نمایش امضاءبدون مرز و محدوده
وطن یعنی همه دنیا
تصور کن تو میتونی بشی تعبیر این رویا...
سلام دوستان اینم پک طراحی شده اویرا که تمامی نسخه های اویرا رو در کنار هم قرار داده شده تا از امنیت بالا لذت ببرید!
Avira SmallBusiness Suite 2.6.1.1
Information:
حجم:۴۰۰مگابایت
ارایه دهنده:اویرا
قابلیت ادامه: دارد
نسخه:تریال می باشد
CPU:X2 1400MGHz
Ram:512 Up to 1GB
Graphic:Desktop Vision
HDD:750MG
L2 Cache:69 Up to 171KB
دانلود:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Copyright 2012 javad1993.All rights reserved
من میخواستم بدونم کاملترین نسخه ی اویرا کدوم نسخه است یعنی اینترنت سکیوریتیه ...چیز دیگه ایه ؟
و می خواستم نحوه ی گذاشتن آپدیت آفلاین روی این آنتی ویروس رو هم بدونم
سلام.
نسخه اینترنت سیکیوریتی از همه کاملتره!
برای آپدیت آفلاین از منوهای بالای نرم افزار و گزینه Update رو میزنید و بعدش Manual Update رو میزنید و فایل آپدیت آفلاین رو بهش معرفی میکنید(فایل آپدیت آفلاین به صورت vdf_fusebundle.zip باید باشه تا نرم افزار بتونه تشخیصش بده!)
نمایش امضاء
*چه لذتی داره در رکاب امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) شهید شدن و در دامان آن بزرگوار جان دادن *
# خدایا بحق 14 معصومت(سلام الله علیهم أجمعین) این توفیق بزرگ و شیرین را نصیب همه محبان امام زمان(سلام الله علیه) بفرما #
دوست عزیز می توانستید سوال خود را در تایپک مربوطه مطرح کنید. اگر سوال دیگری داشتید در تاپیک موجود در انجمن مطرح بفرمایید.![]()
معرفی: Avira Internet Security یکی از محصولات کمپانی Avira GmbH می باشد که H+BEDV Datentechnik GmbH نام نخستین آن به هنگام پیدایش بود. Base این شرکت در کشور آلمان است. موتور آن با نام Luke Filewalker در سال 1988 آغاز به کار کرد. این آنتی ویروس از معدود آنتی ویروس هایی است که در سپتامبر 2009 بیش از 100 میلیون کاربر را تحت پوشش خود داشت.
نمایش امضاءThe Best or nothing
سلام
avira interne security 2012 رو دارم.یه مشکلی که بهاهش دارم اینه که هر دفعه که تیک automatic ypdate رو برمیدارم بعد از یه ریستارت دوباره تیک ها برمیگرده و همچنان خودش ، خودش رو آپدیت میکنه؟
سلام-من اینترنت سکوریتی دارم که از همین سایت دانلود کردم اماچندروزه که نمیتونم انلاین اپدیتش کنم واین پیغامو میده
an error occurred during the file download
وبرای اپدیت افلاین هم فایب زیپ رونشون نمیده وخلاصه اینکه اپدیت نمیشه لطفا راهنمایی کنید.باتشکر
بوک مارک ها