صفحه 1 از 41 12311 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 409

موضوع: مباحث Avira Internet Security

1. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث Avira Internet Security

با عرض سلام و عصر بخیر خدمت دوستا عزیز. خواهشمندم از این به بعد تمامی سوالات مربوط به Avira Internet Security را در این تاپیک مطرح کنید
    و از ایجاد تاپیک های مشابه خودداری کنید.

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: دانلود کرک آویراهمیشگی تا2013

دوست عزیز پست خود را در تاپیک مباحث Avira مطرح نمایید....

4. نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: مباحث Avira

کرک معتبر برای اویرا سکوریتی وپرمیوم درنسخه جدید اویرا-بعد از آمدن شکل مسنجرپیام خودکار ازشرکت میاید

[CENTER]

5. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    سافت گذر یه Key Finder دیگه گذاشته که بدون VPN هم کار میکنه
    ویرایش توسط Moralist! : 14-12-2011 در ساعت 19:19 دلیل: حذف لینک سایت سافت گذر

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام سوالی داشتم با تشکر فرق بین نسخه پریمیوم سکوریتی اویرا با اینترنت سکوریتی 2012 اویرا چیه؟
    نمایش امضاء

7. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز تا آنجا که بنده می دانم فرقی ندارند و فقط اسمشان عوض شده است.اگر هم به سایت آویرا بروید می بینید که چیزی به نام Premium وجود ندارد و فقط Internet Security می باشد.

8. نمایش اطلاعات

پیش فرض اپدیت افلاین

سلام من انتی ویروس اویرا ورژن جدید رو نصب کردم ولی برای اپدبت افلاین فایل زیپ رو نشون نمیده ولی *.* را که می زنم نشون میده بعد که فایل زیپ رو انتخاب می کنم یک پیغام میده که نا معتبر است و بالاخره ابن که اپدیت نمیشه حالا من نظر شما باید چبکار کنم؟

9. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط saraa
    سلام من انتی ویروس اویرا ورژن جدید رو نصب کردم ولی برای اپدبت افلاین فایل زیپ رو نشون نمیده ولی *.* را که می زنم نشون میده بعد که فایل زیپ رو انتخاب می کنم یک پیغام میده که نا معتبر است و بالاخره ابن که اپدیت نمیشه حالا من نظر شما باید چبکار کنم؟
    سلام
    شما باید ابتدا فایل زیپ شده رو از حالت زیپ خارج کنید و سپس اقدام به آپدیت آفلاین از طریق پوشه ی اون کنید.بنده تا حالا نصبش نکردم اویرا رو .برای اطلاعات بیشتر بهتره منتظر نظر دوستان عزیز باشید.فقط راهنمایی در زمینه ی فایل زیپ از دستم بر اومد اگر نصب داشتم بیشتر راهنمایی میکردم.
    نمایش امضاء

10. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط saraa
    سلام
    یکی از نکات در مورد آپدیت آفلاین آویرا تنظیم تاریخ سیستم هست .
    در جواب به مشکل شما باید بگم فایل آپدیت آفلاین آویرا حتما باید نامش
    vdf_fusebundle و پسوند آن Zip باشد .

سوال : شما فایل آپدیت رو از کجا تهیه کردین ؟

11. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام به دوستان.

بنده امروز Avira Free رو روی ویندوز XP ام نصب کردم و آپدیت کردم و بعدش به پوشه FAILSAFE در محل نصب نرم افزار رفتم تا یک فایل زیپ برای آپدیت آفلاین درست کنم؛برای ساخت آپدیت آفلاین من رفتم داخل این پوشه و Select All زدم و همه فایل ها مارک دار شدن سپس روشون کلیک راست کردم و گزینه Add to archive رو زدم و اسم فایل رو vdf_fusebundle.zip گذاشتم و بدون تغییرات دیگه ای در WinRAR یه فایل آرشیو درست کردم.حالا وقتی میرم داخل نرم افزار Avira و Manual Update رو میزنم و فایل رو بهش میدم،نرم افزار ارور میده و آپدیت نمیشه!
    حالا از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن که مشکل کار از کجاست؟

با تشکر
    ویرایش توسط Ya Mahdi : 14-05-2012 در ساعت 15:12
    نمایش امضاء

صفحه 1 از 41 12311 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •