صفحه 3 از 41 اولین 1234513 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 409

موضوع: مباحث Avira Internet Security

1. عضو ثابت mehdicvl آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط moralist!
    چنانچه در فواصل زماني معين تاپيك به صورت منظم آپديت شود موضوع مهم خواهد شد....
    نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    سلام
    لینک ها که همه یکی هستند .
    به جای اینکه تاریخ رو بنویسید ، بنویسید آپدیت امروز .فایل آپدیت هر روز خودش به روز میشه که لینکش ثابته . به عنوان مثال لینک فایل آپدیت 3 روز پیش با لینک آپدیت امروز فرقی نداره .
    با توجه به اینکه لینک های آپدیت آفلاین ثابت هستند، قائدتا نیاز به آپدیت کردن در فواصل زمانی مشخص نیست!
    لذا به نظرم بهتره که لینک فوق در تاپیک معرفی اویرا به عنوان لینک آپدیت آفلاین ارائه شده و پست ادامه نیابد
    موفق و موید باشید
    نمایش امضاء

2. نمایش اطلاعات

پیش فرض Avira SmallBusiness Suite 2.6.1.1

سلام دوستان اینم پک طراحی شده اویرا که تمامی نسخه های اویرا رو در کنار هم قرار داده شده تا از امنیت بالا لذت ببرید!
    Avira SmallBusiness Suite 2.6.1.1

Information:
    حجم:۴۰۰مگابایت
    ارایه دهنده:اویرا
    قابلیت ادامه: دارد
    نسخه:تریال می باشد

CPU:X2 1400MGHz
    Ram:512 Up to 1GB
    Graphic:Desktop Vision
    HDD:750MG
    L2 Cache:69 Up to 171KB

دانلود:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Copyright 2012 javad1993.All rights reserved

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت mohammadjaleh2012 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض سوال درباره ی آویرا

من میخواستم بدونم کاملترین نسخه ی اویرا کدوم نسخه است یعنی اینترنت سکیوریتیه ...چیز دیگه ایه ؟
    و می خواستم نحوه ی گذاشتن آپدیت آفلاین روی این آنتی ویروس رو هم بدونم

5. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohammadjaleh2012
    من میخواستم بدونم کاملترین نسخه ی اویرا کدوم نسخه است یعنی اینترنت سکیوریتیه ...چیز دیگه ایه ؟
    و می خواستم نحوه ی گذاشتن آپدیت آفلاین روی این آنتی ویروس رو هم بدونم
    سلام.

نسخه اینترنت سیکیوریتی از همه کاملتره!

برای آپدیت آفلاین از منوهای بالای نرم افزار و گزینه Update رو میزنید و بعدش Manual Update رو میزنید و فایل آپدیت آفلاین رو بهش معرفی میکنید(فایل آپدیت آفلاین به صورت vdf_fusebundle.zip باید باشه تا نرم افزار بتونه تشخیصش بده!)
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز می توانستید سوال خود را در تایپک مربوطه مطرح کنید. اگر سوال دیگری داشتید در تاپیک موجود در انجمن مطرح بفرمایید.

8. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

معرفی: Avira Internet Security یکی از محصولات کمپانی Avira GmbH می باشد که H+BEDV Datentechnik GmbH نام نخستین آن به هنگام پیدایش بود. Base این شرکت در کشور آلمان است. موتور آن با نام Luke Filewalker در سال 1988 آغاز به کار کرد. این آنتی ویروس از معدود آنتی ویروس هایی است که در سپتامبر 2009 بیش از 100 میلیون کاربر را تحت پوشش خود داشت.
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    avira interne security 2012 رو دارم.یه مشکلی که بهاهش دارم اینه که هر دفعه که تیک automatic ypdate رو برمیدارم بعد از یه ریستارت دوباره تیک ها برمیگرده و همچنان خودش ، خودش رو آپدیت میکنه؟

11. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط muiacir
    سلام
    avira interne security 2012 رو دارم.یه مشکلی که بهاهش دارم اینه که هر دفعه که تیک automatic ypdate رو برمیدارم بعد از یه ریستارت دوباره تیک ها برمیگرده و همچنان خودش ، خودش رو آپدیت میکنه؟
    سلام
    بعد از اینکه تیک رو برداشتید برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید (رستارت نکنید) ببینید باز برگشته به حالت اول یا نه

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل اپدیت نشدن انتی ویروس

سلام-من اینترنت سکوریتی دارم که از همین سایت دانلود کردم اماچندروزه که نمیتونم انلاین اپدیتش کنم واین پیغامو میده
    an error occurred during the file download
    وبرای اپدیت افلاین هم فایب زیپ رونشون نمیده وخلاصه اینکه اپدیت نمیشه لطفا راهنمایی کنید.باتشکر

14. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali#1
    سلام-من اینترنت سکوریتی دارم که از همین سایت دانلود کردم اماچندروزه که نمیتونم انلاین اپدیتش کنم واین پیغامو میده

an error occurred during the file download

وبرای اپدیت افلاین هم فایب زیپ رونشون نمیده وخلاصه اینکه اپدیت نمیشه لطفا راهنمایی کنید.باتشکر
    دسوت عزيز دست به تنظيماتش نزديد

شما از طريق وي پي ان آپديت كنيد ببينيد چي ميشه

15. نمایش تشکر

صفحه 3 از 41 اولین 1234513 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •