفا راهنمایی کنید ایا مشکلی نیست یا دوباره دانلود کنم و منوی اخر صحفه دیسک نجات چه کارهای انجام میدهد ممنون
    نمایش امضاء

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام بهترین دیسک نجاتی که در سایت هست کدام هست ممنون اگه راهنمایی کنید
    نمایش امضاء

4. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    بهترینشان

یکی eset است ودیگری کسپراسکی وبیت یدفندر هم خوب است اما اویرا واقعا دیسک نجاتش اشکال داره

5. نمایش تشکر

6. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majid_1389
    سلام
    بهترینشان

یکی eset است ودیگری کسپراسکی وبیت یدفندر هم خوب است اما اویرا واقعا دیسک نجاتش اشکال داره
    واقعا تست کردم من هم متوجه شدم بهمین دلیل سوال را مطرح کردم
    نمایش امضاء

7. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط sroosh88
    واقعا تست کردم من هم متوجه شدم بهمین دلیل سوال را مطرح کردم
    دوست عزیز، دیسک نجات کسپرسکی ، دیسک نجات بسیار خوبی و بعد از اون میشه به بیت دیفندر اشاره کرد ، در رابطه با دیسک نجات اویرا هم باید بگم که شما اولین اولویتتون دیسک نجات کسپرسکی باشه و در آخر اویرا ، البته نورتون هم دیسک نجات ضعیفیه.

8. نمایش تشکر

9. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط the king
    دوست عزیز، دیسک نجات کسپرسکی ، دیسک نجات بسیار خوبی و بعد از اون میشه به بیت دیفندر اشاره کرد ، در رابطه با دیسک نجات اویرا هم باید بگم که شما اولین اولویتتون دیسک نجات کسپرسکی باشه و در آخر اویرا ، البته نورتون هم دیسک نجات ضعیفیه.
    سلام
    دیسک نجات نود32 حرف نداره بعد از کسپر بهترین وبی نقص ترین دیسک نجات است حتی از بیت یدفندر واویرا هم بهتره شکنکن

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majid_1389
    سلام
    دیسک نجات نود32 حرف نداره بعد از کسپر بهترین وبی نقص ترین دیسک نجات است حتی از بیت یدفندر واویرا هم بهتره شکنکن
    از اویرا که بهتره ولی ببه بیت دیفند نمیرسه ، نه از نظر شناسایی نه از نظر امکانات ، به عنوان مثال ، دیسک نجات بیت دیفندر ، یک سیستم به کاربر میده که علاوه بر اسکن کامپیوتر ، میتونید در اون به باز کردنم درایو ها و فایل ها بپردازید و ولی نود از چنین قابلیتی برخوردار نیست ، در رابطه با شماسایی هم باید بگم بدون شک دیسک نجات بیت بسیار بهتر از نود است ولی نود هم جایگاه خودش را دارد.

12. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •