مباحث Avira Antivirus. از این پس تمامی مباحث مربوط به AAV در این تاپیک مطرح و بررسی می شوند. لطفاً از ایجاد تاپیک جداگانه خودداری فرمایید.
مباحث Avira Antivirus. از این پس تمامی مباحث مربوط به AAV در این تاپیک مطرح و بررسی می شوند. لطفاً از ایجاد تاپیک جداگانه خودداری فرمایید.
دانلود Avira AntiVir Free 12.0.0.285 با لینک مستقیم از سایت نرم افزار :
System Requirements
Before you download Avira Free Antivirus 2012, please verify that your system meets these minimum specifications:
Windows:
Windows 7 (32-bit or 64-bit)
Windows Vista SP1 (32-bit or 64-bit)
Windows XP SP3 (32-bit)
Windows XP SP2 (64-bit)
RAM:
Min. 1024 MB RAM (Windows Vista, Windows 7)
Min. 512 MB RAM (Windows XP)
HDD:
Min. 150 MB available disk space (additional temporary and quarantine space needed)
Note:
Administrator rights, an internet connection and a web browser are required during the installation of our best free antivirus
دانلود Avira AntiVir Free 13.0.0.2681 با لینک مستقیم از سایت نرم افزار :
New integrations and improvements in 13.0:
Integration of Social Networks
Enhanced Child Protection
Integration of Android Security
Integration of the Experts Market
Advanced Protection through Avira Protection Cloud (APC) and ProActiv
The new SearchFree toolbar
Web Safety Advisor
Browser Tracking Blocker
Improvements in the Avira Free Antivirus
Usability improvements in the Fast Activation Tool
Network folders scanning
GUI changes
سلام.
یکی از دوستان در مباحث Avira Internet Security گفته بودن که ورژن 13 این نرم افزار با فایل آپدیت آفلاین،آپدیت نمیشه! میخواستم بگم بنده ورژن رایگان آویرا 13(آخرین ورژن یعنی 13.0.0.2693)را نصب کردم ولی به صورت آفلاین آپدیت نمیشه؛دقیقا مثل اون دوستمون که مشکل داشتن بنده هم همون مشکلو دارم(ارور مربوطه در عکس پیوست)؛حتی یک بار دیگه فایل Avira Fusebundle Generator را از سایتش دانلود و از اول فایل آپدیت آفلاین ساختم اما هنوز هم مشکلم رفع نشده!!! این رو هم بگم که به صورت آنلاین به راحتی آپدیت میشه اما آفلاین... !!!
لطفا دوستان راهنمایی کنن که چه کار بکنم! مشکل کار از کجاست؟!
ممنون.
ویرایش توسط Ya Mahdi : 04-10-2012 در ساعت 04:56
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
دوستانی که مشکل آپدیت دارن
1 - آپدیت ها رو از کجا میگیرین؟
2 - اسم اون فایلی که به برنامه معرفی میکنید چیه؟
من از ایران ستاپ گرفتم فایل فشرده vdf_fusebundle رو به برنامه معرفی کردم و دکمه اپدیت زدم
سریع عمل کرد
نسخه free-ویندوز xp
قبلا هم یادمه تو 7 این مشکل رو داشتم
سلام.
1- آپدیت رو با ابزار خود آویرا که از سایتش دانلود کردم،درست میکنم یعنی Avira Fusebundle Generator !!!
2- اسم اون فایل vdf_fusebundle.zip هست.
بنده هم امروز صبح از ایران ستاپ گرفتم ولی آپدیتش نکرد و ارور عکس رو داد!
واقعا این آویرا چه شرکت درب و داغونیه،خودش هم فایل آپدیتی که با نرم افزار خودش ساخته شده رو قبول نداره!!!!!!! واقعا عجیبه....!
یه سوتی دیگه که این شرکت داده اینه که ابزار ساخت آپدیتش در سایتش ورژن 1.0.0.4 نوشته شده ولی وقتی دانلود کردم در Propertiesش نوشته بود 1.0.0.3 !!!!!!!!!!!!!![]()
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
دانلود Avira AntiVir Free 13.0.0.2693 با لینک مستقیم از سایت نرم افزار :
Main features of Avira Free Antivirus 2013
Antivirus and antispyware
• Effective protection in real time and on demand from various types of malware: viruses, Trojans, worms, spyware and adware. Permanent automatic updates and heuristic technology AHeAD protects against known and unknown threats.
Protection against rootkits
• Anti-rootkit protection from Avira easily detectable threats - rootkits.
Web protection *
• Avira Free Antivirus filters the data and files transmitted over the Internet via HTTP (controlled ports 80, 8080, 3128), protecting against malicious websites and downloads.
• New Browser Tracking Blocker: prevent online tracking your online activity.
• New Website Safety Advisor: assesses the safety of all sites in search results.
* Web-based protection against online threats available in conjunction with the Toolbar Avira SearchFree.
Parental Control
• New with social network-based technologies Avira Free SocialShield you can monitor the activities of their children on the Internet: to check their accounts on social networking sites for any comments, photos, etc., that may affect your child's negative side.
Android-protection devices
• A new antivirus solution Avira Free Antivirus, in addition to protecting your computer against various threats, offers install Avira Free Android Security, which protects your Android-smartphone from loss or theft, and will block unwanted calls and SMS-messages
Platform: Windows All
Interface: English
Size: 97.71 Mb
Free
با سلام بنده هم این نسخه رایگان را دانلود کردم اف لاین اپدیت نمیشه و وقتی نصب میکنی در قسمت help در باره انتی ویروس تاریخ لایسنس 6/2013 میباشد یا بعد از اپدیت انلاین یا بعد از ریستارتی به تاریخ 30/11/2012 یعنی تاریخ نسخه های قبلی یکی دو ماه دیگه بر گشت اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
با سلام ایا میشه اویرا را انلاین اپدیت کرد و انرا در سیستم دیگه ای استفاده کرد البته منظورم فایل اپدیت است که چگونه انرا از روی سیستم خودم بردارم و در سیستم دیگه ای استفاده کنم ممنونم
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها