با عرض سلام و عصر بخیر خدمت دوستا عزیز. خواهشمندم از این به بعد تمامی سوالات مربوط به Avira Internet Security را در این تاپیک مطرح کنید
و از ایجاد تاپیک های مشابه خودداری کنید.
با عرض سلام و عصر بخیر خدمت دوستا عزیز. خواهشمندم از این به بعد تمامی سوالات مربوط به Avira Internet Security را در این تاپیک مطرح کنید
و از ایجاد تاپیک های مشابه خودداری کنید.
ویرایش توسط Secure : 22-04-2016 در ساعت 23:34
نمایش امضاء
دوست عزیز پست خود را در تاپیک مباحث Avira مطرح نمایید....
سلام
سافت گذر یه Key Finder دیگه گذاشته که بدون VPN هم کار میکنه
ویرایش توسط Moralist! : 14-12-2011 در ساعت 19:19 دلیل: حذف لینک سایت سافت گذر
سلام سوالی داشتم با تشکر فرق بین نسخه پریمیوم سکوریتی اویرا با اینترنت سکوریتی 2012 اویرا چیه؟
نمایش امضاءزندگی مجموعه ای از موفقیت ها وشکست هاست
دوست عزیز تا آنجا که بنده می دانم فرقی ندارند و فقط اسمشان عوض شده است.اگر هم به سایت آویرا بروید می بینید که چیزی به نام Premium وجود ندارد و فقط Internet Security می باشد.
سلام من انتی ویروس اویرا ورژن جدید رو نصب کردم ولی برای اپدبت افلاین فایل زیپ رو نشون نمیده ولی *.* را که می زنم نشون میده بعد که فایل زیپ رو انتخاب می کنم یک پیغام میده که نا معتبر است و بالاخره ابن که اپدیت نمیشه حالا من نظر شما باید چبکار کنم؟
سلام
شما باید ابتدا فایل زیپ شده رو از حالت زیپ خارج کنید و سپس اقدام به آپدیت آفلاین از طریق پوشه ی اون کنید.بنده تا حالا نصبش نکردم اویرا رو .برای اطلاعات بیشتر بهتره منتظر نظر دوستان عزیز باشید.فقط راهنمایی در زمینه ی فایل زیپ از دستم بر اومد اگر نصب داشتم بیشتر راهنمایی میکردم.
سلام به دوستان.
بنده امروز Avira Free رو روی ویندوز XP ام نصب کردم و آپدیت کردم و بعدش به پوشه FAILSAFE در محل نصب نرم افزار رفتم تا یک فایل زیپ برای آپدیت آفلاین درست کنم؛برای ساخت آپدیت آفلاین من رفتم داخل این پوشه و Select All زدم و همه فایل ها مارک دار شدن سپس روشون کلیک راست کردم و گزینه Add to archive رو زدم و اسم فایل رو vdf_fusebundle.zip گذاشتم و بدون تغییرات دیگه ای در WinRAR یه فایل آرشیو درست کردم.حالا وقتی میرم داخل نرم افزار Avira و Manual Update رو میزنم و فایل رو بهش میدم،نرم افزار ارور میده و آپدیت نمیشه!
حالا از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن که مشکل کار از کجاست؟
با تشکر
ویرایش توسط Ya Mahdi : 14-05-2012 در ساعت 15:12
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
بوک مارک ها