صفحه 41 از 41 اولین ... 31394041
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 409 از مجموع 409

موضوع: مباحث Avira Internet Security

1. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط erfan9193
    باز دوباره قبل از 100درصد شدن پرید وcmdبسته شد .از خیرش گذشتم چون فکر کردم softgozarدیگه اپدیت افلاین قرار نمیده الان که دیدم اپدیت روزانه قرار میگیره خیلی راحت دانلود میکنم.امیدوارم همین روند قرار دادن اپدیت افلاین ادامه پیدا کنه .متشکرم
    هر جور تمایل دارید عمل کنید ,
    اما اینجوری هر وقت بخواهید اپدیت جدیدی را اعمال کنید باید دوباره همون فایل 130 الی 150 مگی را دانلود کنید . در صورتیکه در این روش اپدیت روزانه اگه بخواهید به فایل تون اضافه کنید بیشتر از چند کیلو بایت نخواهد شد .
    اما با فایلی که بنده براتون فرستادم اگه دانلود کرده باشید و ( یا از این لینک سایت اصلی اویرا نسخه ویندوزی انرا بگیرید ) طبق توصیه های قبلی عمل کنید نباید مشکلی داشته باشید . البته چنین مشکلاتی بیشتر به فایل اصلی برنامه و مقدار فضای خالی درایو مربوطه و همینطور مقدار پهنای باند و سرعت اینترنت تون بستگی داره . سعی کنید با فایلی که بنده براتون فرستادم و حذف فایل قبلی و پوشه های مربوطه ان در سیستم تون ( و یا اینکه در یه درایو دیگه این فایل جدید را بگذارید و اقدام به اجرا کنید ) , و همینطور سعی کنید در زمان اجرای برنامه هیچ دانلودی نداشته باشید تا کل پهنای باند و سرعت اینترنت تون را داشته باشید .
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    هر جور تمایل دارید عمل کنید ,
    اما اینجوری هر وقت بخواهید اپدیت جدیدی را اعمال کنید باید دوباره همون فایل 130 الی 150 مگی را دانلود کنید . در صورتیکه در این روش اپدیت روزانه اگه بخواهید به فایل تون اضافه کنید بیشتر از چند کیلو بایت نخواهد شد .
    اما با فایلی که بنده براتون فرستادم اگه دانلود کرده باشید و ( یا از این لینک سایت اصلی اویرا نسخه ویندوزی انرا بگیرید ) طبق توصیه های قبلی عمل کنید نباید مشکلی داشته باشید . البته چنین مشکلاتی بیشتر به فایل اصلی برنامه و مقدار فضای خالی درایو مربوطه و همینطور مقدار پهنای باند و سرعت اینترنت تون بستگی داره . سعی کنید با فایلی که بنده براتون فرستادم و حذف فایل قبلی و پوشه های مربوطه ان در سیستم تون ( و یا اینکه در یه درایو دیگه این فایل جدید را بگذارید و اقدام به اجرا کنید ) , و همینطور سعی کنید در زمان اجرای برنامه هیچ دانلودی نداشته باشید تا کل پهنای باند و سرعت اینترنت تون را داشته باشید .
    ممنون باز هم در زمان دیگر تست میکنم .اون عکس که از تولبار فرستادین با چه مرورگر بود چون الان تولبار روی اخرین نسخه فایرفاکس نصب کردم درست کار نمیکرد روی اینرنت اکسپلور ویندوز 10اصلا بالا نمیاد
    Capture.PNG

4. نمایش تشکر

5. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون باز هم در زمان دیگر تست میکنم .اون عکس که از تولبار فرستادین با چه مرورگر بود چون الان تولبار روی اخرین نسخه فایرفاکس نصب کردم درست کار نمیکرد روی اینرنت اکسپلور ویندوز 10اصلا بالا نمیاد
    Capture.PNG
    خواهش میکنم .
    از مرورگر فایرفاکس بود و ویندوزم هم 7 هست , البته روی 8.1 هم مشکلی نداشتم , اما در ویندوز 10 تست نکرده ام , اما حتما کش مرورگرتون را تخلیه کنید و سپس اقدام به دانلود و نصب تولبار کنید .
    ضمنا اگه در روند دانلود نسخه مورد نظر از یکی از لینکهای فایرفاکس و یا اینترنت اکسپلورر به مشکل برخورد کردید , حتما از لینک اول و اصلی ان ( که نوشته " جهت نصب نوار ابزار از ... " ) استفاده کنید . این مورد را شخصا تجربه کرده ام .

در مورد ساختن اپدیت افلاین هم حتما تست کنید چون هم راحت تر و هم به صرفه تر هست و هم اینکه اگه برای بنده و دیگران عمل میکنه چرا برای شما عمل نکنه .

پیوست :
    الان در ویندوز 10 هم تست کردم . به تصویر توجه کنید .

2015-11-01_010856.png
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    خواهش میکنم .
    از مرورگر فایرفاکس بود و ویندوزم هم 7 هست , البته روی 8.1 هم مشکلی نداشتم , اما در ویندوز 10 تست نکرده ام , اما حتما کش مرورگرتون را تخلیه کنید و سپس اقدام به دانلود و نصب تولبار کنید .
    ضمنا اگه در روند دانلود نسخه مورد نظر از یکی از لینکهای فایرفاکس و یا اینترنت اکسپلورر به مشکل برخورد کردید , حتما از لینک اول و اصلی ان ( که نوشته " جهت نصب نوار ابزار از ... " ) استفاده کنید . این مورد را شخصا تجربه کرده ام .

در مورد ساختن اپدیت افلاین هم حتما تست کنید چون هم راحت تر و هم به صرفه تر هست و هم اینکه اگه برای بنده و دیگران عمل میکنه چرا برای شما عمل نکنه .

پیوست :
    الان در ویندوز 10 هم تست کردم . به تصویر توجه کنید .

2015-11-01_010856.png
    بازم ممنون .پس احتمال زیاد مشکل از ویندوز منه چون هم در تولبار مشکل داشت وهم در هنگام دانلود اپدیت یکدفه cmdبسته میشه .باید یک بار دیگه ویندوز نصب کنم به نظرم 7بهتره تا ویندوز10

8. نمایش تشکر

9. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بازم ممنون .پس احتمال زیاد مشکل از ویندوز منه چون هم در تولبار مشکل داشت وهم در هنگام دانلود اپدیت یکدفه cmdبسته میشه .باید یک بار دیگه ویندوز نصب کنم به نظرم 7بهتره تا ویندوز10
    خواهش میکنم .
    البته به نظر شخصی من , تا زمان رفع کلی باگ ها و سایر مشکلات و .... اپدیتهای تکمیلی ویندوز 10 صبر کنید , و فعلا از ویندوز 7 ( واقعا شاهکار مایکروسافت ) یا 8.1 استفاده کنید . ویندوز 10 سیستم بنده هم فقط بعنوان ویندوز دومم هست و فقط جهت تست و گاها پاسخ به سوالات دوستان هست . موفق باشید .
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام .ایا نسخه اینترنت سکوریتی اویرا روی بیلد جدید ویندوز 10 نصب میشه یا مثل قبلا فقط پرو نصب میشه؟
    یک سوال دیگه داشتم کسی میدونه دیتابیس اویرا چه مقداره

12. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام .ایا نسخه اینترنت سکوریتی اویرا روی بیلد جدید ویندوز 10 نصب میشه یا مثل قبلا فقط پرو نصب میشه؟
    یک سوال دیگه داشتم کسی میدونه دیتابیس اویرا چه مقداره
    سلام .
    خیر در این نسخه هم ب ا اینکه همین الان نسخه جدید اویرا اینترنت سکوریتی را تست کردم , بازم باید نسخه پرو را نصب کرد .

Untitled.jpg
    و سوال دوم شما را متوجه نشدم , که منظورتون چی هست ؟
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

منظورم تعداد دیتابیس که معمولا جلو اپدیت مینویسه مثلا نود 20 میلیون تعداد دیتابیس

15. نمایش تشکر

16. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

منظورم تعداد دیتابیس که معمولا جلو اپدیت مینویسه مثلا نود 20 میلیون تعداد دیتابیس
    اگه اخرین نسخه را نصب کرده باشید و بنده اشتباه نکرده باشم , حدودا" 25 تا 30 میلیونی بشه ,
    البته وقتی که برای اولین بار انتی ویروس را پس از نصب اپدیت میکنید حدودا 25 الی 30 مگی لازم هست .
    البته این مقدار را هم زمانیکه از برنامه اپدیت ساز افلاین انتی ویروس اویرا برای اولین بار استفاده میکنید , درج میکنه . میتونید راحت تست کنید .
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

صفحه 41 از 41 اولین ... 31394041

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •